Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Batman’da yada Mardin’de önerebileceginiz bir özel hastane varmı kadım dogum yada üroloji adına acil lütfen bilgi verin doktor hastane önerisi çok acil
Arkadaşlar Batman’da yada Mardin’de önerebileceginiz bir özel hastane varmı kadım dogum yada üroloji adına acil lütfen bilgi verin doktor hastane önerisi çok acil
Arkadaşlar merhaba öncelikle sağlıklı günler diliyorum.sizi bir konuda bilgilendirmek istedim doğum paketlerine bu kadar fazla para vermek yerine tamamlayıcı sağlık sigortası diye bir olay var her sigorta şirketinin koşulları var tabiki ama doğum paketleri dahil çok uygun fiyatlar da özel hastanelerde muayane hakkı lab testleri dahil tedavi hakkı sağlıyor.bir araştırın derim yada özelden yazın eşim bu sektörde çalışıyor yardımcı olmaya çalışırım Bilgi konusunda sağlıklı günler