bende gıtmıom uzerıne kendı halıne bırakdım ,,
mayısdan berı ıstıoz bız ,,3 yıllık evlıyım 2 dusugum oldu ,pıhtılasma sorunum varmıs ,,,
yok aslında dogru mantık cunku gebelık olsaydı yumurtlama dururdu,,
neyse kıslar ben kaçar balımı uyandırımda çayımızı içelimmm hepinizi öptüm hayırlı geceler.
sumisali geçmiş olsun allah herkesin gönlüne göre versinn ama olu demekki buda bişey bzide oda yok
aynen cnm bırak o koşsun senin üzerinde biz bebiş için istemesekte yapmaya çalışıoz üstlerine gidioz onlarda bunalıo olabiri cnm belki
cnm benim çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın inş. cennette bekleyenlerin var cnm üzülme sana şefaat etcek bebişerin var inş....
ya sanırım benım koca demorıleze olmus durumda ,,hanı bı kac ay denedık ıkı kere kımyasal olunca bırden uzaklasmaya basladı ,sonra kıstden dolayı 15 gunde bır lekendım ,doktora gıttık tup bebek dedı ,ıkı hafta rezalet durumdaydık ıkımızde gecen hafta doktora gıttımızde aslında guzel seyler duyduk ,,,ve galıba ben hemen atlatıorum ama o atlatamıo hemen,,,
mevlam bı daha yasatmaz ınsallah ,,,,hayırlısı ıle kucamıza alırız bebelerı :)
hehe bende de tek taraflı ağrı var. yumilerin belirtisi o zaman. ufff çok ümitlenmiştim ben yaa
cnm bu bizim düşüncemiz doğru olayabilir belkim sen ümidini kesme iyi düşün iyi olsunn
öyle tabi olumlu enerji denen bir şeyden bahsediyorlardı . ee o zaman ben hamileyim, sen hamilesin, o hamile, hamileyiz , hamilesiniz, hamileler
evet cnm bizim gözümüzde bütün herkes hamileee
hadi hep beraberrrrr hopaaaa oynatmaya az kaldı doktorum nerde bir bebek yüzünden çıldıracağım
açılın ben doktorummmm
amaaannn doktor canımm doktor derdimee bir çaree amaaaaann amaaaaannnn
son 6 gün kızlar sizin kaç gün kaldı belirtiler varmı..?
rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda
isim bat söyleyin tablo yapalım kızlar
anatolya20.............18 aralık
eslem_41_..............23 aralık
sumisali..................26 aralık
delivere..................28 aralık
merablar benm de bat ım 24 aralık hakkımızda hayrlısı olsun kızlar.
amin canım senide yazdım listeye inş. hamişsindir cnm
beni de ekleyin beni de :) bende 28 aralık :) hadi hayırlı sonuçlar ile dönelim inş.
son 6 gün kızlar sizin kaç gün kaldı belirtiler varmı..?
rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda
isim bat söyleyin tablo yapalım kızlar
anatolya20.............18 aralık
eslem_41_..............23 aralık
betül1645...............24 aralık
sumisali..................26 aralık
delivere..................28 aralık
rewix.....................28 aralık
üzülme cnm adet oldun mu ki adet olmadıysan bekle dahaslm kızlar günaydınnn. ben sabah gebelik testi yaptım veee kocaman bir tek çizgi gördüm nasip değilmiş demekki bana. inşallah sizler görürsünüz çift çizgiyi.
günaydıııınnnn kızlaaaarrr eslem yakaladım seniii beni de ekle kız 22 aralık son 4 gün hadi hayırlısı
üzülme cnm adet oldun mu ki adet olmadıysan bekle daha
eyvahh yakalandımmmmm
tamam cnm ekliom hemen zate ben seni ekliycektim ama sana sormadan eklemek istemedim sen kendin bulmuşun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?