Petek 11 canim hamilesin galiba allah tamani en guzel sekilde erdirsin ve bi sorum olacak nasil hamile kaldin dogal yoldan mi yoksa bisey yaptin mi
hanımlar evlatlık konusunda şöle bişey var konuyu actım ama vakit bulamadığım için yazamadım . evet belli bi yaştan sonra namahrem oluyo fakatttt bunun bir ilacı iğnesi var bu sizde süt salgılanmasına neden oluyo dolayısıyla siz cocugun süt annesi oluyorsunuz eşinizde süt babası:) bölece namahremlik kalkıo..dersanede bir öğretmen arkadaşım aldı evlatlık Allah rızası için bakıcam dedi kendi çocuğuda oluyo 8 ay önce doğum yaptı fakat bebek öldü..araştımış bu olayı kızlar bide Allah tarafından mıdır nedir o ilacı kullanmasına gerek kalmadan kendiliğinden sütü geldi şimdi oğluşunu emzirioo
kolayy gessiinnn tatlım
Günaydın kızlar
bugün adet günüm
sabah test yaptım çift çizgi çıktı
önümüzdeki hafta kan testi yapacam, bakalım yüksek çıkacakmı
tabi kalp atışını duyana kadar tam sevinemiyorum
hayırlısı
Eki Görüntüle 593724
kızlar bu günkü testim dünkünden daha koyu iki günde çift çizgi çıkarmı acaba bugün mü çatlıycak yumurtamm
kendi telimde bozuldu bu eski tel buda güzel çekmio ama ikinci çizgi ilkiyle aynı
bence sen çift çizgiyi gördükçe ara vermeden çalışmaya devam et hangi gün tutarsa artık :)
Günaydın kızlar
bugün adet günüm
sabah test yaptım çift çizgi çıktı
önümüzdeki hafta kan testi yapacam, bakalım yüksek çıkacakmı
tabi kalp atışını duyana kadar tam sevinemiyorum
hayırlısı
napalım cnm bu gün temizlik yapmam lazım evim çok pisss
Eki Görüntüle 593724
kızlar bu günkü testim dünkünden daha koyu iki günde çift çizgi çıkarmı acaba bugün mü çatlıycak yumurtamm
kendi telimde bozuldu bu eski tel buda güzel çekmio ama ikinci çizgi ilkiyle aynı
hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. kucağına almak da nasip olur inşallah.
al benden de o kadar dün akşam süpürdüm bugün silmem lazım amaaa çok üşeniyorum ya ben
demekki yumurta bugün çatlamış.bu geceyi değerlendir . bak akşam görmeyeyim seni burdaçünkü işin var bu gece senin
tamam tamam kocam gelsin girmiycemmm buraya işimiz varr bizimm
bende hem süpürüyom hem siliyom valla çok işim var yemeğimde yok akşamaaa offffffff
ben yemek olayını kocişe yıkmayı planlıyorum
ayy benimkide ev işine yardım eder çok da titizdir bazen benim yaptığımı beğenmez ama ben mutfağa sokmuyorum dün pasta yapıcaktım yumurtalarını kırsana dedim içine hep kabuklarını kaçırmış sinirlendim dedim bırak yaparım benn mutfakta sevmiorum erkeğii
ama bazen çok acelem olursa bulaşığa falan yardım eder saolsunn
ben balık falan kızartılacağında sokuyorum valla. maşallah pek de güzel yapıyor balığı.başka bişey yapmaz ama mutfakta sofrayı bile toplamaz. ama sağolsun ev temizliğinde yardım eder.
ben balık falan kızartılacağında sokuyorum valla. maşallah pek de güzel yapıyor balığı.başka bişey yapmaz ama mutfakta sofrayı bile toplamaz. ama sağolsun ev temizliğinde yardım eder.
