• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baton (dikdörtgen) pasta tabağıı

nomatter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
2.437
1.605
198
selam kızlarr,

klasik yuvarlak pasta tabağı almaktansa zun dikdörtgen olanlardan alayıö cafelerdeki gibi, bir kısmına çikolata sosu vbyle şekil falan yapayım dekoratif olsun istiyorum...
İstediğim gibi olmasa da bir iki yerde benzerini gördüm de fiyatları takım yapmak için yüksekti biraz
siz ne dersiniz, kulanışlı lur mu ya da bildiğiniz bir yerde var mı mümkünse uygun fiyata?:44:

Valla bende aldım ne yalan söyleyeyim, ama ben baton kek kalıbımda var. + Şeker hamuru ilede pasta yapıyorum. Her türlü kullanacağımı düşünüyorum. O yüzden 1 Tane aldım.

Valla bende aldım ne yalan söyleyeyim, ama ben baton kek kalıbımda var. + Şeker hamuru ilede pasta yapıyorum. Her türlü kullanacağımı düşünüyorum. O yüzden 1 Tane aldım.

ben herkese birer tane tabala servis sunmak üzere 12'li amka istiyorum aslında.. Şu resimdekiler gibi dekoratif sunum yapabilek için..

$photos 001.webp$photos 002.webp

sen ve sunum yapacağın misafirlerin bu tarz sunumlardan hoşlanan/hoşlanabilecek kişilerse tabii ki alabilirsin.Sonuçta bu senin evin,senin sofran. Bu tarz tabakları neredeyse her markada bulabilirsin, tepe home'dan tut mudo'ya kadar. Hatta seramiklerini bütün çeyiz satan mağazalarda bile. Ama daha uygun fiyatlı ve porselen alayım dersen, migroslarda touch me markasıyla satılıyor. Başka bir alternatif ise yaşadığın yerde real market varsa, hem ucuz hemde şık bu tarz tabaklara sahip olabilirsin.

Bende şık sunum yapılmasına önem veririm lezzet kadar, hiç bir zamanda klasik dekorlu ev tabakları bana iştah açıcı gelmedi.Bu nedenle benim aldığım her parça mümkün olduğunca sade ve yemeği öne çıkabilecek tabaklar oldu. Sana önerebileceğim başka bir sunum önerisi ise yine yuvarlak olmayan kare pasta tabakları olacaktır. Bu gösterdiğin resimlerdeki her sunumu onlarda da yapabilir ve dolapta yer tasarrufu sağlayabilirisin.

güzel görünüyor bahsettiğiniz tabaklar ama misafirlik kullnımlarda güzel her gün kullanmak için biraz zahmetli olabilir.günlük kullnım başka takım yaparsın makineye sığmada biraz problem olabilir uzun tabaklar dik koysan pervanesine takılır yatay koysan yan tarafına başka bişey sığmaz.çok ayrıntı ama eşyaya hizmet etmekle geçiyor vaktimiz kullnışlı olması çok önemli.bir seferde tüm bulaşıklar sığmayınca makineye sinir oluyor insan elinde yıkamak zorunda kalmassın

Back
X