batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

evet Allah'a şükür doktorum iyi ilgileniyor yarın gidicem bakalım versin testleride yaptırıyım ama adetin belirli günleri yapılanlar için önümüzdeki ayı beklicem keşke bu ay gitseydim asistanı bana önce muayene etmesi lazım demişti bende adetliyim diye gitmedim ilk aradığımda doktor konuşsaydı giderdim ne güzel

selam kızlar ben geldim . önceden foruma sabah sabah damlardım şimdileri uykuculuğum tuttu geç geliyorum

rüyacanım ne güzel ilgilenen bir doktorun var hadi bakalım git ne testleri isteyecek senden .

selam kızlar ben geldim . önceden foruma sabah sabah damlardım şimdileri uykuculuğum tuttu geç geliyorum

rüyacanım ne güzel ilgilenen bir doktorun var hadi bakalım git ne testleri isteyecek senden .

evet yeşilcik bakalım neler vericek normalde 1 sene olmazsa yapıyoruz ama madem çok istiyorsunuz gelin yapalım dedi

senden de rahim filmi isteyebilir canım hormon testleri filan da ister. Umarım sonuçlar ii çıkar.

zaten normalde 1 sene olmazsa yaptığımız testler var biz size onları 6.ayda yapmış olucaz dedi bişey çıkmaz inşallah ya

Canım önceki yazıları okuyamadım. sanırsam yoğun siyah reglin nedenli ve sonucu üzerine yazmışsınız. kısaca bana da bilgi verir misiniz? Bu ay bende yoğun, siyaha yakın renkte iplik iplik uzayan şekilde regl oldum da.. Bu doktora gitmeyi gerektiren bir problem mi?

zaten normalde 1 sene olmazsa yaptığımız testler var biz size onları 6.ayda yapmış olucaz dedi bişey çıkmaz inşallah ya

çıkmaz inşallah canım. güzel sonuçlar alırsın umarım

yaa benm iki gündür karnım ağrıyo hatta bu sabah ağrı rüyama bile girdi kalkamadım yerimden adet olcakmışm gibi ağrıyo karnım noluyoo anlamadım

regli mi olucaksın peki yeşilcik

kızzz kaç tane yumurtluyom acaba tahminimce iki tane yumurtladım 4 gün geçti bi daha mı geliyo :)))

ah onu bir de ben anlasam regli olmadan önce bende yumurtladığımı anlarım sancıdan dolayı ama mesela bi kaç gün tekrar öyle sancım oldu tekrar yumurtladım galiba anlamadım gitti

ah onu bir de ben anlasam regli olmadan önce bende yumurtladığımı anlarım sancıdan dolayı ama mesela bi kaç gün tekrar öyle sancım oldu tekrar yumurtladım galiba anlamadım gitti

evde bi ultrason aleti olsa da baksak ne oluyo diye

Merhaba, benim bat tarihim 2 Ocak
Bu ay yumurta kontrolü ve çatlatma iğnesi vuruldum
İğneyi 20 Aralıkta vurdu. Çatlama ağrılardan anladığım kadarıyla akşamına oldu

beklemedeyim şuna

şşşşşşş kızlaaaaaaaar nerdesiniz ya kimse yokmuuuuuu

sesimi duyan varmıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…