Belki güzel haberler verirsin bize olumlu düşünelim olumlu olsunBenim 2gün geçti kızlar ama umudum yok kızlar yine strestir herhalde
Canım ne durumdasın ?Benim 2gün geçti kızlar ama umudum yok kızlar yine strestir herhalde
Olur tabi neden olmasın hayırlısı herşeyin çok sıkıntı etme bi bakmışsın olmuş :)Benim gunu gunune gelir hep hic sasmaz geciktigi gunleri gorur muyum ki yahu
6.gün bugün geçeli canım tık yok yine bekliyom bakalım hiç takmıyorum umursamıyorum acaba demiyorum bi sakinlik geldi bana enteresanCanım ne durumdasın ?
Inşallah kuzum ama olursa da çok şaşırırım Hayırlısı olsun inşallahBelki güzel haberler verirsin bize olumlu düşünelim olumlu olsun
Sen ne durumdasın canım hem senin gecikirse daha iyi biliyor musun anlarsın direkOlur tabi neden olmasın hayırlısı herşeyin çok sıkıntı etme bi bakmışsın olmuş :)
Kız test yapsana kan testi :)benim bat 17 bu ay yeni başladık calismalara gecen ay çok stres yaptım Zaten bişeye odaklanamadım bu ay bakalım neler olcakSen ne durumdasın canım hem senin gecikirse daha iyi biliyor musun anlarsın direk
Canım şüpheli ilişkiden sonra 1 hafta say eğer geçtiyse yerleşme ağrısı olabilirKızlar adete 9-10 gün kala kasıklarda ağrı hisseden oldu mu acaba?
Canım geçen ay bi 9gün geçti kan testi yaptırmıştım negatifti o yüzden bekliyorum bakalım bi iki gün daha geçsin inşallah sana nasib olur canım ama hemen olmuyor ya yinede kısmet inşallah bekletmez kuzu seninkiKız test yapsana kan testi :)benim bat 17 bu ay yeni başladık calismalara gecen ay çok stres yaptım Zaten bişeye odaklanamadım bu ay bakalım neler olcak
Ben hasta oldum kızlar bu ayda olmadı Hayırlısı Rabbim büyük inşallah Senden iyi haber alırız kuzuBen bu ay yumurtladigim gunden beri kasıklarımda ağrıyla yaşiyorum 7 gün daha sabretmem lazim
Tuh canim olsun napalim saglik olsun en azindan aklinda soru isareti kalmadi bata 2 gun var biraz once test yaptim negatif cikti umudum kalmadi bu aydan daBen hasta oldum kızlar bu ayda olmadı Hayırlısı Rabbim büyük inşallah Senden iyi haber alırız kuzu
Hayırlısı cnm sıkma canınıBen hasta oldum kızlar bu ayda olmadı Hayırlısı Rabbim büyük inşallah Senden iyi haber alırız kuzu
Hayirlisi olsun canim ben de korunmayi birakali 4. Ayim oldu ve o zamandan beri adetlerim duzensizlesti 2 senedir 1 gun atlamazdi. Bu ay da 1 hafta gecikti ayni senin gibi test bile yapmadim bekledim ve geldi. Umut etmeme ragmen kendimi kotu hissettim agladim biraz ama sonra toparladim insallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim .Ben hasta oldum kızlar bu ayda olmadı Hayırlısı Rabbim büyük inşallah Senden iyi haber alırız kuzu
Canım inşallah Rabbim gönlüne göre verirHayirlisi olsun canim ben de korunmayi birakali 4. Ayim oldu ve o zamandan beri adetlerim duzensizlesti 2 senedir 1 gun atlamazdi. Bu ay da 1 hafta gecikti ayni senin gibi test bile yapmadim bekledim ve geldi. Umut etmeme ragmen kendimi kotu hissettim agladim biraz ama sonra toparladim insallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?