sen ne yazarsın bılmıyorum canım ama ablam polis
8-5 masabaşı çalısıyor eşi de komiser
ve çok memnun
şu an doğuda guzel maaş alıyor
ama oğretmenlığınde tatıli cok
sen ıns hakkında hayırlısı
kimsenin lafına bakma derim bende ne olmak istiyorsan neye aklın yatıyorsa onu tercih et
ben onun bunun lafı yüzünde kaç kere sınavlara girdim ilk başta büro yönetimi tıbbi dökümantasyon veya sosyoloji falan okumak istedim ama oraları okuyup atanamayanlar okuma çok kötü yerler ne yapacaksın dediler bense bir an önce okuyup aileme destek olmak istiyordum neyse ertesi sene girdim ilkinden 10 puan düşük aldım ve rakamlar tavan yapmıştı yerleşemedim ertesi sene sınava 15 gün kala babam vefat etti kendimi toparlayamadım sonraki sene girmedim össye en son sırf okumak için işletme okudum 2 yıllık rezillikti açıkçası sınıfımda çok pislik tipler vardı bu arada o okuma diyenler kpsslerle herbiri atandı işinde gücündeler ve ben onların lafına sözüne giderek senelerimi çöpe attım hala olmuş kpss sınavlarına giriyorum açık öğretimden devam ediyorum ama bu sene bir ders altan bırakacağım ki önlisans olarak sınava gireyim o zamanlar millet 75 le atanırken ben 83 küsürle açıktayım ve bu sene 90 küsür alamazsam yine atanamam inan ki infaz koruma meuru mülhakatlarına bile girdim tek bir işim olsun die hayalimdeki bir meslek değilken düşün imkanlarım olsa bulunduğum ilçe çok elverişsiz tekrar bende sınavlara girip adam gibi bir yer okumak isterim hemde örgün
yani şunu söyleyim elalemin lafına bakma ve ne olursa olsun kaliteli insanların okuduğu bölümleri ve üniversiteyi tercih et canım
ama şimdiki aklım olsa okulöncesi öğretmenliği okurdum hem rahat atanıyorlar hem ya öğleye kadar yada öğleden sonraya akşama kadar çalışıp evdeler benim komsularım öyle yanii ve çocukları belli yaşa gelince onlarında öğretmenleri oluyorlar
Merhabalar
Başlıktan da anlaşılacağı üzere sizlerin fikirlerine çok önem verdiğim için bir de kk hatunlarına danışayım dedim.Malum meslek bir süre sonra insanın kimliği oluyor.Hem de farklı meslek gruplarından insanlar olduğu için fikirlerinizi almak istedim.Herkesin düşüncesi farklıdır tabiki erkeklerin çalıştığı her alanda bayanlarda çalışabilir ama ben mühendis olupta demir-çelik fabrikası gibi tozun içinde bir yerde çalışmak istemem(mühendis bayanlara saygım sonsuz sadece ben yapamam )Ki bnm puanım boğaziçi-odtü gibi elit üniversitelerin mühendislik fak. yetecek kadar yüksek olamayacak.Bir de mühendis bir abladan sırf bayan olduğu için işe alınmadığını duydum.Kafam o kadar karışık ki inanın bende ne istediğimi bilmiyorum.Tek isteğim kendi ayaklarım üzerinde durabilecek kadar maaş alabileceğim ve ünv. bitirip iş bulma sıkıntısı çekmeyeceğim bir meslek.Sizlerin düşüncesi bnm için çok kıymetli.
Saygılar ...
ne yapmak istiyorsan ne yaparken mutlu olacaksan odur. senden ricam öğretmen olmuş olmak için öğretmen olanlardan olma lütfen. eğer bu işi yapamayacaksan sevmeyeceksen hiç bulaşma. ben de öğretmenim ve okulda o kadar öğretmenlikle alakasız, o kadar problemli, o kadar vurdumduymaz hocalar var ki. bir sürü çocuğun da vebalini alıp günahına giriyorlar.
muhasebedir, mühendisliktir bunlar bi şekilde yapılır belki ama öğretmenlik doktorluk hemşirelik gibi insan hayatını etkileyecek meslekleri seçerken parasını ya da çalışma şartlarını değil gerçekten yapıp hakkını verebilecek misiniz bunu düşünün rica ederim.
arkadaşlar mühendisler araziye çokıyor diye zor, mimarlık ofis işi olduğundan kolay demişsiniz ama bizim kurumdaki mimarlar her gün araziye çıkarlar. ben ofiste mühendisim. branşım gereği öyle. çok da memnunum...
Merhabalar
Başlıktan da anlaşılacağı üzere sizlerin fikirlerine çok önem verdiğim için bir de kk hatunlarına danışayım dedim.Malum meslek bir süre sonra insanın kimliği oluyor.Hem de farklı meslek gruplarından insanlar olduğu için fikirlerinizi almak istedim.Herkesin düşüncesi farklıdır tabiki erkeklerin çalıştığı her alanda bayanlarda çalışabilir ama ben mühendis olupta demir-çelik fabrikası gibi tozun içinde bir yerde çalışmak istemem(mühendis bayanlara saygım sonsuz sadece ben yapamam )Ki bnm puanım boğaziçi-odtü gibi elit üniversitelerin mühendislik fak. yetecek kadar yüksek olamayacak.Bir de mühendis bir abladan sırf bayan olduğu için işe alınmadığını duydum.Kafam o kadar karışık ki inanın bende ne istediğimi bilmiyorum.Tek isteğim kendi ayaklarım üzerinde durabilecek kadar maaş alabileceğim ve ünv. bitirip iş bulma sıkıntısı çekmeyeceğim bir meslek.Sizlerin düşüncesi bnm için çok kıymetli.
Saygılar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?