batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Petek 11 canim hamilesin galiba allah tamani en guzel sekilde erdirsin ve bi sorum olacak nasil hamile kaldin dogal yoldan mi yoksa bisey yaptin mi

herkesin bildiği şeyi yaptım öyle hamile kaldım neyse şaka bir yana doğal canım çok şükür tedaviye falan gerek kalmadı aratmadı Rabbim ama önlemler de aldım sigara,kola vb. zararlı herşeyi bırakmıştım hamilelikten önce korunmayı bıraktığım andan itibaren ağrı kesici vs. ilaç da içmedim hiç nolur nolmaz diye öyle işte

cnm öyle olsa belki olabilir ama normalde iyi değil dinen de yasak diye biliorumm rabbim gerek duydurmasın inş... ama bi çocuğu korumak onun geçimini sağlamak okutmak evimde misafir etmek isterim bende şu borçlarımız bi azalsın istiyorum öyle bişeyii

kolayy gessiinnn tatlım

saol cnm arada gelip bakıyorum sizee
şimdi kaçar ben işe devamm

tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün ben de doktordan duyana kadar rahatlayamamıştım şimdi de ilk kontrolümü bekliyorum doktor haftaya gel sağlıklı mı diye bakalım dedi gün sayıyorum ben de

kızlar bu günkü testim dünkünden daha koyu iki günde çift çizgi çıkarmı acaba bugün mü çatlıycak yumurtamm
kendi telimde bozuldu bu eski tel buda güzel çekmio ama ikinci çizgi ilkiyle aynı

Son düzenleme:

bence sen çift çizgiyi gördükçe ara vermeden çalışmaya devam et hangi gün tutarsa artık :)

bence sen çift çizgiyi gördükçe ara vermeden çalışmaya devam et hangi gün tutarsa artık :)

dimi yaa durmak yok yola devm o zamn zaten bi yerde çift çizgi çıktıktan 24 - 48 saat içinde yumurta çatlıomuşş dün çıktı bugünde çıktı büyük ihtimal ben bu gün yumurtluorummm

hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. kucağına almak da nasip olur inşallah.

napalım cnm bu gün temizlik yapmam lazım evim çok pisss

al benden de o kadar dün akşam süpürdüm bugün silmem lazım amaaa çok üşeniyorum ya ben

demekki yumurta bugün çatlamış.bu geceyi değerlendir . bak akşam görmeyeyim seni burda çünkü işin var bu gece senin

tamam tamam kocam gelsin girmiycemmm buraya işimiz varr bizimm

bende hem süpürüyom hem siliyom valla çok işim var yemeğimde yok akşamaaa offffffff

ben yemek olayını kocişe yıkmayı planlıyorum

ayy benimkide ev işine yardım eder çok da titizdir bazen benim yaptığımı beğenmez ama ben mutfağa sokmuyorum dün pasta yapıcaktım yumurtalarını kırsana dedim içine hep kabuklarını kaçırmış sinirlendim dedim bırak yaparım benn mutfakta sevmiorum erkeğii
ama bazen çok acelem olursa bulaşığa falan yardım eder saolsunn

ben balık falan kızartılacağında sokuyorum valla. maşallah pek de güzel yapıyor balığı. başka bişey yapmaz ama mutfakta sofrayı bile toplamaz. ama sağolsun ev temizliğinde yardım eder.

ben balık falan kızartılacağında sokuyorum valla. maşallah pek de güzel yapıyor balığı. başka bişey yapmaz ama mutfakta sofrayı bile toplamaz. ama sağolsun ev temizliğinde yardım eder.

benimki öle sofrayı toplamama falan yardım eder kendi tabağını kaldırır koyar hemen bizimkide nişanlıyken bize geldi bi kere bi baktım elinde puding poşeti o ne dedim seninle puding yapalım dedii allahım girdik puding yaptık birlikte pek hoşuna gittiydi ama şimdi hiç demez yapalım birlikte diyee

ayy kızlar yazdıklarınızı okudum okuyp gidecektim ama yazmadan geçemeyeceğim. Benim koca canı isterse mutfakta yardım eder istemezse etmez. Ev işlerinde de bazı şeyleri yapar (bana ağır gelecek olanları) ama genelde arkasını ben toplarım pijamasını bile katlamaz uyuz olurum

Dün akşam çatacak yer arıyo benim koltukların üzerine serdiğim çamaşırlara laf ediyo dışarda kurumamış 2 gündür eve almışım söylemediği laf kalmadı deli etti beni. Şimdi hatırlayınca tekrar sinir oldum ona

ooo benim ki hiiiçççç titiz değildir. çorap konusuna hala bir çözüm bulabiliş değilim mesela. attığı yerden almadım sepettekileri yıkadım. "bunlar niye tek?" dediğinde bilmem ben sepettekileriattım dedim hiçççç umrunda değil. paşam gitmiş 1 deste çorap almış hani çöp kovaları var ya belki o işe yarar dedim bas at türünden. o da olmadı. benim banyom çok küçük yatak odasına koymuştum bas aç çöp kovasını çorap atsın diye ama son çare banyoyu sıkıştırıp oraya koymak o da olmazsa valla çözüm bitti :26: hee bi de yatak odasnın kapısının arkasındaki askılık gardrop yerine kullanılıyor çıkar as, çıkar as deli oluyorum yaw.

Ayyy bu erkeklerin türlü türlü huyu var ya.. ASkıya asması gene iyiymiş senin . Benim bi tane boş odam var depo gibi orda sandalyeler ver kıyafetlerini üstüne sergi yapıyo resmen askı aldım kapının arkasına taksın diye yokk takar mı hiç kolayı varken

hahay o zaman benim kocam iyiymiş kıyafetleri pislenince atar kirliğe hemen çoraplarınıda hemen atar bizimkininde kapının arkasına asma huyu vardır bazen unutur orda bende atarım hepsini makineye niye attın ben bugün giycektim der bazen ama o kadar da olur hafta sonları falan hemen kalkar evi toplar ben kavaltı hazırlarken evi bile süpürür ben ameliyatlıyken misafirlerin arkasından hep evi süpürürdü gece 11 12 de

Kız senin kocan iyiymiş kıymetini bil . bizimkiler titiz çıkmadı ( anne babasından görmemiş titizliği o napsın )

bi de bizim gömlek çıkarışımız var ki evlere şenlik. gömleğin üstten 2 düğmesini aç çıkar at benceğiz yıkarken düğme açayım diye uğraşsın dursun. ama çözümü buldum ben slim gömlek alıyorum artık sıkıysa çıkarsın düğmeleri açmadan

Kız senin kocan iyiymiş kıymetini bil . bizimkiler titiz çıkmadı ( anne babasından görmemiş titizliği o napsın )

ayy dejavu oldum resmen bu gün kocamda aynısını söyledi bana hahayyy
benim gibisini bulmuşun daha ne istiyon diyoo bana habire allah razı olsun iyidir kocam kıyamaz bana arada uyuzlukları olsada idare ediyoz işte bende de var bazı uyuzluklar kör topal idare ediyoz işte
benim kv. kızı yok iki oğlu var kocamda ikincisi onu kız gibi büyütmüş her işini yaptırmış öğretmiş bana da hazır geldi yanii

nerdeyse iki buçuk yıllık evli olcam daha bi kere pijamasını katlamadım inanki çok düzenlidir dolabı falann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…