batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kizlar biraz once esimle pepee yi izledik inanabiliyo musunuz kari koca kafayi yedik iyice ordaki bebisin konusmalarina bitiyo bunun aynisindan istiyorum diyo bana

alprumi we swity adetleriniz düzensizmi pko warmı.benimde belli bir bat tarihim yok alpruminin dediği gibi sanki benı anlatmış

canım pko var bende ama 3 aydır soğan suyu içiyorum ve 30 gün geçmeden adet oluyorum son üç aydır.bu ayda içtim düzenli adet olmam gerekirken olamıyorum bir türlü.Olsamda çalışmalara başlasamm:)

kizlar biraz once esimle pepee yi izledik inanabiliyo musunuz kari koca kafayi yedik iyice ordaki bebisin konusmalarina bitiyo bunun aynisindan istiyorum diyo bana

Bazen görümcemin küçük çocuğu izliyo annesinin kucagında o kadar özeniyorum ki:)keske benimki de olsa 24 saat pepeyi izlerdik diye..Ahh ahh:)

Bazen görümcemin küçük çocuğu izliyo annesinin kucagında o kadar özeniyorum ki:)keske benimki de olsa 24 saat pepeyi izlerdik diye..Ahh ahh:)

olcak tatlim Allahin izniyle bizde tadicaz o duyguyu insallaaahhhhh

umutlu yarinlara uyanmak dilegiyle herkeslere iyi gecelerrrrrr :80::80::80:

slm kızlar diyecemde ben mesajları okuyana kadar kimse kalmamış neyse artık sabah görüşürüz bu arada bugün bi ara kasığımda ufak bir ağrı hissettim acaba yumurtlama belirtisimi kızlar ya kocişimde yok sabah gelecek ve ben göremeden işe gidecem

kasikdaki agri evet yumurtlama belirtisi ola bilir.

Benimde kasiklarim agiriyor bacakalrima kadar iniyor sizisini buda hamilelik belirtisi ola bilirmi ? Böyle dermansiz kaliyor bacaklarim

swity belki hamişsindr kür etki etmiştır.bend 3aydr progestan içıodum duzenlı oldum buay içmedim hala olamadm.soğan mideme dokunuo cnm

swity belki hamişsindr kür etki etmiştır.bend 3aydr progestan içıodum duzenlı oldum buay içmedim hala olamadm.soğan mideme dokunuo cnm

İnşallah canım.tek istediğim o.ama reglim 3 gün geçtikten sonra kan testinde negatif çıktıgı için çok ta umudum yok..Ama soğan suyunun mucizevi birşey oldugunu söyleyebilirim:)tadı ne kadar kötüyse yararıda o denli iyi keske midene dokunmasa da sende içsen..doğal yollar çokkk daha iyi bence

swty keşke hemen kan testi yaptırmasaydn idrarda çıktımı pekı.dogal yollar daha iyide.ben bide rabbimin istediği zamandazaten olur düsüncesıyle hç bışe yapmak gelmio içmdn 3tup bebek başarısızlığı olupta umıtlerı tukendığı anda hamile kalanlar misal

esleem beni sill listeden adet oldum 3 ocakta bidahaki nezaman bilmiyorum bile. adetim düzensiz . olsaydıda olurdu zaten. olmuyo bizim

Günaydınnn herkeseee... Forumda açılışı ben yapıyorum bugün.

Haftasonu yazdıklarınızı okudum kızlar. Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun.

pepeyi bizde izliyoruzz o küçük bebek favorimiz :))) İnşallah bizimde öyle tatlı bebeklerimiz olurr.

Bugün benim bat günüm daha gelen giden yok ama soğudum( ateşim düştü sanırım). bu gece bekliorum kırmızıları..

Gerçi kaç gündür ağrıyıp duruyo bi de 2 gündür brnumda bi parfm kokusuu anlamadım gitti

Eslemcim cumartesi günü 2 tane yasin okudum ben swwty için .

gunaydin kizlar bu sabah itibariyle kirmizilar gorunmus bulunmakta yazik esim benden daha cok uzuldu neyse umudumuz subata artik :)

gunaydin kizlar bu sabah itibariyle kirmizilar gorunmus bulunmakta yazik esim benden daha cok uzuldu neyse umudumuz subata artik :)

Günaydın canım. Adetin bitsin yeni çalışmalar başlasın canım..
Bu kocalarımız gerçekten bizden çok üzülüyolar yaa hele benimki offfff ( Şimdi adet bitene kadar sıkıntı sıkıntıııı strese sokuyo beni.
Allahım çok bekletmeden gönder bebeklerimiziiiiiii

Slm kizlar ben adet oldum rahim agzim beni yaniltmadi eslem ben yasini okumustum ama haber verememistim haberin olsun olur mu bitanem kizlar lutfen dua edin bu ay olsun olur mu melegim

Kızlar günaydın...

Benim cumartesi yaşadığım korku panik boşunaymış. Gelen leke ne düşük ne de yerleşme kanaması... Bildiğin regl işte :)

Yeni Bat 2 Şubat olarak değiştirebilirsin eslemciğim, artık bu aydan hayır bekleyeceğim çaresi yok

Ben bu aydan çok ümitliydim, hem belirtiler yaşadığımı sanıyordum hem dikkat ettim, hem de görümcem 15 gün içerisinde 2. bebeğini doğuracak eşim çok mutlu çok heyecanlı, kendi bebeğimizin haberini verip onu havalara uçurmak isterdim ama nafile....

Bu gün doktor randevusu aldım; doktora sorulacaklar diye liste yapıyorum...

BENİM DURUMUMDA BİRİ DOKTORA NELER SORMALI SİZCE?

preseedi sorucam kesin. Özellikle başka ne sorayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…