Batman///72

eşimin tayini batmana çıktı ben de öğretmenim bu yaz batmana taşınıyoruz kısmetse...batmanlı arkadaşlar biraz bahsedebilir mi batmandan??:KK19:

Batmani biliyorum cok gittim cok guzel bi yer sirnaktayim bende alisveris merkezi falan var umarim hayiyli olur sizin icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb kızlar bende batmanda yaşıyorum 1,5yıldır ankaradan geldim eşimle evlenince görüşmek tanışmak isterim isteyen arkadaşlarla kısmetse arkadaş cevrem yok pek cvp yazmak isteyen olursa konuşuru inşallah hayırlı akşamlar bayanalarr :KK54:

Kızlaaaarrr nisan başında batmana gezmeye geleceğim. Neler öneriyorsunuz? neyi denemeliyim, ne yapmadan geri dönmemeliyim? neler almalıyım yardııımmm yardııımmm :)

Ben bi buçuk senedir batmandayim yedi türlü türk kahvesi var ondan al tat derim buraya özgü pek birşey yok açıkçası hasankeyfe git mutlaka yazın daha güzel orası ama başka yardımcı olacağım birşey olursa şöyle canim papatyabuketi

Ben bi buçuk senedir batmandayim yedi türlü türk kahvesi var ondan al tat derim buraya özgü pek birşey yok açıkçası hasankeyfe git mutlaka yazın daha güzel orası ama başka yardımcı olacağım birşey olursa şöyle canim papatyabuketi
Tamam canım teşekkür ediyorum. Zaten haftasonu orada olacağım, arkadaş ziyareti diyelim. Ama arkadaşımda oralı değil belki onun bilmediği beraberce gidilebilecek yerler, tatlar filan öğrenirim :KK66: Aklına geldikçe yazarsan sevinirim.

X