Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede en sağlıklıları pamuk oranı yüksek olanlar.
Ben çeyizime BHPC'dan 1 el örme battaniye, bir Merinos battaniye, bir de annem bir tane battaniye almış sağolsun onun markasını bilmiyorum.
Sanırım bu kadar battaniye yeterli olacaktır şimdilik
Benden tavsiye, herşeyden az al öz al ki çeyizini evine yerleştirdiğinde sıkıntı çekmeyesin.
2 çift kişilik, 1 de tek kişilik battaniye alırsan senin işini görecektir.
Sarev'in battaniyelerini bende çok beğeniyorum. Dilersen onlardan bir tane, 1 tane de yeri geldiğinde yatak üzerine sermek için kabartmalı alabilirsin.
Tek kişilik olanı da kışın her günlük kullanabilirsin... Maksat bir tane bulunsun..
Şimdiden her ne alırsan güle güle kullanman dileği ile![]()
kızlar Türkiyedeki battaniyelerin %95i uşak ta üretiliyor eğer almış olduklarınıza bakarsanız bunu görürsünüz
ben bunu nerden biliyorum diye soruyorsanız da 4 yıl burada okudum o yüzden hangisi iyi hangisi kötü biliyorum
belli başlı firmalar var
Sesli, aran, mink, saçlı...
bunlardan en iyisi de seslidir eğer battaniye alacaksanız ben bu markayı öneririm ben 10 tane falan almışımdır.
merinos ya da dinarsu aldıysanız onun kutusuna bakın Aran yazıyordur çünkü aran a ürettiriyor Aran sesli kadar kaliteli eğil ama güzel ben de o markadan aldım bir kaç tane
pamuk oranına glince %100 pamuklu battaniye piyasada yok kızlar varsa da çok pahalıdır ve kızlar bu pamuklu battaniyeler öyle diğer battaniyeler gibi kalın değil incecik oluyor öyle
kapkalın bir şey beklemeyin ben o yüzden kadife ve peluş aldım
amaaaaaaaa en iyi ısıtanları peluşlardır kadifeler biraz daha gösteriş için
pamuklar da çok ince olduklarından almadım nasıldır bilmiyorum
Vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler canım.
Bende tam olarak bilmiyorum hangisi nedir diye.
O kadar çok battaniye markası var ki ortalıkta, insan şaşırıyor.
Annemin bana aldığı battaniyenin bir tanesi Dinarsu'ymuş, evde bakmıştım aklıma takılınca.
İyi olduğunu bilmek güzel..
Bence Sarev'in battaniyeleri de çok güzel.
O da kesin yine bu markalardan birine ürettiriyordur veya kendi üretimi vardır.
Vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler canım.
Bende tam olarak bilmiyorum hangisi nedir diye.
O kadar çok battaniye markası var ki ortalıkta, insan şaşırıyor.
Annemin bana aldığı battaniyenin bir tanesi Dinarsu'ymuş, evde bakmıştım aklıma takılınca.
İyi olduğunu bilmek güzel..
Bence Sarev'in battaniyeleri de çok güzel.
O da kesin yine bu markalardan birine ürettiriyordur veya kendi üretimi vardır.
kızlar Türkiyedeki battaniyelerin %95i uşak ta üretiliyor eğer almış olduklarınıza bakarsanız bunu görürsünüz
ben bunu nerden biliyorum diye soruyorsanız da 4 yıl burada okudum o yüzden hangisi iyi hangisi kötü biliyorum
belli başlı firmalar var
Sesli, aran, mink, saçlı...
bunlardan en iyisi de seslidir eğer battaniye alacaksanız ben bu markayı öneririm ben 10 tane falan almışımdır.
merinos ya da dinarsu aldıysanız onun kutusuna bakın Aran yazıyordur çünkü aran a ürettiriyor Aran sesli kadar kaliteli eğil ama güzel ben de o markadan aldım bir kaç tane
pamuk oranına glince %100 pamuklu battaniye piyasada yok kızlar varsa da çok pahalıdır ve kızlar bu pamuklu battaniyeler öyle diğer battaniyeler gibi kalın değil incecik oluyor öyle
kapkalın bir şey beklemeyin ben o yüzden kadife ve peluş aldım
amaaaaaaaa en iyi ısıtanları peluşlardır kadifeler biraz daha gösteriş için
pamuklar da çok ince olduklarından almadım nasıldır bilmiyorum