• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bavulumu topladım gidiyorum:( 2 aylık evliliğim 8 yıllık aşkımı bıtıyorum

hayırlısı olsun.. ama en ufak tereddütünüz varsa birde boşanma davası açmadan ayrı yaşamayı deneyin belki eşiniz sizi kaybetmeyi göze alamayıp ailesine artık bir rest çekebilir. o zaman kurallarınızı koyrasınız. ama belkide bunu yapamaz etkisinden hiç çıkamaz ailesinin o zaman açarsınız davayı arkanızada bakmazsınız. ne yaparsanız yapın öfkeyle yapmayın sakince düşünüp bir süre ayrı kalınca gerçek istek ve duygular ortaya çıkıyor zaten.. unutmayınki bazen aşk ve sevgi yetmiyor bir evliliği sürdürmeye bu herkes için aynı sadece sizde değil.. mutsuz bir evlilikle bir ömürde geçmiyor.. allah size kolaylık versin güç versin..
aynen öyle biraz daha toparlanayım . bazı arkadaşlar belki kızacak ama galiba az da olsa umudum var benım. aynı evde susup yaşamayı sonrasında boşanmak değil böyle devam ederse bır sure ayrı yaşamak istiyorum. ne bileyim. eşim bensiz kalınca yürüyemez hale geliyor bunu unutmaması gerek.
ben sanırdım ki benım sevdama leke düşmez asla sarsılmaz 7 sene böyle geçmişti ama olmuyormuş . rabbıme bıraktım ona sığnııyorum

aslında Rabbim bazen engel koyuyor olmasın diye ama biz anlamıyoruz yada görmezden geliyoruz her şeyin hayırlısı
evet. biz sanıyoruz ki rabbım bızı sınıyor ama aksine yol gösteriyor o. bu güne kadar her şerrin ardından bana bın hayır geldi isyan etmedım. yıne etmeden beklıyorum

evet. biz sanıyoruz ki rabbım bızı sınıyor ama aksine yol gösteriyor o. bu güne kadar her şerrin ardından bana bın hayır geldi isyan etmedım. yıne etmeden beklıyorum
inşallah hayırlı günler gelir senin için

Bence vicdanını bi kenara bırakıp öyle düşün sen onun yerinde olsaydın sana senn yaptıgın fedakarlıkları yapar mıydı bana kalırsa biraz ayrı yasayın değerini anladın sonrada kaynananla aranıza mesafe koyması jınusunda şart koy yoksa ayrıl daha ne kadar mutsuz devam edeceksin hayatına daha cok gencsin uzun yılların var bu şekilde harcama hayatını bide cocuk yaparsan o zaman daha zor olur herşey senin için

ah gülüm dua eden dillerin gönlün güzellik bulsun inşallah. şuanda aynı evdeyım susuyorum o da öyle. merhametım vicdanım bana zarar verdı evet ama bunlar için pişman olmadığımı hep söyledim. bu dünya için yaşamıyorum çünkü.
aramızda ki buzlar erir mi? kaynanam elini yuvamdan çeker mi? ben bunları yutup yaşar mıyım bir ömür bilmıyorum. zaman sadece zaman

Amin.. Allah razı olsun arkadaşım seninde güzel dileklerin, duan için..

Bence de her şeyin ilacı zaman ve bu zaman diliminde güçlü olabilmek için Rabb'imize sığınman.. En hayırlı olanı senin için bu inşaAllah..

Bu dünyada hangi şey sonsuza dek devam etmiş ki elbet Rabb'im Ya Fettah ismiyle bu zor günlerin geçmesi için hayırlı kapılar açacaktır.. Bize düşen sadece bu zor zamanlarda isyan etmeyip, pes etmeyip bu zor günlerin kolaylıkla geçmesini dilemek Allah'tan hakkımızda hayırlı olanı istemek olacaktır.

Sakın ümidini yitirme.. Ümitsizlik şeytandandır.. Hem bizi isyana sürükler hem bu kısacık hayatımızı zehir eder..

İnşaAllah dilediğin hayatı Rabb'im sana bu cuma gününün bereketinden faydalandırarak hayırlısıyla, en kısa süre nasip eder.. (amin)

Eşinle mutlu bir hayatın olmasını temenni ederim..

