- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
pilsizde çalışırdı onunki canlanmış uçakta
Başka alet vardıysa uçakta olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pilsizde çalışırdı onunki canlanmış uçakta
Meleğim ne habersin,yok canım ya gülüp eğleniyoruz işte
Dalgınlığına gelmiş pili çıkarsaymış bari
Başka alet vardıysa uçakta olabilir
ablammm iyiyim saol sen nasılsın
ablammm ne güldüm yaaa ne vibiymiş bu :))
Eki Görüntüle 1169325
İsveç'in Arlanda hava alanından Hırvatistan seferini yapmaya hazırlanan İskandinav Hava yolları SAS'a ait uçakta, 20 yaşında Amanda adında yolcunun bavulundaki vibratörlü yardımcı seks aleti sorun yarattı. 20 yaşındaki İsveçli Amanda'nın bavulundaki yardımcı seks aleti bavulda kendi kendine çalışınca, uçakta alarm verildi ve yolcular tahliye edildi.
20 yaşındaki İsveçli Amanda Hırvatistan'ın tatil kenti Split'e gitmek üzere uçağa bineceği sırada bavulundaki vibratörlü sex aleti başına iş açtı. Amanda, uçağa girmek üzere apronda son güvenlik noktasından geçmeye hazırlanırken ismi telsizle anons edilerek güvenlik ofisine çağrıldı.
Hava alanı personeli Amanda'dan kendilerini takip etmesini isteyerek, bavulunda bir şeylerin şiddetli şekilde titreşim içinde olduğunu söylediler. Sorunun ne olduğunu hemen anlayan Amanda görevliler ile birlikte bavulunun bulunduğu bölgeye gitti. Bu arada bütün yolcular can güvenliği nedeniyle uçaktan tahliye edilerek yeniden yolcu bekleme salonuna alındılar. Güvenlik personeli Amanda'dan bavulunu açarak, içindeki titreyen cihazını çıkartmasını istediler.
Bavulunu açan genç kız, bavulundan çalışır vaziyetteki vibratörlü sex oyuncağını çıkarınca, kendisini camdan izleyen yolcular kahkahalara boğuldular. Bazı yolcular da gecikmeden dolayı kızgınlıklarını dile getirdiler. Görevlilerin isteği üzerine cihazından pillerini söken genç kız tekrar uçağa bindi ve diğer yolcularla birlikte Hirvatistan'a gitmek üzere havalanan uçakta yerini aldı.
Amanda basına yaptığı açıklamada durumdan çok utanç duyduğunu ve bir daha seks aletinin pillerini sökmeyi unutmayacağını söyledi. milliyet
çakamadım :26:
şu gece muhabbetlerimize bi dönsek hepten açılıcam gündüz çok açılamıyorum
canlanan cinsinden canım
ben ona takılmadım da kızın resmı yerine olayın asıl kahramanı vibratörün resmini koymaları gerekmezmiydi.
Suçluyu bilelim yani
geyik erotizm görsün diyon
ablammm iyiyim saol sen nasılsın
ablammm ne güldüm yaaa ne vibiymiş bu :))
Kendi kendine nasıl harekete geçti acaba?
Kızı da fişlemişler Acıdım kıza utanç duymuş bi de yazık
bigün fatura işliyorum fatura açıklmasında vibi yazıyor
ama düşündüğünüzden değil inşaat sektöründen kullanılan cinsten :d
ve bunu sabit kıymete almam lazım dolayısı ile amortisman oranı girmem lazım
düşünun gerisini :)))
pii senin sıfatına:)))
Gerçekten yav, habercilik ahlakı diye bir şey kalmamış A. K (20) yazıp gözlerine siyah bant çekselermiş iyiymiş.
Şimdi kızın Facebook'una istila başlatacak yurdum delikanlıları
canlanan cinsinden canım
kimindi o
Müdürüm buralarda geziyor
pii senin sıfatına:)))
tamamda bu konuya nasıl yorum yapalım ister istemez geyiğe gidiyor