• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Battaniye Konusu

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlra ben battaniye almayı düşünüyorum. Ama hangi markalar iyidir, Ya da battaniyede kalite nasıl anlaşılır? Bana bu konuda fikir verir misiniz?

mink ' in battaniyelri cok güzel çok kaliteli we kulalnıslı.ben mink we özdilek almıstım..tac ınkılerde güzel

ben taç ve jua aldım sanada tavsiye ederim. pamuk oranına bak almak için pamuk her zaman daha sağlıklıdır. mink in battaniyeleri görünüş olarak güzel ama pamuk yok onda bildiğim kadarıyla.

Kızlar çok teşekkür ederim. Bu battaniyelerde genellikle %80 pamuk %20 akrilik oluyor. Peki kadife battaniyeler hakkında ne diyorsunuz? Onlar sanırırm daha çok kış ayları için değil mi?

valla bir tane merinostan aldım ben mor renkte kabartmalı..gayet guzel..misafir için de 2 tane falan normal bi battaniye aldım..yeter de artar bile:)) kendime guzelini aldım uyanıklık işte:1:

çeyiz için özdilekten aldım bende.. renkleri çok güzel :34:

Peki kızlar şu kadifelereden mı aldınız? Bazı battaniyeler ince. Sarev den bi kaçtane beğendim. Ama kadife değiller.Onlar sanırırm mevsimlik. Şu kabarık olanlar da kışlık sanırırm? Siz hangilerini aldınız ya da hangi,lerini kullanıyorsunuz?

Bencede en sağlıklıları pamuk oranı yüksek olanlar.
Ben çeyizime BHPC'dan 1 el örme battaniye, bir Merinos battaniye, bir de annem bir tane battaniye almış sağolsun onun markasını bilmiyorum.
Sanırım bu kadar battaniye yeterli olacaktır şimdilik :9:

Benden tavsiye, herşeyden az al öz al ki çeyizini evine yerleştirdiğinde sıkıntı çekmeyesin.
2 çift kişilik, 1 de tek kişilik battaniye alırsan senin işini görecektir.
Sarev'in battaniyelerini bende çok beğeniyorum. Dilersen onlardan bir tane, 1 tane de yeri geldiğinde yatak üzerine sermek için kabartmalı alabilirsin.
Tek kişilik olanı da kışın her günlük kullanabilirsin... Maksat bir tane bulunsun..

Şimdiden her ne alırsan güle güle kullanman dileği ile :16:

Bencede en sağlıklıları pamuk oranı yüksek olanlar.
Ben çeyizime BHPC'dan 1 el örme battaniye, bir Merinos battaniye, bir de annem bir tane battaniye almış sağolsun onun markasını bilmiyorum.
Sanırım bu kadar battaniye yeterli olacaktır şimdilik :9:

Benden tavsiye, herşeyden az al öz al ki çeyizini evine yerleştirdiğinde sıkıntı çekmeyesin.
2 çift kişilik, 1 de tek kişilik battaniye alırsan senin işini görecektir.
Sarev'in battaniyelerini bende çok beğeniyorum. Dilersen onlardan bir tane, 1 tane de yeri geldiğinde yatak üzerine sermek için kabartmalı alabilirsin.
Tek kişilik olanı da kışın her günlük kullanabilirsin... Maksat bir tane bulunsun..

Şimdiden her ne alırsan güle güle kullanman dileği ile :16:

Çok teşekkür ederim. Güzel fikir oldu benim için:)

kızlar Türkiyedeki battaniyelerin %95i uşak ta üretiliyor eğer almış olduklarınıza bakarsanız bunu görürsünüz

ben bunu nerden biliyorum diye soruyorsanız da 4 yıl burada okudum o yüzden hangisi iyi hangisi kötü biliyorum

belli başlı firmalar var

Sesli, aran, mink, saçlı...

bunlardan en iyisi de seslidir eğer battaniye alacaksanız ben bu markayı öneririm ben 10 tane falan almışımdır.