Allah'a emanet ol!

Canım eşine artık işin iyice ciddiye bindiğinden bahset ben artık yapamıyorum de haberi olsun çıkıp gideceğinden belki gözü korkar belki.. Hakkında hayırlısı :(

Allah yardımcın olsun arkadaşım, çok emek vermişsin unutulur mu hiç? Eşinde biliyor unutmuyor emin ol. Sadece evlilik olayına alışmaya çalışıyorsunuz, sancılı bir şekilde. Herkes bugünlerden bir şekilde geçiyor. Sizi de güzel günler bekliyor inanıyorum. Ne güzel söylemişsin her şerrin sonunda bi hayır geldi beni buldu, şimdi de bekliyorum demişsin. Bunu söyleyebilmen, böyle görmen ne kadar büyük birşey bilemezsin. Tebrik ederim seni. Ne kadar mücadeleci bir ruha sahipsin. İstediğin zaman zirveye çıkacak ve etrafındakileri de çıkarak güce yüreğe ve azme sahipsin, okudum konularını. İnşallah eşin bir an önce farkeder yanındaki hayat kaynağını ve herşey hakettiğiniz gibi güzel olur. Bu bir imtihan ve geçicek emin ol. Güzel olucak herşey.

Allah yardımcın olsun arkadaşım, çok emek vermişsin unutulur mu hiç? Eşinde biliyor unutmuyor emin ol. Sadece evlilik olayına alışmaya çalışıyorsunuz, sancılı bir şekilde. Herkes bugünlerden bir şekilde geçiyor. Sizi de güzel günler bekliyor inanıyorum. Ne güzel söylemişsin her şerrin sonunda bi hayır geldi beni buldu, şimdi de bekliyorum demişsin. Bunu söyleyebilmen, böyle görmen ne kadar büyük birşey bilemezsin. Tebrik ederim seni. Ne kadar mücadeleci bir ruha sahipsin. İstediğin zaman zirveye çıkacak ve etrafındakileri de çıkarak güce yüreğe ve azme sahipsin, okudum konularını. İnşallah eşin bir an önce farkeder yanındaki hayat kaynağını ve herşey hakettiğiniz gibi güzel olur. Bu bir imtihan ve geçicek emin ol. Güzel olucak herşey.
desteğin ilgin ve bana ayırdığın zaman için sonsuz teşekkür ederim. sabretmen en zor olanı. mücadeleci ruhum sayesınde ayakta kaldım. elbette rabbım de hep yanımdaydı .evet zor ve sancılı ama umarım değer umarım yuvam kurtulur . huzurun kaynağının bende olduğunu unutuyor çünkü o farkına varmadan hayatını dengeliyorum. şimdi söylesem ona ukalalık gelecek başına kalktığımı sanacak. kayınvalidemi ise allaha havale ediyorum. allahından bulsun demeden edemıyorum. kimseye ah etmem ama mesele benım ve kocamın huzuru allah ıslah etsın.
sevgıyle kalın

Canım eşine artık işin iyice ciddiye bindiğinden bahset ben artık yapamıyorum de haberi olsun çıkıp gideceğinden belki gözü korkar belki.. Hakkında hayırlısı :KK43:
aynen söyledım artık daha iyi ailesi oğullarını görmek için bana iyi davranmak zorundalar gibi eşim onlara karım istemedikçe gelmicem demiş. bu durum benı ınanın mutlu etmedı. benı uzmeseydi de başımda taşısaydım her güm gitseydım

Bence vicdanını bi kenara bırakıp öyle düşün sen onun yerinde olsaydın sana senn yaptıgın fedakarlıkları yapar mıydı bana kalırsa biraz ayrı yasayın değerini anladın sonrada kaynananla aranıza mesafe koyması jınusunda şart koy yoksa ayrıl daha ne kadar mutsuz devam edeceksin hayatına daha cok gencsin uzun yılların var bu şekilde harcama hayatını bide cocuk yaparsan o zaman daha zor olur herşey senin için
bi sonraki aşamada bunu düşünüyorum şuanda her zamanki gibi sabırla bekleyeceğim bir kaç ay sonrasını görecegiz

Back
X