• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat’tan önce gögüs ucu acıması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

semiramis1990

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
920
748
18
34
Kızlar merhabalar 9 aylık evliyim bu ay 6.ayımız bebis istiyoruz nasipse 3-4 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorm ama henüz nasip olmadı.. bu ay tek farklı olarak gögüs ucu acımam var diğer aylar hic olmazdı. Umut işte sizdede böyle bisey yaşayan oldu mu?? Birde adetimin 12.günü yumurtladm buraya bırakıyorm fotosunu

Eklentiler

• FA18719C-0E2B-4A93-9456-EC55E9C57D16.webp
    FA18719C-0E2B-4A93-9456-EC55E9C57D16.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar merhabalar 9 aylık evliyim bu ay 6.ayımız bebis istiyoruz nasipse 3-4 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorm ama henüz nasip olmadı.. bu ay tek farklı olarak gögüs ucu acımam var diğer aylar hic olmazdı. Umut işte sizdede böyle bisey yaşayan oldu mu?? Birde adetimin 12.günü yumurtladm buraya bırakıyorm fotosunu

Gebelik testi yap bı canım

Benim geçen aylarda ilk kez göğüs ucum acıdı yinede adet oldum psikolojik olarak da göğüs ucumu acıtabildiysem bravo bana:işsiz:

Benim geçen aylarda ilk kez göğüs ucum acıdı yinede adet oldum psikolojik olarak da göğüs ucumu acıtabildiysem bravo bana:işsiz:
Bende bundan korkuyorm işte canm her ay umut oluyo sonra hayal kırıklıgı cok üzücü.. 😣 benim umudum birazda ovulasyon testim cok koyu oldugu için ama...

Şundan dedim böyle t çizgisi patlayacak derecede köyü olması hamielligin işareti de olabilir o yüzden söyledim git kan ver bari bugün 10 gün çıkar yumurtlamadan sonra

Benim göğüs ucum çok hassalasmisti ucu kabrmisti koyulasmisti adetten önce dedim oldu galiba ama adet oldumm:110: belirti arama adet günün gelmesini bekle canım

Back