Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozaman sende benim gibi bekle bende yarın olmam lazım inşallah olmayız
dün gece regl agrım geldü üzüntüden uyudum reglim gelicek die uyandım agrı gitmiş bugünde yok geçen gebeliğimdede böyle olmuş ağrı geldi ama devam etmedi geçen bi ağrı oldu yani aynı hiç de emin değilim ya böyle çıkıp negatif olanlar çok var

Kızlar benim prolaktin 41,58 gelmiş doktor sonuclar normal demişti burda ki sonuclara göre yüksek benim sonucum şimdi moralim çok bozuldu ya
Çok önemli değil canım o sende klomene başlıcaktın değilmi benimde 43 çıktı doktor ilaçla müdahale ettiğimiz için sorun olmaz dedi

Dün öğlen oldu benimde Regl ağrım hatta oldum sanıp çok gittim sonra kısa sürdü geçti. Şuan normal kasık ağrılarım oluyor. En hayırlısı benim için yarın kan testi yaptırmak

Çok önemli değil canım o sende klomene başlıcaktın değilmi benimde 43 çıktı doktor ilaçla müdahale ettiğimiz için sorun olmaz dedi
Evet bana klomen dedi canım bazıları dostinox mu öyle bir ilaç var ya ondan kullanıyor muş da benim de aklıma takıldı. Klomen etki eder inşallah yoksa stres oldukça bu prolaktin daha da yüksek cıkacak

Dün öğlen oldu benimde Regl ağrım hatta oldum sanıp çok gittim sonra kısa sürdü geçti. Şuan normal kasık ağrılarım oluyor. En hayırlısı benim için yarın kan testi yaptırmak
aynen canım oldu olmadı diye bekleyip gecikmez en azından ne oldugunu görür ona göre yaşarız stres olmadan

Evet bana klomen dedi canım bazıları dostinox mu öyle bir ilaç var ya ondan kullanıyor muş da benim de aklıma takıldı. Klomen etki eder inşallah yoksa stres oldukça bu prolaktin daha da yüksek cıkacak
Bende kullandım Dostinex 0.8 kadar düşmüştü sonra bıraktım şimdi tekrar 43 e yükselmiş bende bu klomen kullanınca Dostinex kullanmak istemedim doktor da Gerek yok dedi kullanmıyorum şuan

tesekkur ederim :) Cok sukur gercekten insallah saglikli sihhatli bebislerimz olur. Sanada cok gecmis olsun

Merhaba benimde baat tarihim 10 haziran ama dün kasıklarıma giren kramplarla uyandım zaten pek bi belirtide bakalım inş herkesin güzel haberlerini alırız

Bende kullandım Dostinex 0.8 kadar düşmüştü sonra bıraktım şimdi tekrar 43 e yükselmiş bende bu klomen kullanınca Dostinex kullanmak istemedim doktor da Gerek yok dedi kullanmıyorum şuan
Bana da hiç gerek görmedi bilmiyorum ben bundan dolayı hamile kalamadıgımı düşünüyorum onun düşmesi lazım adetin ikinci gün ü baktrdm acaba o yüzden mi yüksek cıktı ki

Kızlar kontrole gittim bugün çatlatma iğnesi verdi doktor bugün yaptır dedi ama ben oruç tutuyorum bi yandan bu akşam yaptırsam yarına çok sancı olur mu acaba

Benimde bat 10 haziran bu gun gittim doktora yine yumurtalar catlamis dedi adet olmazsan gel dedi yine klomen kullandim bende bu ay 19 mayista hsg rahim filmi cekildi diye catlatma ignesi vurmayalim dedi ust uste 2 ay ovitrelle vurulmustum cunki kendi haline birakmistik tabi sikinti stres yapmadan rutin iliskileri yaptik biz artik taktiri ilahi bakalim ne olcak bende akinti var cok citcitlima bile geciyo surekli ama adet olcagim zamanda ole olabiliyodu belitiden sayamiyorum atesimi de olcuyorum 37.3 37.1 37.2 olarak devam ediyo 36.9 altina dusmedi ama bilemiycem dua edin kizlar banada rabbim hayirlisiyla versin insallah

Ovulasyon testini yaptım az önce akıntım olunca. Ay ramazanda hiç olmuyor ya hiç içimden gelmiyor. Böyle olan bi ben miyim

Eklentiler

• _20170605_155607.JPG
    11,8 KB · Görüntüleme: 47
Ay canim masallah bu gun yarin ve sonraki gun en onemli gunlerin her gunu degerlendir canim sonunda minicik bi bebek var insallah tutar bu ay azimle cabala bosver istegi falan baslayinca sonu gelir sen degerlendirmeye bak canim

Ve atesini olc her sabah not al mutlaka ates yukselip sabit kalirsa hamilelik ihtimalin yuksek olur

Ay canim masallah bu gun yarin ve sonraki gun en onemli gunlerin her gunu degerlendir canim sonunda minicik bi bebek var insallah tutar bu ay azimle cabala bosver istegi falan baslayinca sonu gelir sen degerlendirmeye bak canim
İnşallah canım inşallah. Herhalde bıkkınlık var artık ondan böyle oluyor elimizden geleni yapalım da. Adet biteli 1 hafta olacak daha hiç olan bi şey yok. Yumurtlama günlerine sakladım enerjimi ateşi de hiç yapamadım unutuyorum sabah kalktığımda. Ama deneyecem bu sefer çok sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…