merinos ya da dinarsu aldıysanız onun kutusuna bakın Aran yazıyordur çünkü aran a ürettiriyor Aran sesli kadar kaliteli eğil ama güzel ben de o markadan aldım bir kaç tane

pamuk oranına glince %100 pamuklu battaniye piyasada yok kızlar varsa da çok pahalıdır ve kızlar bu pamuklu battaniyeler öyle diğer battaniyeler gibi kalın değil incecik oluyor öyle

kapkalın bir şey beklemeyin ben o yüzden kadife ve peluş aldım

amaaaaaaaa en iyi ısıtanları peluşlardır kadifeler biraz daha gösteriş için

pamuklar da çok ince olduklarından almadım nasıldır bilmiyorum

kızlar Türkiyedeki battaniyelerin %95i uşak ta üretiliyor eğer almış olduklarınıza bakarsanız bunu görürsünüz

ben bunu nerden biliyorum diye soruyorsanız da 4 yıl burada okudum o yüzden hangisi iyi hangisi kötü biliyorum

belli başlı firmalar var

bunlardan en iyisi de seslidir eğer battaniye alacaksanız ben bu markayı öneririm ben 10 tane falan almışımdır.

merinos ya da dinarsu aldıysanız onun kutusuna bakın Aran yazıyordur çünkü aran a ürettiriyor Aran sesli kadar kaliteli eğil ama güzel ben de o markadan aldım bir kaç tane

pamuk oranına glince %100 pamuklu battaniye piyasada yok kızlar varsa da çok pahalıdır ve kızlar bu pamuklu battaniyeler öyle diğer battaniyeler gibi kalın değil incecik oluyor öyle

Vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler canım.
Bende tam olarak bilmiyorum hangisi nedir diye.
O kadar çok battaniye markası var ki ortalıkta, insan şaşırıyor.
Annemin bana aldığı battaniyenin bir tanesi Dinarsu'ymuş, evde bakmıştım aklıma takılınca. :9:
İyi olduğunu bilmek güzel..

Bence Sarev'in battaniyeleri de çok güzel.
O da kesin yine bu markalardan birine ürettiriyordur veya kendi üretimi vardır. :34:

Ben dün Minkin battaniyesini aldım çokta hoşuma gitdi kızlar :)
$B28287918-1.webp

Sarev'i şimdi biraz daha araştırdım, battaniyelerinin içeriği Pamuk & Akrilik karışımı bazılarında Polyester bulunuyor.
Üretmini iste kendisi yapıyor, Sarev Ev Tekstili Fabrikası var, Sarar'ın bünyesinde olduğu için, gayet büyük ve güvenilir firma.
Aynı zamanda %100 pamuk battaniye üretimi de yapıyor. Fakat fiyatlarını bulamadım, dileyenler araştırabilir.
Piyasada farklı markalarında %100 pamuk battaniyelerini bulmak mümkün.
Bilgi olması açısından yazayım dedim :34:

Battaniye konusunda fiyatlar çok farkediyor onu anladım.
Aynı renkte ve aynı ürürnlerin neden fiyatı farklı diye düşünürken, içeriklerindeki pamuk yada polyester oranlarına göre değiştiğpini gördüğüm. Fikirleriniz için çok merci kızlar:)

Annemin bana aldığı battaniyenin bir tanesi Dinarsu'ymuş, evde bakmıştım aklıma takılınca. :9:

O da kesin yine bu markalardan birine ürettiriyordur veya kendi üretimi vardır. :34:

evet canım sarev kendisi üretiyor özdilek ve taç da öyle ama battaniyelerin pamuk olması önemli değil pamuklar çok ince çünkü örgü battaniye gibi

evde kullandıklarınıza bakarsanız onların da çoğunun akrilik ya da polyesterdir ben de çok dikkat ediyorum aldıklarımın %100 pamuk olmasına ama battaniyede biraz farklı

dinarsu iyidir benim de 2-3 tane vardı ondan ama sırf ismi var diye çok fazla vermeyin hepsi aynı yerden çıkıyor yukarda verdiğim firmalar ayrı tabi

canım eğer battaniye düşünüyorsan uşakbattaniyesi.com var ben de burda duydum baktım benim aldığım markalar var fiyatları bana göre yüksek çünkü ben elden alıyorum kargo falan da yoktu o yüzden daha uyguna mal etmiş oldum fikir edinmek için bakabilirsin

belli başlı firmalar var

Merhaba,
Vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkürler. Söylediklerini dikkate alacağım. Mink nasıl biliyor musun? Desenleri bir harika:40:

sesli battaniyenin çok iyi olduğunu duymuştum ve çeyizime bir tane aldım, içeriği pamuk-akrilik karışımıydı galiba. Çok pahalı da değil.

Back
X