bayanlar çok merak ettim

tedirginkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
626
103
38
Ankara
Bayanlar çok merak ettim sizin adetinizin ilk gunu kanın rengi nasıl geliyor bende bir iki gün koyu kahve geliyor sonra söküyor sizdede boyle bir durum varmı yoksa direkt kan mi geliyor...

Bayanlar çok merak ettim sizin adetinizin ilk gunu kanın rengi nasıl geliyor bende bir iki gün koyu kahve geliyor sonra söküyor sizdede boyle bir durum varmı yoksa direkt kan mi geliyor...

Bende kırmızı oluyor ilk ne çok ne az sonra iyice çoğalıyor son zamanlarda da kahverengiye dönüşüp bitiyor

Bende kırmızı oluyor ilk ne çok ne az sonra iyice çoğalıyor son zamanlarda da kahverengiye dönüşüp bitiyor
bende genelde önce koyu geliyor rengi sonra söküyor canım. bu soruyu sorma nedenim vajinama darbe aldm karnıma bir ağrı girdi kan geldi 5 dk snra koyu kırmızıydı ve 3 gün çok yoğun geldi ve sancı çektim gelirken bu yüzden merak ettim adet kanımıdır sizce o direkt kan olarak ve sancılı geldi

Son düzenleme:

Darbe mi aldınız nasılll ? bide 5 dk sonrasında kan geldi neden doktora görünmediniz :26:

hayırrr kesinlikle ilişki felan yaşamadım kimseyle öyle bir biraberliğim olmadııı

E ne için bu darbe ? Kızlığınız bozulmuş olsa bile siz kendinizi biliyorsunuz. Bu darbe ve kan gelme esnasında ailen annen kardeşin yok muydu yanında ki doktor zarırın yırtıldığını söylediğinde neden yırtıldığını da bilir ilişkiye girip girmediğin anlaşılıyor yani girmediysen sorun yok raporunda darbe aldığını belirtir zaten ihmal etme böylesine önemli bir konuyu derim ben

gerçekten anlaşılıyr mu çok sevindim... adet diye düşündüm ben hep çünkü 3 gün 3 pet ve baya bi çok sürdü ve sancılıydım ilk olduğunda kızlığı bozulanlardan böyle birşey durmadım hiç

Son düzenleme:

Ya onu bilmiyorum bozulunca ne kadar sürer ne kadar gelir herkesin farklı o ama bozulmamış olsa bile darbe almışsın darbeden olmasa bile önce kahverengi sonra kan gelmesi normal gibi gelmedi bana. Kanıt izliyorum tv de orda otopside söylüyorlar birlikte olmuş falan diye bende ordan biliyorum

benimki de bitmeye yakın kahverengileşiyor ve bitiyor.

madem darbe aldın dr. gitmelisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…