batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Keske bende buyuk olsam cunku yasimi soyledigim zaman daha kucuksun anne olmak icin diyolar ama ben yurekten istiyorum anne olmayi oyy oyyy

bende 20 yasindayim her ne kadar daha erken diye dusunulse de bende anne olmayi cok ama cokk istiyorDUM. Ta bi kac saat oncesine kadar. Esim isten cikarildi ve anne olma hayallerini askiya astim tabi bi suprz yasamazsam bat 5ocak bakalim ne olcak

Cook tesekkur ederim canim hemen hemen ayni sayiliriz nerde oturuyosun peki ben aslen cankiriliyim ama antalya kemerde oturuyorum

cnm bende 18 yaşında evlendim 2 sene oldu evlendiğim ben aslen izmitliyim izmitte de oturuyom eşimde çankırı pomem de okumuştu 2010 da

bende 20 yasindayim her ne kadar daha erken diye dusunulse de bende anne olmayi cok ama cokk istiyorDUM. Ta bi kac saat oncesine kadar. Esim isten cikarildi ve anne olma hayallerini askiya astim tabi bi suprz yasamazsam bat 5ocak bakalim ne olcak

aaa cnm çok üzüldüm nie çıkarıldı ki hay allah yaa

Allah gonlune gore versin canim ayni sayilir bat imiz

aynen cnm 8 ay orda kaldı eşim o zaman nişanlıydık

Valla ben cankirinin ilcesini koyundenim cankiriya bek gitmem ama yinede cankiriya bagli oldugumuz icin biz seninle hava karisimindan dolayi kardes sayiliriz .ha bu arada bizim oralar cok guzeldir her mevsim sahanedir

batıma 8 gün war kızlar ama bugün gittim doktara kanamam war die hamile çıktım yerleşme kanaması galiba bol bol dua edin bana nolur bi sıkıntım olmasın adım gamze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…