- Konu Sahibi tedirginkz
inşallah canım yaa inşallahBozulmakla ne alakası var ya?bozulunca da öyle gelmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım yaa inşallahBozulmakla ne alakası var ya?bozulunca da öyle gelmez.
Ya onu bilmiyorum bozulunca ne kadar sürer ne kadar gelir herkesin farklı o ama bozulmamış olsa bile darbe almışsın darbeden olmasa bile önce kahverengi sonra kan gelmesi normal gibi gelmedi bana. Kanıt izliyorum tv de orda otopside söylüyorlar birlikte olmuş falan diye bende ordan biliyorum
Bayanlar çok merak ettim sizin adetinizin ilk gunu kanın rengi nasıl geliyor bende bir iki gün koyu kahve geliyor sonra söküyor sizdede boyle bir durum varmı yoksa direkt kan mi geliyor...
Canm ya kzliktan gelmesinde nerden gelirse gelsinnnn kizlik olabilirmi senceee
Kop koyu kirmizi gittikcede pembelesiyor
gerçekten anlaşılıyr mu çok sevindim... adet diye düşündüm ben hep çünkü 3 gün 3 pet ve baya bi çok sürdü ve sancılıydım ilk olduğunda kızlığı bozulanlardan böyle birşey durmadım hiç
Ayyyy canim kizlik zari oyle kolay kolay bozulmaz bide kan diger kanlardan farklidir
gerçekten anlaşılıyr mu çok sevindim... adet diye düşündüm ben hep çünkü 3 gün 3 pet ve baya bi çok sürdü ve sancılıydım ilk olduğunda kızlığı bozulanlardan böyle birşey durmadım hiç
Canm bunu anlaticam zaten baska biseyde olmadiki.. ama doktorlar rapor yazmiyi diye biliyorum hem rapor neyime yarar kii bozulduktan sonra ( canm sence bozuldumuki bukadar kan gelirmiydi pihti bile gelmisti ucuncu gun..aAslında bana anatomi hocam kizlik zari delinmişse bunun ilişkiyle mi olduğu yoksa kazayla birşey mi sebep oldu doktorlar bunu anlayamaz sadece sen doktora ne anlatirsan rapora onu yazarlar demişti sen mutlaka doktora bi görün ihmal etme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim anlat ne oldu sana yrdim edeyim bn evliyim bnm kizligim bozulmadi cnm doktor ancak yapabildi:)))ve kan kisiden kisiye degisir bzilarnin cok bazilarnn 2damla canim ...Yaa canm cok korktum ama hala etkisindeyim (( insallah oyledir canm yaa peki bozulsa bukadar kan gelirmiydiki sencee
Canm bunu anlaticam zaten baska biseyde olmadiki.. ama doktorlar rapor yazmiyi diye biliyorum hem rapor neyime yarar kii bozulduktan sonra ( canm sence bozuldumuki bukadar kan gelirmiydi pihti bile gelmisti ucuncu gun..a
Ve tahminimce ara kanama yasiyosun yasin kaç 19 20yse eğer ara kanamadir o ama yine de doktora eğitmeni tavsiye ederim için rahat olur en azindan
Bence ara kanama o ama tesadüf eseri darbe aldıktan sonra gelmiş diye dusunuyrm, nasıl darbe aldın tekme mi yedin düştün mu ne oldu? Yasin kaç bir de
Canim pihti dedigin o hucreler mi onlar bndede geliyor onlar pislik kanimizdaki dustun mu ne olduCanm bunu anlaticam zaten baska biseyde olmadiki.. ama doktorlar rapor yazmiyi diye biliyorum hem rapor neyime yarar kii bozulduktan sonra ( canm sence bozuldumuki bukadar kan gelirmiydi pihti bile gelmisti ucuncu gun..a
Yasim 22 bir bucuk yil once oldu
Aksine darbe aldığın için elin de rapor olsun gerekirse ihtiyaç duyarsan gösterirsin eş adayına .
Çocukken aldığı darbe sonucu kızlığı bozulan birinin evlenirken kızın annesi tarafından damada gösterdiklerini duymuştum .
Ayrıca herkeste nasıl bilmiyorum ama kızlık zarı kahverengi gelmez,o kırmızı oluyor.
Adetim duzensiz canm ne zaman oldugu belli degilkiOov çok uzun zaman geçmiş git sen doktora o günden sonra iki adet arasında değişik bi kanama yaşadın mi??
Canim anlat ne oldu sana yrdim edeyim bn evliyim bnm kizligim bozulmadi cnm doktor ancak yapabildi:)))ve kan kisiden kisiye degisir bzilarnin cok bazilarnn 2damla canim ...