• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayan için parfüm öneri?

nazskoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
13
1
88
31
Kızlar şu sıralar kışa hazırlıga başlıyorum yavas yavas boyle bana kışlık,oldukça kalıcı feminen ve gizemli bir koku öneriniz varmı(çiçeksi ve şeker kokusu olmayan)

Bununla ilgili çok konu var.
Kadın Parfümleri topiğine gidersen soruna çok fazla cevap bulabilirsin. :34:

Yok dp yok bilmem ne hepsi paratuzağı ne kalıcılığı var ne de orjinalden aldığım zevki veriyor . Rumeli caddesi remzi kitapevinin yanında sezi butik parfüm var fiyatları dp ile aynı ama kaliteee bambaşkaaaaa harika zaten size şunu öneriyorlar, orjinalini test edip daha sonra bizden almaya gelin hem orjinal kokusunu tanıyım hemde bizimle arasındaki kalıcılığı test edin. Dp bunu söyleyemez çünkü fabrika gibi bağlamışlar suratlar bi karış insan kandırmacaları. Sezi parfümün kalitesini birde şurdan anlıyorsunuz yeni çıkan ne varsa hemen orda bulabiliyorsunuz ben chloe love kullanıyorum . Esansları bu dandik markalar gibi yerli değil gerçekten fransadan getirtmişler tesadüf ordayken bayan bana faturasını gösterdi şok oldum ve ayrıca hedi içinde hem eğlenceli bir ortamda sevdiğiniz insanın ruh haline kadar çözüp parfüm satın alabiliyorsunuz:3::3::3::49::49::21::21:

Kızlar şu sıralar kışa hazırlıga başlıyorum yavas yavas boyle bana kışlık,oldukça kalıcı feminen ve gizemli bir koku öneriniz varmı(çiçeksi ve şeker kokusu olmayan)

Çiçeksi olmasın demişsin ama yinede içimde kalmasın: Armani Black Code
Daha önce Burberry Classic kullanıyodum yıllarca kullandım hatta. Bi arkadaşım Black Code hediye etti bana çok yakışcağını söyledi o gün bu gündür vazgeçemedim muhteşem bişey bence :) Üstelik hiç kötü bi yorumda almadım denemelisin bence
ÜST NOTALAR
Portakal Çiçeği Yaprağı
ORTA NOTALAR
Yasemin ve Portakal Çiçeği
ALT NOTALAR
Odunsu Misk

Calvin Klein Escape..
kalıcı,seksi,büyüleyici bir koku..kokusunu her alan mutlaka soruyor..
şiddetle tavsiye edilir..(orjinalini al mutlaka)

Back