• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar Bi bakıverin Temizlikçi Bayan Arıyorum

SerAynn

Hoşgeldim Mucizem. Rabbim Seni Korusunn:)
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
520
141
83
37
Arkadaşlar 2+1 evim için temizliğe yardımcı bayana ihtiyacım var. 1,5 yıllık evliyim ve çalışıyorum düzenli her ay 1 kere olmak üzere; Camlar silinecek (2 salon, 1 y.odası, 1 oturma odası, 1 balkon camı zaten camlarım çok pratik sadece balkon camım biraz zor.) Yerler süpürülüp, silinecek.:28:Toz alınacak,Tay Tüyü köşeli Koltuk silinecek , Mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenecek.,Banyo WC temizlenecek

Yapılacak işler bunlar. Avrupa Yakası-İstinye-Poligon Mah. çevresinde çalıştığınız güvendiğiniz kişiler varsa tavsiyelere açığım.Özelden Msjda atabilirsiniz..

Arkadaşlar 2+1 evim için temizliğe yardımcı bayana ihtiyacım var. 1,5 yıllık evliyim ve çalışıyorum düzenli her ay 1 kere olmak üzere; Camlar silinecek (2 salon, 1 y.odası, 1 oturma odası, 1 balkon camı zaten camlarım çok pratik sadece balkon camım biraz zor.) Yerler süpürülüp, silinecek.:28:Toz alınacak,Tay Tüyü köşeli Koltuk silinecek , Mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenecek.,Banyo WC temizlenecek

Yapılacak işler bunlar. Avrupa Yakası-İstinye-Poligon Mah. çevresinde çalıştığınız güvendiğiniz kişiler varsa tavsiyelere açığım.Özelden Msjda atabilirsiniz..

canım bana da temizliğe yardımcı güvenilir titiz birisi lazım (eyüp,bayrampaşa,gop tarafından) benimle irtibata geçebilir

Merhaba
Haftanın 5 günü çalışacak, bir iznini haftaiçi diğer iznini duruma göre cumartesi veya pazar kullanıcak aradabir yatılı kalabilecek (misafir geldiğinde vs.) günlük bütün ev işlerini yapıcak (temizlik , çamaşır, bulaşık, ütü, vs)
2 günde bir yemek yapabilecek
Çalışma saatleri 9:00-17:00 olacak şekilde bir bayan arıyoruz. Bahçeşehirde ikamet ediyoruz evimiz 3+1
Maaş: sigorta istenirse 1250tl sigortasız olarak 1350tl
İlgilenenler lütfen bizlere ulaşsınlar
Teşekkür ederiz
05425533712

canım bana da temizliğe yardımcı güvenilir titiz birisi lazım (eyüp,bayrampaşa,gop tarafından) benimle irtibata geçebilir

Merhaba,
size ulaşan kimse oldu mu acaba ? bende o civarlarda temizlikçi arıyorum ve çok acil. yardımcı olursanız sevinirim.

Back