- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 45
- Konu Sahibi yagmur7968
-
Kaşeleri ben de görmek isterimKışlık kase var siyah sade, belden oturan güzel bir model. bende iki tane siyah kase olduğu icin biri fazla. düşünürseniz güzel tunigim de var 44 beden yaziyor tunikte ama 42 beden gibi biraz..foto atmaya çalışırım düşünürseniz.
Elimde sıfır ipek eşarp var takaslayabilirizDeri görünümlü pardesü,ferace , tam boy elbiseler 38 40 beden,eşarplar,bayan tam boy etekler,6/7 yaş erkek çock ve yeni doğan 12/18 -18/24 erkek bebek giysiler, maxmara yün kaban 42/44 uyumlu ,kütahya çorbalk,süt takımı elimde olanlar.ARADIKLARIM m beden erkek giysiler,24 36 ay erkk bebek giysiler,2 yaşta olur ,bayan 40 42 beden kışlk kaşe pardesü,uzun m beden hırka, siyah çanta ,bebek çantası markalı ,m beden bayan picama takım şimdilik bunları arıyorm.aklıma geldikçe eklerim :))
Kaşeleri ben de görmek isterim
net e tel den giriyorum, telden de yuklenmiyo, yine de foto çekeyim, işyerinden atabilirsem ordanda belki atabilirim foto.bana biraz da dar geliyo açıkçası basen kısmı , ben 61 kiloyum boy 162 falan.Kaşeleri ben de görmek isterim
özelden no veriyorum whats app tan bi ara atarsınıznet e tel den giriyorum, telden de yuklenmiyo, yine de foto çekeyim, işyerinden atabilirsem ordanda belki atabilirim foto.bana biraz da dar geliyo açıkçası basen kısmı , ben 61 kiloyum boy 162 falan.
yalnız ben 38 imözelden no veriyorum whats app tan bi ara atarsınız
Deri görünümlü pardesü,ferace , tam boy elbiseler 38 40 beden,eşarplar,bayan tam boy etekler,6/7 yaş erkek çock ve yeni doğan 12/18 -18/24 erkek bebek giysiler, maxmara yün kaban 42/44 uyumlu ,kütahya çorbalk,süt takımı elimde olanlar.ARADIKLARIM m beden erkek giysiler,24 36 ay erkk bebek giysiler,2 yaşta olur ,bayan 40 42 beden kışlk kaşe pardesü,uzun m beden hırka, siyah çanta ,bebek çantası markalı ,m beden bayan picama takım şimdilik bunları arıyorm.aklıma geldikçe eklerim :))
Boyum 1 60 kilom 50 telinizi alabilir miyimnet e tel den giriyorum, telden de yuklenmiyo, yine de foto çekeyim, işyerinden atabilirsem ordanda belki atabilirim foto.bana biraz da dar geliyo açıkçası basen kısmı , ben 61 kiloyum boy 162 falan.
Belden oturtmalı giymiyorm yinede bakabilirmrmKışlık kase var siyah sade, belden oturan güzel bir model. bende iki tane siyah kase olduğu icin biri fazla. düşünürseniz güzel tunigim de var 44 beden yaziyor tunikte ama 42 beden gibi biraz..foto atmaya çalışırım düşünürseniz.
Teşekkür edrrm ama kullanamam canımBüyük boy eşarp kullanırmısınız yüzde yüz ipek leopar desenli sade kibar renklerde
Küçük boy mu kullanıyorsunuz sıfır çok uyguna vericem yaşınızı bilmiyorum ama tam orta yaş için ağır bi başörtü ya da genç de olsa dikkat çekmeyi sevmeyen ağır giyinenler için...anne kayınvalide için vs hediye de olabilirTeşekkür edrrm ama kullanamam canım
Eklicrm canımSizin urunlerin resmi nered
Küçük boy kullanyorm sağol canımKüçük boy mu kullanıyorsunuz sıfır çok uyguna vericem yaşınızı bilmiyorum ama tam orta yaş için ağır bi başörtü ya da genç de olsa dikkat çekmeyi sevmeyen ağır giyinenler için...anne kayınvalide için vs hediye de olabilir
teşekkürler düz renkleri tercih ediyorumelimde bu kaldı begenirseniz takas yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?