Arkadaşlar aşağıda vereceğim adresteki formu doldurun ama doğru olarak. Programın denemesini yükleyin. Yazacağınız e-mail adresinize programın gerçek sürümü için şifre gönderilecek. Orada yazan yönergeyi uygulayın. Ücretsiz ve sadece birkaç dakikanızı alacak. Sonra bilgisayarınıza kuracağınız bu program sizin belirleyeceğiniz aralıklarla size egzersiz yaptıracak hem de masa başında. Ben bu programı yaklaşık 1 sene aradım. Bulduktan sonra işyerimde uyguladığımda arkadaşlarım dalga geçti, şimdi ise ben egzersiz yapamıyorum ara vermek zorunda kaldım, arkadaşlarım hala devam ediyorlar. Hanımlar bence bir deneyin, sağlığınız için. Ayrıca Deniz'i istediğiniz yönden izleyebilir, arka palnını değiştiebilir, müzik ekleyerek müzik eşliğinde çalışabilirsiniz. Deneyin, bana dua edeceksiniz.
Canım ben bunu bir haber programında görmüştüm ve epey aradım, bulduğumda öyle çok sevinmiştim ki. Az daha iyileşeyim ben takrar başlayacaım. Özellikle masabaşında egzersiz yaptırması çok güzel, her yerde uygulanabiliyor. Hareketler de basit gibi görünse de oldukça profosyonelce hazırlanmış. Yabancı versiyonunu önceden bulmuştum ancak deneme sürümüydü, umarım sağlıklı yaşamanızda bir nebze katkım olur.