- 31 Ocak 2013
- 78
- 19
-
- Konu Sahibi girlpowerrr
Yıkanmış bahteniyeyi kullanmama sebebimi açıklama gereği duyuyorum ki bir derdim varda paylaşıyorum.Bence bir sıkıntı yok tatlımvermişsin
İzmirdeyimhangi şehirde yaşıyorsunuz? Yaşadığını şehirde varsa Özdilek alın bence.
Tertemiz battaniyeyi kullanma gereniksimi hissedemiyorum.Hala kararsızım yani ama alırım.Ayrıca ne yazacağım bırakında bende kalsın.Yoksa niye bir derdim varda paylaşayım ki? Mantık... :)battaniye alacağım öneriniz varmı desen yeterli olurdu bence.
Sonuçta yeni bir battaniye almak istiyorsun. Ölmüş babaanneni onun kullanmış olabileceği battaniyeyi gözümüzde canlandırmanın ne alemi var. Ama hangisi dersen bence özdilekYıkanmış bahteniyeyi kullanmama sebebimi açıklama gereği duyuyorum ki bir derdim varda paylaşıyorum.Bence bir sıkıntı yok tatlım))
Temiz battaniyeyide kullanabilirim.Okb hastasıyım.Aslında almama gerek yok.Ama içim almıyor hala kararsızımİki markadan da kullanıyorum,ikisinden de memnunum ben,alabilirsin bence.Allah rahmet eğlesin inşallah ama babaanneni niye karıştırdın onu anlayamadım?
Ama babaannen ölmüş.Ölümle battaniye pisliğinin ne alakası var? Eski değilse kullanabilirsin.Ha ben gördükçe dayanamam,üzülürüm dersen anlarım.Ama pislik ne alaka yani?Temiz battaniyeyide kullanabilirim.Okb hastasıyım.Aslında almama gerek yok.Ama içim almıyor hala kararsızım
Tövbe tövbeee :)Temiz battaniyeyide kullanabilirim.Okb hastasıyım.Aslında almama gerek yok.Ama içim almıyor hala kararsızım