- 29 Ocak 2017
- 278
- 122
- 33
- 29
Ozaman sende benim gibi bekle bende yarın olmam lazım inşallah olmayızdeğişkenlik gösteriyor her ay canım geçen ay 6 sında oldum bu ay 4,5,6 sında olmam gerekiyor
dün gece regl agrım geldü üzüntüden uyudum reglim gelicek die uyandım agrı gitmiş bugünde yok geçen gebeliğimdede böyle olmuş ağrı geldi ama devam etmedi geçen bi ağrı oldu yani aynı hiç de emin değilim ya böyle çıkıp negatif olanlar çok varOzaman sende benim gibi bekle bende yarın olmam lazım inşallah olmayız
Çok önemli değil canım o sende klomene başlıcaktın değilmi benimde 43 çıktı doktor ilaçla müdahale ettiğimiz için sorun olmaz dediKızlar benim prolaktin 41,58 gelmiş doktor sonuclar normal demişti burda ki sonuclara göre yüksek benim sonucum şimdi moralim çok bozuldu ya
Evet bana klomen dedi canım bazıları dostinox mu öyle bir ilaç var ya ondan kullanıyor muş da benim de aklıma takıldı. Klomen etki eder inşallah yoksa stres oldukça bu prolaktin daha da yüksek cıkacakÇok önemli değil canım o sende klomene başlıcaktın değilmi benimde 43 çıktı doktor ilaçla müdahale ettiğimiz için sorun olmaz dedi
aynen canım oldu olmadı diye bekleyip gecikmez en azından ne oldugunu görür ona göre yaşarız stres olmadanDün öğlen oldu benimde Regl ağrım hatta oldum sanıp çok gittim sonra kısa sürdü geçti. Şuan normal kasık ağrılarım oluyor. En hayırlısı benim için yarın kan testi yaptırmak
Bende kullandım Dostinex 0.8 kadar düşmüştü sonra bıraktım şimdi tekrar 43 e yükselmiş bende bu klomen kullanınca Dostinex kullanmak istemedim doktor da Gerek yok dedi kullanmıyorum şuanEvet bana klomen dedi canım bazıları dostinox mu öyle bir ilaç var ya ondan kullanıyor muş da benim de aklıma takıldı. Klomen etki eder inşallah yoksa stres oldukça bu prolaktin daha da yüksek cıkacak
tesekkur ederim :) Cok sukur gercekten insallah saglikli sihhatli bebislerimz olur. Sanada cok gecmis olsuncanım çokkk geçmiş olsun daha büyüyüp düşmesinden bmyle olması daha az üzer hayırlısı böyleymiş benim 2 aylık düştü çok kötü toparlanmam 7 ayımı aldı.bidahaki aya daha rahat yerleşir eminim yeri oluşuo çünkü üzülme sakın şükret öncelik senin ve eşinin sağlığı sıhhati huzurunuz Allah ım büyük ❤
Amin İnşallah teşekkür ederim.üstte test fotom var sizce nedirtesekkur ederim :) Cok sukur gercekten insallah saglikli sihhatli bebislerimz olur. Sanada cok gecmis olsun
Allahin izniyle pozitif canim :) Rabbim size bagislasin.Saglikli sihhatli Kucagina almayi nasip etsin insallahAmin İnşallah teşekkür ederim.üstte test fotom var sizce nedir
bence var gibi kan tahlili yaptırın derimAmin İnşallah teşekkür ederim.üstte test fotom var sizce nedir
Bana da hiç gerek görmedi bilmiyorum ben bundan dolayı hamile kalamadıgımı düşünüyorum onun düşmesi lazım adetin ikinci gün ü baktrdm acaba o yüzden mi yüksek cıktı kiBende kullandım Dostinex 0.8 kadar düşmüştü sonra bıraktım şimdi tekrar 43 e yükselmiş bende bu klomen kullanınca Dostinex kullanmak istemedim doktor da Gerek yok dedi kullanmıyorum şuan
Ozaman sende benim gibi bekle bende yarın olmam lazım inşallah olmayız
İnşallah canım inşallah. Herhalde bıkkınlık var artık ondan böyle oluyor elimizden geleni yapalım da. Adet biteli 1 hafta olacak daha hiç olan bi şey yok. Yumurtlama günlerine sakladım enerjimiAy canim masallah bu gun yarin ve sonraki gun en onemli gunlerin her gunu degerlendir canim sonunda minicik bi bebek var insallah tutar bu ay azimle cabala bosver istegi falan baslayinca sonu gelir sen degerlendirmeye bak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?