Bayanlar bilen varsa yardımcı olun

cocukken hic yaninda emziren birini gormedin mi

Eksiklik değil bu dert etme kendine hem yasin küçük belki cikar. Çok ta lazim bisey değil hani. Bende hic farkında değildim olmadiginin doğum yapinca oğlum tutamadi hemşireler deyince ucu yok diye o zaman anladim. Sonra cikti iste. EEmzirmeyi kesincede geri gittiler.

Al benden de o kadar. Destekli sütyende bile iz bırakıyorlar bir zaman sonra.

Konu sahibi muhtemelen genetik. Şimdilik problem değil kurcalama. Bebek emzirirken sorun yaşarsın sadece. Hamile kalır kalmaz başlamalısın uç çıkarma egzersizlerine.

ha iyi o zmaan ya bende dert ettim kendime teşekkürler rahatladım

oda kötüymüiş ahahahah

kızım bu daha kotu hıc sırın masum kız olamadımm hiç girmio ıcıne hahaha yazları beyaz bıkını mayo gıyememsıyahta pek bellı olmuo banada 18-19 yasında duzelır sımdı buyuyo dedılerdı geldım 26-27 ye yok hayatım yok, yazları yıne sahalarda show must gon on dıyorum

Hakikaten bende hiç dikkat etmemiştim göğüs ucum var mı yok mu diye hatta hiç aklıma bile gelmedi böyle bişey.Ama doğum yapıp emzirmeye başlayınca yara oldu, kanadı belki ama yavaş yavaş çıktı ortaya.

ahahhaha çok güldüm sana ergenlik baya zor geçmiş ben yine şükür

Ayni durumdaymisiz.

Reactions: zbt

evet arkadsım, yalnız degılmısım desteklı sutyen mevzusunda

ooww yeah

Ayyy bizim sokakta bi Ayten ablamiz vardi. Emzirirken çocuğunu görmüştüm parmagim gibi up uzun bir de kara anam korkmustum göğüs ucundan. Çocuk olarak psikolojim alt üst olmuştu.

Ofiste niye gülüyorsun diyorlar sonra O kadar mı büyük ya? Pamela Anderson!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…