ne demek cnm ben çoğunluk burdayımm özellikle gündüzleri her zaman muhabbete beklerizz
ne demek cnm ben çoğunluk burdayımm özellikle gündüzleri her zaman muhabbete beklerizz
Sus kiz bi tane fazla var o da benim sana yokmus oyle dedi petek demi petek yok ona bize var sadece
ben de günün istediğim her saati girip çıkıyorum sohbet varsa kalıyorum yoksa çıkıyorum
kardeş kardeş ama o da ona da verelim yaaa
Kizlar sizleri yazin evime davet ediyorum tatil yapmaya gelin buraya evim 1+1 ama idare ederiz benim koca yazin 1 de geliuo eve olmadi onu dukkanda yatiririz ne dersiniz gelecek misiniz
Sus kiz bi tane fazla var o da benim sana yokmus oyle dedi petek demi petek yok ona bize var sadece
olmaz mı daha 3 porsiyon var boşta tabi benim tosun 2 tabak yemezse
antalyayamı bilmem muğlada eşimiin arkadaşı var oraya gitmek istiyoruz aslında ama ben antalyayı hiç merak etmiorumm orda çok açık vardır eşimi kıskanırım ben amaaKizlar sizleri yazin evime davet ediyorum tatil yapmaya gelin buraya evim 1+1 ama idare ederiz benim koca yazin 1 de geliuo eve olmadi onu dukkanda yatiririz ne dersiniz gelecek misiniz
Neyse verelim bari sonra biyerlerine bisi olur mazallah yine biz uzuluruz
ümitsiz olma bende hep adet belirtileri vardı hele sivilce de görünce dedim yok amaaaa meğer bebeğim içimde saklanıyormuş daha pat diye çıkıverdi:)
biz paramız olursa bu yaz ya antalya ya da fethiyeye gitcez inşallah
insallahh Rabbim bizleri de bir bebekle mujdeler her ne kadar zor gunlerde gecirsek evimize nese katcak bi bebisimiz olsun istiyorum acikcasi
insallahh Rabbim bizleri de bir bebekle mujdeler her ne kadar zor gunlerde gecirsek evimize nese katcak bi bebisimiz olsun istiyorum acikcasi
bak varmış fazladan bi tanede bana verin nolcakk
antalyayamı bilmem muğlada eşimiin arkadaşı var oraya gitmek istiyoruz aslında ama ben antalyayı hiç merak etmiorumm orda çok açık vardır eşimi kıskanırım ben amaa
Kemere gelin kiz burada guzel valla diyemiyecem cuku ben burdan nefret ediyorum
bak varmış fazladan bi tanede bana verin nolcakk
antalyayamı bilmem muğlada eşimiin arkadaşı var oraya gitmek istiyoruz aslında ama ben antalyayı hiç merak etmiorumm orda çok açık vardır eşimi kıskanırım ben amaa
yemek varmış yemek hem de köfteymiş eee buranın ablası da yaş 31 olunca benim. eee buranın ağası da benim 4 yıl olmuş bebek bebek diyeli. veren bakam ablanıza köftelerii
cnm allah gönlüne göre versin bebek rızkıyla gelir inş. düzeltir işlerinizide hayırlı bi bebekk
af buyur hanım abla gelsin köfteleerrrama bir lokma da kendime ayırayım mı mercimeğimin canı çekerse diye
bende cok kiskancimmm bu huyumu sevmiyorum ama engel olamiyorum kendime yakinda tv de izletmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?