Kontakt Lens bausch&lomb light green kullanan var mı?

sorma yaa aynen öylee :KK70: deli gibi tüm renkleri alıp deneyesin geliyor :KK70: sonra yolda gidiyordun bi gün mavi gözlü bi gün yeşil gözlü bi gün kahve gözlü insanlar afallıyor :KK1: vaz geçtim ben de zaten artık lensden fln.. lenssiz hayat ohh ne rahat :KK1: ma belki son bi kez quartzo alırım :KK52:

ay sorma bende freshlook bütün renkleri vardı nerdeyse. baktım sonu gelmiyor almıyorum artık :KK1::KK1: quartzo çok güzel benimde onda gözüm vardı da tutuyorum kendimi :KK1::KK1: aman dikkat et başlama tekrar :KK1::KK1:

Evet canım foto bana ait kullanılmıycak kadar kötü değil merak etme :) umarım beğenirsin ton olarak gerçekten güzel...

sorma yaa aynen öylee :KK70: deli gibi tüm renkleri alıp deneyesin geliyor :KK70: sonra yolda gidiyordun bi gün mavi gözlü bi gün yeşil gözlü bi gün kahve gözlü insanlar afallıyor :KK1: vaz geçtim ben de zaten artık lensden fln.. lenssiz hayat ohh ne rahat :KK1: ma belki son bi kez quartzo alırım :KK52:

bence lensi bırakmak niyetinde olan birisi için quartzo tarzı renkler uygun değil...kendi gözüne yakın renkler seçersen lenssizliğe de kendini alıştırmış olursun..aksi takdirde gözün lensli haline alışır ve lensi çıkardığında kendi gözünü beğenmezsin (tecrübeyle sabittir) bu işler iddialı renklerden hızını aldıktan sonra iddiayı azalta azalta oluyor..ocre aldıktan sonra ben şu an lenssiz de hayatımı sürdürebiliyorum bir süredir..hiç de gözüm yadırgamıyor...hatta insanlar doğal halimi daha çok beğendiklerini söylüyorlar..

Son düzenleme:
resim olsa super oldu cnm ama napalım. bende tahmin etmiyordum kazancağımı da :44: :KK1: rengi güzel en azından. bide yıllık mı aylık mı bilmiyorum. daha doğrusu sormadım :KK1: gelsinde bi bakıyım daha çok merak ettim :44:

optima colors ise yıllıktır..gerçi 6 ay sonra tadı kaçıyor..6 aylık gibi diyelim..
starcolors 2 ise aylıktır...ismine bakarak anlayabilirsin ambalajındaki :)

Evet canım foto bana ait kullanılmıycak kadar kötü değil merak etme :) umarım beğenirsin ton olarak gerçekten güzel...

şuan moralim düzeldi. :) saol cnm walla fotolar için :) fotoda harika çıktığı kesin gerçekte de buna yakın olursa sorun yok :):) :KK1:

optima colors ise yıllıktır..gerçi 6 ay sonra tadı kaçıyor..6 aylık gibi diyelim..
starcolors 2 ise aylıktır...ismine bakarak anlayabilirsin ambalajındaki :)

saol cnm. bi elime ulaşsın hemen bakıcam yıllık mı diye. bende nasıl anlıycam diye düşünüodum bu açıklaman süper oldu teşkür ederim :KK1::KK9:

arkadaşlar lenslerim geldi. üzerinde optima natural look yazıyor. sanırım yıllık :KK1: rengi fena değil galiba. resimde göz bebeklerim küçüldü yoksa tam oturuyor ortası. freslooktan çok farklı olduğu kesin. sanki daha gerçekçi renk tonu olarak. biraz da kalın ama beni rahatsız etmedi. siz ne düşünüyosunuz :44::44:

Eklentiler

• $resim.jpg
    $resim.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleme:
fotoğraf net değil ama arkadaşımın gözünde bu lensin mavisini gördüm sanırım renk tonunu sormadım bilmiyorum ama korkunçtu umarım sende gerçekte böyle durmuyordur freshlooktan daha beter :KK43:

daha bu gün attım bu lensleri. evet kullandım renk mükemmel güneşe çıkınca tam bir felaket. gece için süper bir lens yada fotograf çekinirken falan çok doğal duruyor ama güneşte öldürüryor o damarlari. fotoğraf görmek istersen özelden irtibata geçelim gösteririm cnm:)

fotoğraf net değil ama arkadaşımın gözünde bu lensin mavisini gördüm sanırım renk tonunu sormadım bilmiyorum ama korkunçtu umarım sende gerçekte böyle durmuyordur freshlooktan daha beter :KK43:

fotoda göründüğü gibi görünüyor cnm. gün ışığında fena değil ama flashlı çekimde felaket bi lens :44: freshlook tan daha rahat. görüntü olarak freshlookta damar yok en azından :KK1: fena değil işte buda

daha bu gün attım bu lensleri. evet kullandım renk mükemmel güneşe çıkınca tam bir felaket. gece için süper bir lens yada fotograf çekinirken falan çok doğal duruyor ama güneşte öldürüryor o damarlari. fotoğraf görmek istersen özelden irtibata geçelim gösteririm cnm:)

evet cnm özellikle flashlı falan damarlar felaket. uzaktan konuşmak lazım insanlarla :KK1::KK1: şaka bi yana rahat ama gözümde olduğunu anlamıyorum. fotolarını özelden atarsan sevinirim cnm. sende nasıl duruyor merak ettim. aslında aynaya yakından bakınca yeşil duruyor damarları okadar kötü değil. lens olduğu belli tabi gece takılcak bi lens aslında :44:

X