ayy kızlar yazdıklarınızı okudum okuyp gidecektim ama yazmadan geçemeyeceğim. Benim koca canı isterse mutfakta yardım eder istemezse etmez. Ev işlerinde de bazı şeyleri yapar (bana ağır gelecek olanları) ama genelde arkasını ben toplarım pijamasını bile katlamaz uyuz olurum
Dün akşam çatacak yer arıyo benim koltukların üzerine serdiğim çamaşırlara laf ediyo dışarda kurumamış 2 gündür eve almışım söylemediği laf kalmadı deli etti beni. Şimdi hatırlayınca tekrar sinir oldum ona
ooo benim ki hiiiçççç titiz değildir. çorap konusuna hala bir çözüm bulabiliş değilim mesela. attığı yerden almadım sepettekileri yıkadım. "bunlar niye tek?" dediğinde bilmem ben sepettekileriattım dedim hiçççç umrunda değil. paşam gitmiş 1 deste çorap almışhani çöp kovaları var ya belki o işe yarar dedim bas at türünden. o da olmadı. benim banyom çok küçük yatak odasına koymuştum bas aç çöp kovasını çorap atsın diye ama son çare banyoyu sıkıştırıp oraya koymak o da olmazsa valla çözüm bitti :26: hee bi de yatak odasnın kapısının arkasındaki askılık gardrop yerine kullanılıyor çıkar as, çıkar as deli oluyorum yaw.
ayy kızlar yazdıklarınızı okudum okuyp gidecektim ama yazmadan geçemeyeceğim. Benim koca canı isterse mutfakta yardım eder istemezse etmez. Ev işlerinde de bazı şeyleri yapar (bana ağır gelecek olanları) ama genelde arkasını ben toplarım pijamasını bile katlamaz uyuz olurum
Dün akşam çatacak yer arıyo benim koltukların üzerine serdiğim çamaşırlara laf ediyo dışarda kurumamış 2 gündür eve almışım söylemediği laf kalmadı deli etti beni. Şimdi hatırlayınca tekrar sinir oldum ona
ooo benim ki hiiiçççç titiz değildir. çorap konusuna hala bir çözüm bulabiliş değilim mesela. attığı yerden almadım sepettekileri yıkadım. "bunlar niye tek?" dediğinde bilmem ben sepettekileriattım dedim hiçççç umrunda değil. paşam gitmiş 1 deste çorap almışhani çöp kovaları var ya belki o işe yarar dedim bas at türünden. o da olmadı. benim banyom çok küçük yatak odasına koymuştum bas aç çöp kovasını çorap atsın diye ama son çare banyoyu sıkıştırıp oraya koymak o da olmazsa valla çözüm bitti :26: hee bi de yatak odasnın kapısının arkasındaki askılık gardrop yerine kullanılıyor çıkar as, çıkar as deli oluyorum yaw.
hahay o zaman benim kocam iyiymiş kıyafetleri pislenince atar kirliğe hemen çoraplarınıda hemen atar bizimkininde kapının arkasına asma huyu vardır bazen unutur orda bende atarım hepsini makineye niye attın ben bugün giycektim der bazen ama o kadar da olur hafta sonları falan hemen kalkar evi toplar ben kavaltı hazırlarken evi bile süpürür ben ameliyatlıyken misafirlerin arkasından hep evi süpürürdü gece 11 12 de
hahay o zaman benim kocam iyiymiş kıyafetleri pislenince atar kirliğe hemen çoraplarınıda hemen atar bizimkininde kapının arkasına asma huyu vardır bazen unutur orda bende atarım hepsini makineye niye attın ben bugün giycektim der bazen ama o kadar da olur hafta sonları falan hemen kalkar evi toplar ben kavaltı hazırlarken evi bile süpürür ben ameliyatlıyken misafirlerin arkasından hep evi süpürürdü gece 11 12 de
Kız senin kocan iyiymiş kıymetini bil . bizimkiler titiz çıkmadı ( anne babasından görmemiş titizliği o napsın )
bi de bizim gömlek çıkarışımız var ki evlere şenlik. gömleğin üstten 2 düğmesini aç çıkar at benceğiz yıkarken düğme açayım diye uğraşsın dursun.ama çözümü buldum ben slim gömlek alıyorum artık sıkıysa çıkarsın düğmeleri açmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?