Bayanlar bana yardim edin

Yani kim kiminle sevişmiş bize ne ? sevişmeyi bile hakkıyla yapamıyorar. Neyin korkusu bu. Bir kere anal ilişki sağlık açısından da çok tehlikeli

Durumun ahlaki ve dini boyutu sadece sizi ilgilendirir.Kimseyi ilgilendirmez.Ama cinsel yolla bulaşan o kadar çok hastaliklar var ki insanı hem maddi hem manevi yönden büyük zarara sokuyor..Herseyi geçtim sağlik açisindan kendinizi koruyun kardeşim..Bu arada hamile olmanız imkansiz bir sürü test yapilmiş.Rahat olun.

Kan testinde çıkmaması imkansız hele 32 gün sonunda, sakin olun, hamile falan değilsiniz, ama böyle giderse panik atak geçirirsiniz. Ve bu kadar korkacaksanız birliktelik yaşamayın. Kimseyi mutlu etmek zorunda değilsiniz, o size saygı duymak zorunda.

Çoo teşekkür ederim dünyada bunlarca şey varken kınamaları çok saçma zorunda olarak yapılan var belki nişanlım belki eşim belki sevgilim kınamayın yok ben yapmama demeyin evlatinizi bulur umarım onları bulmaz da çok teşekkür ederim güzel yorumun için

nişanlın eşin vs kimse kim. sevgilinde olabilir.
bakireyim bakireyim diye kırk kere yazınca komik.
yoksa kime ne pozisyon şeklinizden.

biz çatır çatır sevişiyoruz niye yaşayalım sizin yaşadığınızı sevişirken de korunuyoruz.. sizde deneyin korunmayı..

nişanlın eşin vs kimse kim. sevgilinde olabilir.
bakireyim bakireyim diye kırk kere yazınca komik.
yoksa kime ne pozisyon şeklinizden.
Evet bakireyim evet seviştim evet anal yaptım seni ne ilgi eder? Bana bu boyutunu söyle

Kan testi yapmıssın, idrar testi yapmıssın adet olmussun, ustunden bir ay gecmıs üstüne üstlük anal ilişki yaşamışsın ve bakiresin nasıl hamile kalmiş olabilcegın şüphesi oluyor ki? Hamilelik yok kesinlikle yok.

Evet bakireyim evet seviştim evet anal yaptım seni ne ilgi eder? Bana bu boyutunu söyle
şimdi burda insanlara hiç sanane zart zurt oynamayın.
bal gibi bekarete önem veriyorsunuz ; insanlarda size diyor ki boşuna kendini kandırma, ha öyle ha böyle sen zaten artık bakire değilsin, bakirelik zardan ibaret değildir diyorlar. ben de katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…