Bayan kuaförler!

Leyenda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
257
44
118
Bilecik
Merhaba arkadaşlar,

Belimi geçen dümdüz saçlarımı bir hata sonucu dün bayan kuaföre kestirmiştim İsteklerimi bir bir dile getirdim, hatta örnek olması açısından fotoğraf bile gösterdim. Kesim bitince şok geçirdim çünkü felaket bir saç vardı kafamın üstünde, dümdüz kesim istemiş olmama rağmen U kesim yapılmış, ve saçlarımın uçlarında zikzak gibi makas izleri vardı.Bugün de erkek çalışanı olan bir kuaföre gittim ve sonuç tek kelimeyle mükemmel oldu.Hayatımda ilk kez o koltuktan gülümseyerek kalktım. İlk erkek kuaför deneyimimdi ve saçımı kesen kişi bayan kuaförlerin hep pişmanlık verdiğini söyledi.

Çok merak ettiğim bir şeyi size sormak istedim. Bayan kuaföre gidip memnun kalan var mı aramızda?

ben uzun saç seviyorum ama her kuaföre gittiğimde kırıklar fazla diye çok kesiyorlar bayan ya da erkek. . o koltuktan hiç mutlu kalkamadım maalesef. .

Benim karsilastigim bayan kuaforler de beni memnun edemedi ama erkek bayan kuaforlerinin sayesinde o koltuktan mutlu kalkabildim ama yinede genel konusmamak lazim belkide bizim karsilastiklarimiz oyleydi

erkek kufaörler daha iyidir. kadın kadının halinden anlar diye hiç boşa heveslenmeyin, öyle bir şey yok.

erkekler küçük yaştan itibaren yetişiyorlar çogunlukla, bu yüzden daha ustalar. benden daha güzel olmasın diye kıskançlık yapmıyorlar hatta güzel olsun diye özeniyorlar. trip atabiliyorsun çünkü müşteri kaybedemezler, para kazanmak zorundalar. kadınlara trip de atılmıyor, o da sana atıyor tribini 'gelmezsen çok da umrumdu sanki' modunda çünkü para kazanmak zorunda degil pek çogu. erkek kuaföre 'şu kadar keseceksin' dediginde mm oynamıyor, korkuyorlar kadın kuaför öyle mi? cart diye kesiyor babasının malıymış gibi. bir de pişkin pişkin 'bu böyle olur, senin dedigin gibi olmaz' diyorlar. ya belki ben öyle istemiyorum? sen söyledigimi yapsana. eger dedigim gibi olmayacaksa da baştan söylesene. ama yok...

Evet yaa.. bir bayan dişçiye bir de bayan kuaföre gidilmez.. bir zaman tam bir yil boyunca saçlarima özel şampuanlar maskelerle bakim yapmıştım. Bir tomar para vermistim ve sonuctan cok memnundum.. kalcalarima kadar up uzun, cap canlı, gür mü gür, paril paril saclar.. sadece iki parmak kestirmek icin oturdum o koltuga o da daha guzel uzasin diye.. sıkı sıkı da tembihledim bak sakın 2 parmagi gecme diye.. aynayi tuttu bir de ne goreyim saçlarım omuzlarimdan 5 parmak kadar uzun.. neye ugradigimi sasirdim hatta nutkum tutuldu hic bir sey diyemedim. O utanmaz da simdi bu az oldu bir dahakine daha da cok keseriz diye piskin piskin guluyordu. Oyle kotu reklam yaptim ki onun icin tahmin ediyorum ki duyan gitmemistir..

ne bayan kuafor ne bayan kadın dogumcuya gıderım!! aslaa...ıkısını de acı tecrube ettım...bayan kuaforler topa tutsun benı cok da tın...beceremıyosunuz!!

Gercekten bayanlar bazi mesleklerde yetersiz.bende hic o koltuktan mutlu kalkmadim. Kalcama kadar inen saclarimi yaktilar kisacik kestirmek zorunda kaldim. Karton gibi olmustu hemde kina gecemden bir gun once oldu,resmen kahroldum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…