- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ürünler duruyor mu?
arkadaşım gecelik takımları çantalar erkek kemer ve aksesuarlar hariç elinde kalan bayan ve erkek giyimleri toplu almak istiyorum neler kaldı resimlerini atarmısın eşarplardan arkadaş vazgeçerse onları da istiyorum birde takılar hariç
Isteyen olursa erkek kiyafetleride var eklerim.uyguna vericem onlarida
eğer eklerseniz erkek kıyafetlerine bakabilirmiyim
cnm bunlar var
Eki Görüntüle 930779 L beden yazıyor ama M bedene daha iyi olur.eşime olmadı bedeni ve sadece birkere denemek ıcın giydi.öylece duruyor sıfır sayılır.
Eki Görüntüle 930780 Eki Görüntüle 930781 bu montda sadece 1-2 kere giyildi.M beden.rengi lacivert.kot gorunumlu ama kalın.
Eki Görüntüle 930788 buda sayılı giyilmiştir.L beden
Eki Görüntüle 930789 M bedene uygndur
Eki Görüntüle 930790 m beden sadece düğünden düğüne birkaç kere giyildi
Eki Görüntüle 930791 42 no herhangibi sorunu yoktur
bunlar dışında birde 1 tl ye olanların ıcınde var erkek ıcın bıkac kıyafet.fiyatlarda yardımcı olurum sızın begendıklerınız varsa sorun bana fiyatlarını soyleyeyım
cnm bunlar var
Eki Görüntüle 930779 L beden yazıyor ama M bedene daha iyi olur.eşime olmadı bedeni ve sadece birkere denemek ıcın giydi.öylece duruyor sıfır sayılır.
Eki Görüntüle 930780 Eki Görüntüle 930781 bu montda sadece 1-2 kere giyildi.M beden.rengi lacivert.kot gorunumlu ama kalın.
Eki Görüntüle 930788 buda sayılı giyilmiştir.L beden
Eki Görüntüle 930789 M bedene uygndur
Eki Görüntüle 930790 m beden sadece düğünden düğüne birkaç kere giyildi
Eki Görüntüle 930791 42 no herhangibi sorunu yoktur
bunlar dışında birde 1 tl ye olanların ıcınde var erkek ıcın bıkac kıyafet.fiyatlarda yardımcı olurum sızın begendıklerınız varsa sorun bana fiyatlarını soyleyeyım