batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ben de günün istediğim her saati girip çıkıyorum sohbet varsa kalıyorum yoksa çıkıyorum

Kizlar sizleri yazin evime davet ediyorum tatil yapmaya gelin buraya evim 1+1 ama idare ederiz benim koca yazin 1 de geliuo eve olmadi onu dukkanda yatiririz ne dersiniz gelecek misiniz

Sus kiz bi tane fazla var o da benim sana yokmus oyle dedi petek demi petek yok ona bize var sadece

olmaz mı daha 3 porsiyon var boşta tabi benim tosun 2 tabak yemezse

bak varmış fazladan bi tanede bana verin nolcakk

Kizlar sizleri yazin evime davet ediyorum tatil yapmaya gelin buraya evim 1+1 ama idare ederiz benim koca yazin 1 de geliuo eve olmadi onu dukkanda yatiririz ne dersiniz gelecek misiniz
antalyayamı bilmem muğlada eşimiin arkadaşı var oraya gitmek istiyoruz aslında ama ben antalyayı hiç merak etmiorumm orda çok açık vardır eşimi kıskanırım ben amaa

Son düzenleme:
ümitsiz olma bende hep adet belirtileri vardı hele sivilce de görünce dedim yok amaaaa meğer bebeğim içimde saklanıyormuş daha pat diye çıkıverdi:)

insallahh Rabbim bizleri de bir bebekle mujdeler her ne kadar zor gunlerde gecirsek evimize nese katcak bi bebisimiz olsun istiyorum acikcasi

Ayy evet bende cook kuskaniyorum hele bi de benimki magzaci bazen kapaliligimdan utaniyorum acik olunur ama o kadarda olunur mu ya aman neyse gunaha girmek istemiyorum

bende cok kiskancimmm bu huyumu sevmiyorum ama engel olamiyorum kendime yakinda tv de izletmicem

yemek varmış yemek hem de köfteymiş eee buranın ablası da yaş 31 olunca benim. eee buranın ağası da benim 4 yıl olmuş bebek bebek diyeli. veren bakam ablanıza köftelerii

yemek varmış yemek hem de köfteymiş eee buranın ablası da yaş 31 olunca benim. eee buranın ağası da benim 4 yıl olmuş bebek bebek diyeli. veren bakam ablanıza köftelerii

af buyur hanım abla gelsin köfteleerrr ama bir lokma da kendime ayırayım mı mercimeğimin canı çekerse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…