• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanin ustte oldugu pozisyon

olmazmiii doluuuuuuuuu
bu forumda bir arkadas bile var tanidigim:)) feyza79:1:

Ben bu sekilde olan pozisyonla hamile kalmanin cok zor oldugunu duydum,nette de arastirmistim.O yuzden ornekler varsa onlari dinlemek isterim diye soruyorum.

Allah nasip edecek olduktan sonra her türlü pozisyonda ve her türlü korunma yöntemiyle bile gebe kalınabilir:1:

canım yanlış anlama,dalga geçmek için yazmadım. ilk defa duydum böyle birşeyi. gecikmeniz varsa tabii ki hamile olabilirsiniz.biraz bekleyip test yaptırın.

Ben acikcasi hic ihtimal vermiyorum,yani zaten adetleri duzensiz olan biriyim,hep gec geliyor ama 3-4 gun genelde.1 hafta gecti suan,o yuzden oyle aklima takildi yani.

bende o pozisyonu deniyorum ama hamile kaldığımda hangi pozisyondaydım bilemeyecem :)

Of ne dusunecegimi sasirdim gercekten.Bu sabah feci bir sanciyla uyandim,hep olur adet olmadan kisa bir sure once.Ara ara da sanci,agrim oluyo ama hala adet olamadim.Tek fark goguslerim daha hassas ve sert gibi

Of ne dusunecegimi sasirdim gercekten.Bu sabah feci bir sanciyla uyandim,hep olur adet olmadan kisa bir sure once.Ara ara da sanci,agrim oluyo ama hala adet olamadim.Tek fark goguslerim daha hassas ve sert gibi

hamilesin bence.. hemen bir test yap.. bende de aynısı olmuştu 2 haftalık gebe olduğumu öğrendimiştim :)

bende senin durumundayım biliyor musun. ben en son 14 ağustosta adet gördüm ve hala görmedim.sabah test yaptım ve negatif kafayı yiyecem ne yapacam acaba bi bilgisi olan var mı? lütfen yardım edin....

bende senin durumundayım biliyor musun. ben en son 14 ağustosta adet gördüm ve hala görmedim.sabah test yaptım ve negatif kafayı yiyecem ne yapacam acaba bi bilgisi olan var mı? lütfen yardım edin....

Adetlerin duzenli mi senin ? Benim de son adetim 15 inde basladi ama duzensiz oldugundan cok bisey dusunmemistim

Back