yok canım bel ağrısı olmadı bende. ama adetim sekteye uğradı bir ay adet oldum diğer ay olmadım. ben de saf saf "hamileliği düşündüğümden böyle oluyor" diyordum takiiii başka bir doktor "yumurta takibi nasıl yapılmaz hemen hemen hormon testi yaptırıyorsun" diyene kadar
Kizlar bu arada yasiniz kac sizlerin ben 18 im sizleri de merak ettim de
oyyyşşş kuzuma benim. ben 31 yaşındayım
Kizlar bu arada yasiniz kac sizlerin ben 18 im sizleri de merak ettim de
Canim yumurtma testtini nerden aldin bende kullanmayi dusunuyorumda yardimci llabilir misin bana
cnm benim yaşımda 20 ovulasyon testini gittigidiyordan aldım cnm orda çeşit çok LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 U. ERKEN GEBELİK GittiGidiyor'da 71360806
benim aldığım bu cnm ama çeşitleri varr ordan bakabilirsin
yok canım bel ağrısı olmadı bende. ama adetim sekteye uğradı bir ay adet oldum diğer ay olmadım. ben de saf saf "hamileliği düşündüğümden böyle oluyor" diyordum takiiii başka bir doktor "yumurta takibi nasıl yapılmaz hemen hemen hormon testi yaptırıyorsun" diyene kadar
oyyyşşş kuzuma benim. ben 31 yaşındayım
cnm benim yaşımda 20 ovulasyon testini gittigidiyordan aldım cnm orda çeşit çok LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 U. ERKEN GEBELİK GittiGidiyor'da 71360806
benim aldığım bu cnm ama çeşitleri varr ordan bakabilirsin
Cook tesekkur ederim canim hemen hemen ayni sayiliriz nerde oturuyosun peki ben aslen cankiriliyim ama antalya kemerde oturuyorum
bende 20 yasindayim her ne kadar daha erken diye dusunulse de bende anne olmayi cok ama cokk istiyorDUM. Ta bi kac saat oncesine kadar. Esim isten cikarildi ve anne olma hayallerini askiya astim tabi bi suprz yasamazsam bat 5ocak bakalim ne olcak
aaa cnm çok üzüldüm nie çıkarıldı ki hay allah yaa
bende 20 yasindayim her ne kadar daha erken diye dusunulse de bende anne olmayi cok ama cokk istiyorDUM. Ta bi kac saat oncesine kadar. Esim isten cikarildi ve anne olma hayallerini askiya astim tabi bi suprz yasamazsam bat 5ocak bakalim ne olcak
cnm bende 18 yaşında evlendim 2 sene oldu evlendiğim ben aslen izmitliyim izmitte de oturuyom eşimde çankırı pomem de okumuştu 2010 da
sozlesmeli oldugu icintam sozlesme bitti kadroya gececek derken isten cikardilar. napalim bundada vardir bi hayir
herkese iyi akşamlaaarrr, sohbete geldim kızlar keyifler iyidir inşallah
Aaa bak yine biyerlerden hava karisimi var :)
Sohbet mukummel gel sende kayna araya hep beraber fokurdayalimm
aynen cnm 8 ay orda kaldı eşim o zaman nişanlıydık
geçmiş olsun cnm allah kolaylık versin inş. en yakın zamanda eskidüsinden güzel bi iş bulurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?