batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

İnternetten alacağım. aslında yabancı bi ürün amatanıtım kısmına sağlık bakanlığından onaylı diye özellikle yazmışlar. sağlık bakanlığı onay veriyorsa kullanayım diyorum çünkü zor onay veriyor diye biliyorum, ayrıca topikte fayda görenleri okudum yan etkisi ile ilgili kimse yazmamış kk ne. kullanıp hemen hamile kalanlar var, bide kullandığı halde kalmayanlar var.yan etki hiç duymadım o yüzden size soruyorum olumsuz bir şey duyan oldu mu diye?

Evet yeşilcik bu ay öyle yapmaya kararlıyım..Çünkü benim şu son 2 aydır hesaplamalarıma göre zaten benim hamile kalmama olanak yok çünkü biz tam benim yumurtladığım vakitlerde ilişkiye girmemişiz..Tabi bunu batım gecikince anladım ama geçmiş olsun Şimdi dediğin gibi gün aşırı çalışıcam

Bende alıcam ovu testi canım çünkü yumurtlama günlerimi büyük ihtimalle kaçırdımm..İnş bu ay kaçırmam.preseed ne peki cnm?

Evet kabul ediyorum ki benim yumurtlama günlerini pek anlayamama ve değerlendirememe gibi bir sorunum var

Doğru diyorsun canım ama zaten kuruluk benim için bir problem... Yumurtlama dönemi öncesi ve sonrasında çalışmak zorunda olmak kuruluk için başlıca bir sebep benim için. Zorunluluk çok keyifli olan bir şeyi bile bu kadar yokuşa sürebiliyor...
Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum sanırım artık...
Çünkü 8 ay boyunca kendi vücudumun ürettiği kadarına güvendim ama olmadı (
çaresizlik insanı ne hallere sokuyor...

Aynen bende kullanmam öyle şeyleriiiDediğin gibi vücut onu kendi üretiyor zatenn kimyasal şeylerden korkarım ben..Allah korusun bebeğimin etkilenmesini hiç istememm..Sonuç da sperme değişik bir şey karışıcak..

slm kızlar

regl olan arkadaşlarımız var ümitsizlik yok kızlar çalışmalara son gaz devam

merhaba kizlar beni de araniza alir misiniz :) benim 13unde sizin yorumlarinizi okuyonca cok heyecanladim izlerle birlikte bende bekliyorum.Rabbim gonlunuze gore versin insallah.Bu arada yurt disinda yasiyorum.Kuzey afrikada bu yuzden sizin yardimlariniza ihtiyacim var cunku imkanlarim kisitli malesef.

esim bana kullandrtmaz oyle seyler en guzeli normal yollar bu tip ilaclar vs daha cok zarar veriyo diye biliyorum kullanirken doktor kontrolunde kullanin

kızlar herkesin yumutlama günleri bir olmaz bence ben adetim bitti hemen yumurtladım mesela annem adetine 1 hafta korunmayı bırakmış bana hamile kalmış o ay hastalanmamış o yüzden bence bu ovu testi faydalı diye düşünmeye başladım benim kuzenimde adeti 3 gün geçince kan testi yaptırdı değeri çok az çıkmıştı doktor daha 1 haftalık hamilesin demiş mesela

Eslemcimm swwty için bende 2 yasin alayımm kendim okuyamıyorum ama başkasına veririmm daha fazla verebilirsem söylerim yine sana olur mu canımm??

hoş geldin cnm inş. hamilesindir cnmm
Eslemcimm swwty için bende 2 yasin alayımm kendim okuyamıyorum ama başkasına veririmm daha fazla verebilirsem söylerim yine sana olur mu canımm??

tamm cnm yazdım şimdilik 2 tanee

canim hosgeldin aramiza

denemelerimin 9. ayındayım. Üç ay daha olmazsa zaten doktor değişik ilaç,hap,iğnelere başlayacak, rahim filmi çekecek, tıkalıysa ameliyatla açacak, olmazsa aşılayacak, tutmazsa tüp bebek denemeleri...
1 sene dolduktan sonra zaten kimyasal ne varsa alacağım zaten
diğer topiklerde okumanın olumsuz yan etkisi bu senelerdir tedavi gören kadınların neler yaşadığını, bebek uğruna vücutlarına nasıl her gün iğne yaptıklarını ve ne durumda olduklarını görüp kendim için korkuyorum
ve hiç bir şey için asla demiyorum.
biliyorum ki her şey insan için.

Ahhh ben kafamı nereleree vursaaaaaaaaaaammmmm ne olurdu sanki batıma yakın ilişkiye girseydimm..

ayyy bunları okumak bana moral verdi canım yaa.. inşallah bizlerde tuttururuz artık .. Benim beklemem uzamaz inşallah yaa yoksa gerçekten eşimle aramızda büyük sorunlar çıkacakk..

seninle aynı süredir deneme çalışmaları yapıyoruz canım. Belli bi süre sonra insan artık herşeyi yapmak istiyor. eğer eşin de destek veriyosa sana ne güzel muayeneni olursun bi güzel aşılamaysa aşılama tüp bebekse tüp bebek.. Benim şu an öyle bir şansım bile gözükmyüor ya da ben çok karamsarlaştım. Eşim pek masraf yapmak istemiyoo o da beni üzüyo iştee naparısnnn kendi kazancım olsa böyle mi olurdu

Ahhh ben kafamı nereleree vursaaaaaaaaaaammmmm ne olurdu sanki batıma yakın ilişkiye girseydimm..

hic bisey icin gec degillll bende dun arkadasimla kpnustum adetinden hemen sonra baslamislar calismaya o da o surede hamile kalmis belli olmuyo herkesin ki farkli ben bu ay cok sıkı calisicam hem basinda hem ortasinda hem sonunda :))))

hic bisey icin gec degillll bende dun arkadasimla kpnustum adetinden hemen sonra baslamislar calismaya o da o surede hamile kalmis belli olmuyo herkesin ki farkli ben bu ay cok sıkı calisicam hem basinda hem ortasinda hem sonunda :))))

Evet bende bu ay adet olana kadar yani ocak ve şubat ayını çooook iyi değerlendiricem inşşş önüme engeller çıkmazsa...Yalnızz bi 10 gün sonra kadar bekar bi arkadaşım bana gelmek bende kalmak istiyor ama ben istemiyorum ne de olsa benim için önemli günler, ayrıca başka sebeplerden dolayı da gelmesini istemiyorumm napıcam bilmiyorumm

inş. bu ay cnmcımm

kızz niye ki sorun çıksın bence biraz zaman geçince eşinde sana destek vermeye başlarr merak etme sen ama inş. gerek kalmaz bu ay hamiş olursunn

kızz ne işi var bekar arkadaşınn sizde kalması olur mu hiç asla kabul etmm akraba olsa bile düşünürüm yaniii

kızz ne işi var bekar arkadaşınn sizde kalması olur mu hiç asla kabul etmm akraba olsa bile düşünürüm yaniii

eslem geçen sene 2 defa 2 şer 3 er gün kaldı bizde..Ondan sonra arkadaşlarım çok kızdı bana bekar kızın senin evinde ne işi var diye.. birde hoş olmayan harekleri gözüme batmaya başladı sinir oldum artık asla evimde kalamaz diyordum ama geçen yine söyledi ocak ayında sizdeyim bir kaç gün kalıcam diye bende sevinmiş gibi yaptım ama gelmesini istemiyorumm ne yapmam lazımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…