cnm acımaz sen kendini kasma kasarsan daha çok acıyo ve yanlış sonuç çıkabilio o yüzden relax ol ve dua et bol bol güzel sonuçlar çıksın diyeinşallah eslemcim neyse zaten daha 1 ay var biraz araştırdım orayı herkes çok memnunmuş hiç ağrı falan olmuyormuş yeni cihazlarla bakıyorlarmış herkes aldıkları parayı hak ediyorlar yazmış bakalım ne olucak
Beta hcg 12.88cikti adetime 4gun var ne demek oluyo
içim içime sığmıyor yarın sabah tekrar yapcam test, sonucun yanlış çıkmasından korkuyorum eğer yarın sabah da çift çizgi çıkarsa ptsi doktora giderim
kızlar ne güzel ya sizin bi umudunuz var acaba bu ay hamile miyimdir diye
maalesef benim hiç artık doğal yollardan hamile kalma umudum yok
her ay 26 27 günde adet görürüm bu ay 28.günüme geldim belki hamileyimdir dedim yine
bir umut ama yine olmamış adet gördüm çok üzgünüm
herşeyde bir hayır vardır diyorum kendime teselli vermek için ama içimin kan ağlamasına engel olamıyorum
çok üzülüyorum çok 6 yıldır ne hayaller ne umutlarım vardı
bir kez bile o test çubuklarında çift çizgiyi göremedim
allahım ne olur bigün beni ve tüm kader arkadaşlarımı sevindir
kızlaaarrr kimse yok muuuu ben doktora gittim bugün test kağıtları verdi LH,FSH,prolaktin ve estradiol-e2 yazıyor testlerin isimleri birde rahim filmi için kağıt verdi onu çektiricem birde ama biraz korkuyorum ben rahim filminden yaaa :18: eslem sen çektirmiştin acıyormu deminden beri okuyorum da kimisi mutlaka anestezi alın yazmış kimisi hiç gerek yok anesteziye yazmış başka çektiren arkadaşlar var mı aramızda acaba
Beta hcg 12.88cikti adetime 4gun var ne demek oluyo
petekcim sonuç ne oldu merak ettim seni
doktora gittim bugün bhcg 258,4 çıktı 4 haftalık dedi doktor
ayyy ne güzel bir haber tebrikler canım,çok sevindim yaaaa süper,nekadar zaman istemiştiğin bebişi? canım dua et bize yarın da benim bat tarihim :18: :18: :18:
Yaaa ben demiştim sana hamişsin diye allah kucağınada almayı nasip eder inşallah petekcim
Bu arada benim bat 12 ocak inşallah olmamda ohhh deriz
canım Allah'tan umut kesilmez. benim de 4 yıl oldu bebek bebek diyeli. hayırlı zamanda hayırlı haberler vereceğiz inşallah. Rabbim inşallah bizlere de nasip edecek bu güzel duyguyu. neden doğal yollarla gebe kalamam dedin. problem var sanırım. ama hiç ümidini yitirme. burada neler duyuyoruz. Rabbimin "ol" demesi yeter.
ben çektirdim canım. ama anesteziyle çektirdim iyi kide anestezi olmuşum. sana da tavsiye ederim ansteziyi.
günaydın herkeseeeeee mutlu yıllar kızlaaaaarrrr:119::119::119::119:
doktorun bana yazdığı yeri araştırdım foumda da buldum yaptıranları okudum yorumlarını falan herkes çok iyi bir yer diye yazmış en yeni cihazları kullanıyorlarmış 0 acı 5 dk sürüyor işlem yazmışlar anestezi yapmıyormuş orası acımadığı için bakalım artık doktor da zaten inşallah bu ay kalırsın hamile bunlara gerek kalmaz dedi kadın
canım Allah'tan umut kesilmez. benim de 4 yıl oldu bebek bebek diyeli. hayırlı zamanda hayırlı haberler vereceğiz inşallah. Rabbim inşallah bizlere de nasip edecek bu güzel duyguyu. neden doğal yollarla gebe kalamam dedin. problem var sanırım. ama hiç ümidini yitirme. burada neler duyuyoruz. Rabbimin "ol" demesi yeter.
ben çektirdim canım. ama anesteziyle çektirdim iyi kide anestezi olmuşum. sana da tavsiye ederim ansteziyi.
günaydın herkeseeeeee mutlu yıllar kızlaaaaarrrr:119::119::119::119:
doktorun bana yazdığı yeri araştırdım foumda da buldum yaptıranları okudum yorumlarını falan herkes çok iyi bir yer diye yazmış en yeni cihazları kullanıyorlarmış 0 acı 5 dk sürüyor işlem yazmışlar anestezi yapmıyormuş orası acımadığı için bakalım artık doktor da zaten inşallah bu ay kalırsın hamile bunlara gerek kalmaz dedi kadın
Canım neresi çektireceğin yer... Yakın zamanda bana da bu yollar görünecek sanırsam, acısız bir yer varsa orası olsun bari.. beni haberdar eder misin?
Canım neresi çektireceğin yer... Yakın zamanda bana da bu yollar görünecek sanırsam, acısız bir yer varsa orası olsun bari.. beni haberdar eder misin?
canım istanbul fındıkzadede radyotom diye bir görüntüleme merkezi doktor burası ağrısız çekiyor dedi geldim bende burdan araştırdım bu merkezin galiba bi kaç tane daha şubesi varmış ama sadece burda özel bir cihaz varmış eski yöntemlerle normalde rahim içini daha rahat görebilmek için bir sürü şeyler yapıyorlarmış rahimi düz konuma getirmek için bişeyler falan takıyorlarmış ama bu cihaz sayesinde artık sadece rahime ilacı verip yukardan röntgenini çekiyorlamış giden herkes çok memnun anesteziye falan da hiç gerek yok diyorlar sadece ilacı verirken biraz adet sancısı gibi bir sancı olabiliyormuş o kadar
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için benimde 6 yıl bitti evleneli 4 kez başarısız tüp bebek denemem oldu
inş bigün hepimiz seviniriz
canım 5 ten büyükse değerin hamilesin demek oluyor diye biliyorum. hadi hayırlı olsun
tebrikler petekcim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
teşekkür ederim kızlar Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah haftaya gebeliğimin sağlıklı olup olmadığını öğrenicem Allahın izniyle dua edin kızlar dış gebelik falan olmasın her şey yolunda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?