sorma yaa aynen öyleedeli gibi tüm renkleri alıp deneyesin geliyor sonra yolda gidiyordun bi gün mavi gözlü bi gün yeşil gözlü bi gün kahve gözlü insanlar afallıyor vaz geçtim ben de zaten artık lensden fln.. lenssiz hayat ohh ne rahat ma belki son bi kez quartzo alırım
sorma yaa aynen öyleedeli gibi tüm renkleri alıp deneyesin geliyor sonra yolda gidiyordun bi gün mavi gözlü bi gün yeşil gözlü bi gün kahve gözlü insanlar afallıyor vaz geçtim ben de zaten artık lensden fln.. lenssiz hayat ohh ne rahat ma belki son bi kez quartzo alırım
resim olsa super oldu cnm ama napalım. bende tahmin etmiyordum kazancağımı da :44:rengi güzel en azından. bide yıllık mı aylık mı bilmiyorum. daha doğrusu sormadım gelsinde bi bakıyım daha çok merak ettim :44:
Evet canım foto bana ait kullanılmıycak kadar kötü değil merak etme :) umarım beğenirsin ton olarak gerçekten güzel...
optima colors ise yıllıktır..gerçi 6 ay sonra tadı kaçıyor..6 aylık gibi diyelim..
starcolors 2 ise aylıktır...ismine bakarak anlayabilirsin ambalajındaki :)
kızlar b&l lensler nerede satılıyor :)
her optikçide bulabilirsin ya da nette lens sitelerin de de var :)
fotoğraf net değil ama arkadaşımın gözünde bu lensin mavisini gördüm sanırım renk tonunu sormadım bilmiyorum ama korkunçtu umarım sende gerçekte böyle durmuyordur freshlooktan daha beter
daha bu gün attım bu lensleri. evet kullandım renk mükemmel güneşe çıkınca tam bir felaket. gece için süper bir lens yada fotograf çekinirken falan çok doğal duruyor ama güneşte öldürüryor o damarlari. fotoğraf görmek istersen özelden irtibata geçelim gösteririm cnm:)