- Konu Sahibi tedirginkz
-
Bayanlar çok merak ettim sizin adetinizin ilk gunu kanın rengi nasıl geliyor bende bir iki gün koyu kahve geliyor sonra söküyor sizdede boyle bir durum varmı yoksa direkt kan mi geliyor...
Bayanlar çok merak ettim sizin adetinizin ilk gunu kanın rengi nasıl geliyor bende bir iki gün koyu kahve geliyor sonra söküyor sizdede boyle bir durum varmı yoksa direkt kan mi geliyor...
Bende de koyu kırmızı sonra sonra kahve oluyor
bende genelde önce koyu geliyor rengi sonra söküyor canım. bu soruyu sorma nedenim vajinama darbe aldm karnıma bir ağrı girdi kan geldi 5 dk snra koyu kırmızıydı ve 3 gün çok yoğun geldi ve sancı çektim gelirken bu yüzden merak ettim adet kanımıdır sizce o direkt kan olarak ve sancılı geldiBende kırmızı oluyor ilk ne çok ne az sonra iyice çoğalıyor son zamanlarda da kahverengiye dönüşüp bitiyor
bende genelde önce koyu geliyor rengi sonra söküyor canım. bu soruyu sorma nedenim vajinama darbe aldm karnıma bir ağrı girdi kan geldi 5 dk snra koyu kırmızıydı ve 3 gün çok yoğun geldi ve sancı çektim gelirken bu yüzden merak ettim adet kanımıdır sizce o direkt kan olarak ve sancılı geldi
canım kırmızıdan kahve normalmi sence...
ne dicektimki kimse inanmaz kız olduğum içinde bakmazlarDarbe mi aldınıznasılll ? bide 5 dk sonrasında kan geldi neden doktora görünmediniz :26:
Sizin başka sıkıntınız var mı?tahmini birçogunki önce kırmzı bitiş gününe yakın kahve gelir
ne dicektimki kimse inanmaz kız olduğum içinde bakmazlar
ne dicektimki kimse inanmaz kız olduğum içinde bakmazlar
benim tam tersi oluyor
hayırrr kesinlikle ilişki felan yaşamadım kimseyle öyle bir biraberliğim olmadıııNe oldu da darbe aldınız ? nasıl bir darbe yani bu ? ilişki mi yaşadınız başka bi şey mi oldu ne için ?
demesi kolay bozulmuş derseler naparım ben kimseyle birlikte olmadığım halde:2:Doktora git neyi bekliyosunki hem
hayırrr kesinlikle ilişki felan yaşamadım kimseyle öyle bir biraberliğim olmadııı
gerçekten anlaşılıyr mu çok sevindim... adet diye düşündüm ben hep çünkü 3 gün 3 pet ve baya bi çok sürdü ve sancılıydım ilk olduğunda kızlığı bozulanlardan böyle birşey durmadım hiçE ne için bu darbe ? Kızlığınız bozulmuş olsa bile siz kendinizi biliyorsunuz. Bu darbe ve kan gelme esnasında ailen annen kardeşin yok muydu yanında ki doktor zarırın yırtıldığını söylediğinde neden yırtıldığını da bilir ilişkiye girip girmediğin anlaşılıyor yani girmediysen sorun yok raporunda darbe aldığını belirtir zaten ihmal etme böylesine önemli bir konuyu derim ben
gerçekten anlaşılıyr mu çok sevindim... adet diye düşündüm ben hep çünkü 3 gün 3 pet ve baya bi çok sürdü ve sancılıydım ilk olduğunda kızlığı bozulanlardan böyle birşey durmadım hiç
demesi kolay bozulmuş derseler naparım ben kimseyle birlikte olmadığım halde:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?