aynen öyle biraz daha toparlanayım . bazı arkadaşlar belki kızacak ama galiba az da olsa umudum var benım. aynı evde susup yaşamayı sonrasında boşanmak değil böyle devam ederse bır sure ayrı yaşamak istiyorum. ne bileyim. eşim bensiz kalınca yürüyemez hale geliyor bunu unutmaması gerek.hayırlısı olsun.. ama en ufak tereddütünüz varsa birde boşanma davası açmadan ayrı yaşamayı deneyin belki eşiniz sizi kaybetmeyi göze alamayıp ailesine artık bir rest çekebilir. o zaman kurallarınızı koyrasınız. ama belkide bunu yapamaz etkisinden hiç çıkamaz ailesinin o zaman açarsınız davayı arkanızada bakmazsınız. ne yaparsanız yapın öfkeyle yapmayın sakince düşünüp bir süre ayrı kalınca gerçek istek ve duygular ortaya çıkıyor zaten.. unutmayınki bazen aşk ve sevgi yetmiyor bir evliliği sürdürmeye bu herkes için aynı sadece sizde değil.. mutsuz bir evlilikle bir ömürde geçmiyor.. allah size kolaylık versin güç versin..
ben sanırdım ki benım sevdama leke düşmez asla sarsılmaz 7 sene böyle geçmişti ama olmuyormuş . rabbıme bıraktım ona sığnııyorum