- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
cocukken hic yaninda emziren birini gormedin miNasil fark ediyorsunuz bunlari ya hayret dogrusu?
ben dogum yapip cocugu bir turlu emziremeyince hemsire demişti gogys ucunyz cikmiyor diye.
O zaman bile anlamamistim olayi, sonra yanimda emziren birinin biberon gibi meme uclari oldugunu gorunce soka girmistim :)
Al benden de o kadar. Destekli sütyende bile iz bırakıyorlar bir zaman sonra.ay benım gogusler ergenkenden beri hep tahrik olmus gıbı cıkık uclarıkısları hırka falan gıyerdım de yazları sıcak oldugunda saclarımı gosguslerımın ustune getırırdım pamela anderson gibi kosardım okul bahcesinde
iyi baribenim de hemen hemen yok gibiydi oglan ilk bir iki hafta emerken zorlandi. sonra ustasi oldu. ceke ceke uzatti gogusleri.
simdi kardesi icin hazir ve nazirim
ucsuz degil ucu duz oluyor, cikik olmuyor yani.uçsuz göğüs nasıl oluyor ki
ha iyi o zmaan ya bende dert ettim kendime teşekkürler rahatladımEksiklik değil bu dert etme kendine hem yasin küçük belki cikar. Çok ta lazim bisey değil hani. Bende hic farkında değildim olmadiginin doğum yapinca oğlum tutamadi hemşireler deyince ucu yok diye o zaman anladim. Sonra cikti iste. EEmzirmeyi kesincede geri gittiler.
oda kötüymüiş ahahahah
Al benden de o kadar. Destekli sütyende bile iz bırakıyorlar bir zaman sonra.
Konu sahibi muhtemelen genetik. Şimdilik problem değil kurcalama. Bebek emzirirken sorun yaşarsın sadece. Hamile kalır kalmaz başlamalısın uç çıkarma egzersizlerine.
Nasil fark ediyorsunuz bunlari ya hayret dogrusu?
ben dogum yapip cocugu bir turlu emziremeyince hemsire demişti gogys ucunyz cikmiyor diye.
O zaman bile anlamamistim olayi, sonra yanimda emziren birinin biberon gibi meme uclari oldugunu gorunce soka girmistim :)
ahahhaha çok güldüm sana ergenlik baya zor geçmiş ben yine şükürkızım bu daha kotuhıc sırın masum kız olamadımm hiç girmio ıcıne hahaha yazları beyaz bıkını mayo gıyemem sıyahta pek bellı olmuo banada 18-19 yasında duzelır sımdı buyuyo dedılerdı geldım 26-27 ye yok hayatım yok, yazları yıne sahalarda show must gon on dıyorum
ama icine dogru cukur gibiyse estetik gerekebiliyormus. arastirirken gordum. ice dogru gogus ucu da varmisiyi bari
Hakikaten bende hiç dikkat etmemiştim göğüs ucum var mı yok mu diye hatta hiç aklıma bile gelmedi böyle bişey.Ama doğum yapıp emzirmeye başlayınca yara oldu, kanadı belki ama yavaş yavaş çıktı ortaya.
yok öyle değil bildiğin düz yani ucuama icine dogru cukur gibiyse estetik gerekebiliyormus. arastirirken gordum. ice dogru gogus ucu da varmis
senin oyle mi
Al benden de o kadar. Destekli sütyende bile iz bırakıyorlar bir zaman sonra.
Konu sahibi muhtemelen genetik. Şimdilik problem değil kurcalama. Bebek emzirirken sorun yaşarsın sadece. Hamile kalır kalmaz başlamalısın uç çıkarma egzersizlerine.
Pamela mi?
zor degıl fazlasıyla egleceliahahhaha çok güldüm sana ergenlik baya zor geçmiş ben yine şükür
bahane verme, daglara taslaraAyyy bizim sokakta bi Ayten ablamiz vardi. Emzirirken çocuğunu görmüştüm parmagim gibi up uzun bir de kara anam korkmustum göğüs ucundan. Çocuk olarak psikolojim alt üst olmuştu.
Ofiste niye gülüyorsun diyorlar sonraay benım gogusler ergenkenden beri hep tahrik olmus gıbı cıkık uclarıkısları hırka falan gıyerdım de yazları sıcak oldugunda saclarımı gosguslerımın ustune getırırdım pamela anderson gibi kosardım okul bahcesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?