alprumi we swity adetleriniz düzensizmi pko warmı.benimde belli bir bat tarihim yok alpruminin dediği gibi sanki benı anlatmış
kizlar biraz once esimle pepee yi izledik inanabiliyo musunuz kari koca kafayi yedik iyiceordaki bebisin konusmalarina bitiyo bunun aynisindan istiyorum diyo bana
Bazen görümcemin küçük çocuğu izliyo annesinin kucagında o kadar özeniyorum ki:)keske benimki de olsa 24 saat pepeyi izlerdik diye..Ahh ahh:)
2 gün sonra insallah adet olmicam:))))))
olcak tatlim Allahin izniyle bizde tadicaz o duyguyu insallaaahhhhh
insallah canim guzel haberlerini alieiz burdan
swity belki hamişsindr kür etki etmiştır.bend 3aydr progestan içıodum duzenlı oldum buay içmedim hala olamadm.soğan mideme dokunuo cnm
cnm öyle olsa belki olabilir ama normalde iyi değil dinen de yasak diye biliorumm rabbim gerek duydurmasın inş... ama bi çocuğu korumak onun geçimini sağlamak okutmak evimde misafir etmek isterim bende şu borçlarımız bi azalsın istiyorum öyle bişeyii
saol cnm arada gelip bakıyorum sizee
şimdi kaçar ben işe devamm
kizlar biraz once esimle pepee yi izledik inanabiliyo musunuz kari koca kafayi yedik iyiceordaki bebisin konusmalarina bitiyo bunun aynisindan istiyorum diyo bana
gunaydin kizlar bu sabah itibariyle kirmizilar gorunmus bulunmakta yazik esim benden daha cok uzuldu neyse umudumuz subata artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?