cnm büyük ihtimal hamilesin doktora git bence hemen belki erken den ilaç falan verir düşmesin diye
cnm fotosunu koysana bakimmm
bu işin düşmesin die ilacı da mı oluyormuşş allaalla kesin giderim yarın o zaman :)
ooo baya pahalıya almışın cnm sen o zaman gittigidiyorda ucuz ben ordan aldım bakalım inş. işe yarar durun bende gidip geliyom tuvaletee
cnm ben 2 sene 3 aylık evli olucam ocağın 10nda 2 senedir istiyoruz benim tadavilerde sonra tüplerimde tıkanıklık olduğu belli oldu laparoskopi oldum ameliyet yani 2 ay önce geçen ayda bu ayda olmadı inş. ocak ayında nasip olcak cnm
cnm bat beklenen adet tarihi oluyo yani bidahaki ay kaçında hastalanıcaksan onu söyle ekliyim hemen listeye
evet canım ben inanıyorum inşalllah çıkar diğer hamileliğimde anatolya bana birşey söylemişti tabi o zaman tanımıyoruz birbirimizi yaptım o ay hamileydim bu da belki öyle olurrr
denizliden almıştım ben ovulasyon testini.içinde 2 tane vardı 15 tlydi başkada bilmiyrm o zaman yaptm ama tutmadı bile.allah verceği zamanda veriyo ne desek boş
canım ben de kadınlar kulübünden duymuştum bu yöntemi. sonuçta eskiden kadın doğumcu mu vardı? ebeler de bu şekilde anlıyor olabilirler. düşük yapmışsın okudum . ama düşük yapmandaki sebep parmağını sokman mı ? doktora sordun mu bunu? ben okudukça kendimi çok kötü hissettim. düşüğünün sebebi benmiyim şimdi
]
canım denizliliyim ben de. ve dediğin gibi denizlide uygun fiyata ovulasyon testi yok. ben bu kez internetten verdim siparişi. sana da tavsiye ederim.
canım öyle şey olur mu yaa sen beni yanlış anlamışsın herşey Rabbimden senle ne alakası var sen sadece bana yorum yapmıştın beni de üzdün şimdi lütfen öyle düşünmeee[/QUOTE
herşey Allah'tan tabiki , de sebepler var ya hayatta. düşük yapmandaki sebep benmişim gibi geldi de. doktoruna sordun mu peki. ben böyle böyle yaptım düşükte etkisi varmıdır diye?
canım öyle şey olur mu yaa sen beni yanlış anlamışsın herşey Rabbimden senle ne alakası var sen sadece bana yorum yapmıştın beni de üzdün şimdi lütfen öyle düşünmeee[/QUOTE
herşey Allah'tan tabiki , de sebepler var ya hayatta. düşük yapmandaki sebep benmişim gibi geldi de. doktoruna sordun mu peki. ben böyle böyle yaptım düşükte etkisi varmıdır diye?
canım neden öyle anlıyorsun benimkinin kalbi durdu anormal olduğu için dediler senle alkası yokk lütfen seni incitecek birşey yazdıysam kusura bakma sen şu anda hatırlamak istemediğim şeyi bana hatırlatıyorsun
3 4 kez doktora gittim adetim düzensizdi ama diğer bütün testler normaldi dr hiç bisey vermedi olur zamana bırak die gerçektende allahın bi mucizesi bu bır aylık olması gerekirken 1,5 aylık çıktı.allahım hepinize nasip etsin allah çok büyük ve umudunuzu asla kaybetmeyin
canım neden öyle anlıyorsun benimkinin kalbi durdu anormal olduğu için dediler senle alkası yokk lütfen seni incitecek birşey yazdıysam kusura bakma sen şu anda hatırlamak istemediğim şeyi bana hatırlatıyorsun
Rabbim bir dahakine sağ salim kucağına almayı da nasip etsin diyorum ve konuyu kapatıyorummm.
testleriniz noldu kızlarrrr????? size imrendim bende demin yaptımbenimkinin sonucu belli ya hayırlısı imrendim işteee
Arkadaşlar benim bat 3 ocak.Fakat üç gün önce idrar testi yaptım,yani bir hafta önce yaptım sonuç negatif çıktı.Sizce tamamen doğru olmasada doğruya yakın bir sonuçmu??çünkü eğer gebelik olsaydı adet tarihine bir hafta kadar önce bile olsa silik çizgi çıkması gerekmezmiydi???:
canım günaydın senin bata daha varmış herkesin bünyesi aynı değil yani bir kadının döllenmeden sonra hemen idrarına geçebileceği gibi diğer bir kadının hemen geçmeyebilir normalde en kesin sonuç için doktorlar bile adetiniz 10 gün gecikirse test yapın diyorlar benim ikidir başıma geliyor 4 gün gecikmeyle oldum regli günüm 3 gün geçtikten sonr yaptım tabi negati çıktı zaten ertesi gün regli oldum
Teşekür ederim cevabın için.Bizimki umut işte.ilk gebeliğimde battan sadece iki gün geçmişti çift çizgiyi gördüğümde ama kaybettim onu.Bu seferde ikinci gebeliği umutla bekliyorum.Hayırlısını diliyorum ama hep Allah'tan.İyi günler dilerim..
kızlarrrr Günaydınnnn nasılsınız bakalım cicişlerr,ya karnım çok ağrıyooobat tarihim 31 ocak,galiba adet olcam yaaa offff moralim bozuldu sabah sabah
aaaa moral bozukluğu yok herşey olucağına varır eğer olucaksa zaten hiç birşey engelleyemez tamam tatlım üzme kendini bak hayat herşeye rağmen güzel tadını çıkar bak bizim kuşlarımızın yavrusu oldu dün düşündüm küçücük yumurtaya can veren Allah'ım sen herşeye kaadirsin bende dün doktorun asistanını aradım dedim böyle böyle gelmek istiyorum fakat ne zaman geliyim dedim ben size dönücem dedi kadın sonra akşam doktor kendisi aradı anlattım derdimi 6 ay önce bebek isteği ile gelmiştim fakat vakit kaybetmek istemiyorum dedim tamam o zaman zaten 6 ay önce muayene etmişim tekrar etmeye gerek yok hatta randevu bile almakla uğraşmayın siz gelin ben size testleri vericem onları yaptırın sonra getirin bakalım dedi Allah'tan çok iyi bir doktor kadın uğraşmayalım diye randevu bile almayın direk gelin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?