batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

cnm acımaz sen kendini kasma kasarsan daha çok acıyo ve yanlış sonuç çıkabilio o yüzden relax ol ve dua et bol bol güzel sonuçlar çıksın diye

Beta hcg 12.88cikti adetime 4gun var ne demek oluyo

cnm 5in üstünde olanlar hamile sayılıo diye biliorum büyük ihtimal hamilesin cnm inş. öyldirr

Degerin hergün düzenli ( yaklaşık 2 katına ) olarak artiyorsa yüksek ihtimalle sağlıklı bir gebelik var demektir
Hayırlısı olsun

canım Allah'tan umut kesilmez. benim de 4 yıl oldu bebek bebek diyeli. hayırlı zamanda hayırlı haberler vereceğiz inşallah. Rabbim inşallah bizlere de nasip edecek bu güzel duyguyu. neden doğal yollarla gebe kalamam dedin. problem var sanırım. ama hiç ümidini yitirme. burada neler duyuyoruz. Rabbimin "ol" demesi yeter.

ben çektirdim canım. ama anesteziyle çektirdim iyi kide anestezi olmuşum. sana da tavsiye ederim ansteziyi.

Beta hcg 12.88cikti adetime 4gun var ne demek oluyo

canım 5 ten büyükse değerin hamilesin demek oluyor diye biliyorum. hadi hayırlı olsun

ayyy ne güzel bir haber tebrikler canım,çok sevindim yaaaa süper,nekadar zaman istemiştiğin bebişi? canım dua et bize yarın da benim bat tarihim :18: :18: :18:

son adet tarihimden beri korunmuyorduk işte bu ay ilk defa denedik çok şükür Rabbim verdi hemen haftaya da kontrol var ultrasonda görünmedi iç gebelik mi dış gebelik mi diye bakacak doktor inşallah sana da herkese de nasip eder Allah

doktora gittim bugün bhcg 258,4 çıktı 4 haftalık dedi doktor

canım çok sevindim senin adına hayırlı olsun bir kaç gündür yoğunluktan siteye giremiyordum şimdi gördüm ne güzel mutlu haberi almışsın darısı bizim başımıza Allah'ım herkese bu sevinci tattırır inşallah ben ilk doğumumdan beri yıllardır korunuyordum artık korunmuyorum ama hala tutturamadık reglim yeni bitti şimdi gün saymaya başladım inşallah bu kez olur senin adına çooooook sevindim tekrardan hayırlı olsun Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için benimde 6 yıl bitti evleneli 4 kez başarısız tüp bebek denemem oldu
inş bigün hepimiz seviniriz

tebrikler petekcim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

teşekkür ederim kızlar Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah haftaya gebeliğimin sağlıklı olup olmadığını öğrenicem Allahın izniyle dua edin kızlar dış gebelik falan olmasın her şey yolunda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…