rümeysacım adet olana kadar bence günaşırı çalış. Biz son güne kadar çalışıyoruz ya tutarsa diyeBen biliyorum yumurtladğım günü ona rağmen durmak yok bence sen de ne olur ne olmaz diye çalışmalara ara verme.
Bende alıcam ovu testi canım çünkü yumurtlama günlerimi büyük ihtimalle kaçırdımm..İnş bu ay kaçırmam.preseed ne peki cnm?
canım ben öyle şeylere pek inanmam yaa. Zaten ilişki sırasında gelen sıvılar spermlerin yaşamasını sağlıyor, vücut kendi ihtiyacı olan şeyleri üretiyor yani. Tabi yine de sen bilirsin ama ben oralara öyle kimyasal şeyler sürme taraftarı değilim.
canım ben öyle şeylere pek inanmam yaa. Zaten ilişki sırasında gelen sıvılar spermlerin yaşamasını sağlıyor, vücut kendi ihtiyacı olan şeyleri üretiyor yani. Tabi yine de sen bilirsin ama ben oralara öyle kimyasal şeyler sürme taraftarı değilim.
Kızlar bu bahsettiğim jel ilişkiden 15 dak önce vajina içine belli bir ölçüde sıkılıyor. Sperm dostu kayganlaştırıcı olarak tanıtımı yapılmış, spermin hızlı bir şekilde yumurtaya kadar ulaşmasını sağlıyor, ayrıca vajinamızın içi asit yapıda yani dıştan gelen maddeleri öldürme eğiliminde, kimi bünye spermide bu nedenle hızla öldürebiliyor, bu jelin rahim içini çeper gibi sardığı için asit yapının spermi öldürmesini engellediğini savunuyorlar.
bunu sizde bir araştırın ayrıca kk da preseed kullananlar diye ayrı topik bile var.
hoş geldin cnm inş. hamilesindir cnmmmerhaba kizlar beni de araniza alir misiniz :) benim 13unde sizin yorumlarinizi okuyonca cok heyecanladim izlerle birlikte bende bekliyorum.Rabbim gonlunuze gore versin insallah.Bu arada yurt disinda yasiyorum.Kuzey afrikada bu yuzden sizin yardimlariniza ihtiyacim var cunku imkanlarim kisitli malesef.
Eslemcimm swwty için bende 2 yasin alayımm kendim okuyamıyorum ama başkasına veririmm daha fazla verebilirsem söylerim yine sana olur mu canımm??
merhaba kizlar beni de araniza alir misiniz :) benim 13unde sizin yorumlarinizi okuyonca cok heyecanladim izlerle birlikte bende bekliyorum.Rabbim gonlunuze gore versin insallah.Bu arada yurt disinda yasiyorum.Kuzey afrikada bu yuzden sizin yardimlariniza ihtiyacim var cunku imkanlarim kisitli malesef.
Aynen bende kullanmam öyle şeyleriiiDediğin gibi vücut onu kendi üretiyor zatenn kimyasal şeylerden korkarım ben..Allah korusun bebeğimin etkilenmesini hiç istememm..Sonuç da sperme değişik bir şey karışıcak..
kızlar herkesin yumutlama günleri bir olmaz bence ben adetim bitti hemen yumurtladım mesela annem adetine 1 hafta korunmayı bırakmış bana hamile kalmış o ay hastalanmamış o yüzden bence bu ovu testi faydalı diye düşünmeye başladım benim kuzenimde adeti 3 gün geçince kan testi yaptırdı değeri çok az çıkmıştı doktor daha 1 haftalık hamilesin demiş mesela
kızlar herkesin yumutlama günleri bir olmaz bence ben adetim bitti hemen yumurtladım mesela annem adetine 1 hafta korunmayı bırakmış bana hamile kalmış o ay hastalanmamış o yüzden bence bu ovu testi faydalı diye düşünmeye başladım benim kuzenimde adeti 3 gün geçince kan testi yaptırdı değeri çok az çıkmıştı doktor daha 1 haftalık hamilesin demiş mesela
denemelerimin 9. ayındayım. Üç ay daha olmazsa zaten doktor değişik ilaç,hap,iğnelere başlayacak, rahim filmi çekecek, tıkalıysa ameliyatla açacak, olmazsa aşılayacak, tutmazsa tüp bebek denemeleri...
1 sene dolduktan sonra zaten kimyasal ne varsa alacağım zaten
diğer topiklerde okumanın olumsuz yan etkisi bu senelerdir tedavi gören kadınların neler yaşadığını, bebek uğruna vücutlarına nasıl her gün iğne yaptıklarını ve ne durumda olduklarını görüp kendim için korkuyorum
ve hiç bir şey için asla demiyorum.
biliyorum ki her şey insan için.
Ahhh ben kafamı nereleree vursaaaaaaaaaaammmmmne olurdu sanki batıma yakın ilişkiye girseydimm..
hic bisey icin gec degillll bende dun arkadasimla kpnustum adetinden hemen sonra baslamislar calismaya o da o surede hamile kalmis belli olmuyo herkesin ki farkli ben bu ay cok sıkı calisicam hem basinda hem ortasinda hem sonunda :))))
inş. bu ay cnmcımmAhhh ben kafamı nereleree vursaaaaaaaaaaammmmmne olurdu sanki batıma yakın ilişkiye girseydimm..
ayyy bunları okumak bana moral verdi canım yaa.. inşallah bizlerde tuttururuz artık .. Benim beklemem uzamaz inşallah yaa yoksa gerçekten eşimle aramızda büyük sorunlar çıkacakk..
seninle aynı süredir deneme çalışmaları yapıyoruz canım. Belli bi süre sonra insan artık herşeyi yapmak istiyor. eğer eşin de destek veriyosa sana ne güzel muayeneni olursun bi güzel aşılamaysa aşılama tüp bebekse tüp bebek.. Benim şu an öyle bir şansım bile gözükmyüor ya da ben çok karamsarlaştım. Eşim pek masraf yapmak istemiyoo o da beni üzüyo iştee naparısnnn kendi kazancım olsa böyle mi olurdu
Evet bende bu ay adet olana kadar yani ocak ve şubat ayını çooook iyi değerlendiricem inşşş önüme engeller çıkmazsa...Yalnızz bi 10 gün sonra kadar bekar bi arkadaşım bana gelmek bende kalmak istiyor ama ben istemiyorum ne de olsa benim için önemli günler, ayrıca başka sebeplerden dolayı da gelmesini istemiyorumm napıcam bilmiyorumm
kızz ne işi var bekar arkadaşınn sizde kalması olur mu hiç asla kabul etmm akraba olsa bile düşünürüm yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?