batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ben bişey hissetmiyorum yaa yani normal adet olucakmışım gibi geliyor o kadar sancım yok var ama hafif hafif bi oluyor bi olmuyor bak demin vardı şimdi yok

canım umarım yanılıyorumdur ama iki ay öncede benim öyle olmuştu 4 -5 gün adet olcakmışm gibi ama hem de olmayacakmışım gibi kısa süreli ağrılarım oluyodu adetim de gecikmişti test yapmıştım negatifi görünce ertesi gün adet olmuştum D[/QUOTE]

ya zaten şöyle bişey var bebek yoksa da oluyım diyorum birde hem bebek yok hem de olmazsam o zaman sorun var işte regli olmadıkça geriliyorum çok sıkıntılıyım şu an içimden öyle geliyor yani olsam rahatlarım en azından onu istiyorum artık

kızlar benim bat da bugün,bakalım gelecek mi kırmızılar,pek ümitli değilim ama akşama haberdar ederim hepinizi :)

hakkında hayırlsı olsun tatlım bebişin gelsin inş...

cnm üzülmüorum hakkımda hayrılsı buymuş bu gün doktora gittim gerizekalı hiç dinlemedi bile ne muane et ti ne başka bişi sordu adet düzenleyici verdi aynı zamanda doğum kontrol hapıymış bunu kullan dedi bende almadım ilacı salak benim adetim düzensiz değilki sökülemiyorum diyorum hala bana ne ilaç vermiş sinir oldum anlıycan oturdum götümün üztüne sabaha kadar bi damla gelmiş şimdi çoğaldı yine simsiyah kan gelio napsam kızlar kendi doktoruma mı gitsem...?????

cnm inş. hamilesindirr

[QUOTE

cnm üzülmüorum hakkımda hayrılsı buymuş bu gün doktora gittim gerizekalı hiç dinlemedi bile ne muane et ti ne başka bişi sordu adet düzenleyici verdi aynı zamanda doğum kontrol hapıymış bunu kullan dedi bende almadım ilacı salak benim adetim düzensiz değilki sökülemiyorum diyorum hala bana ne ilaç vermiş sinir oldum anlıycan oturdum götümün üztüne sabaha kadar bi damla gelmiş şimdi çoğaldı yine simsiyah kan gelio napsam kızlar kendi doktoruma mı gitsem...?????

[/QUOTE]

Merhaba, aynı şeyi yaşadığımızı görünce cevap vermek istedim. Bana bu durumlarda yanlızca civanperçemi ve hayıt çayı yrdımcı olabiliyor. En geç 3 gün içinde adet sökülüyor canım. Tavsiye ederim. Bol bol iç.

cnm soal onu aktardan mı alıcaz yoksa poşet çay olarak varmı marketlerde benim ilk defa gilio başıma kist falan olabilrmi acaba sen doktora gittinmi cnm hiç

cnm soal onu aktardan mı alıcaz yoksa poşet çay olarak varmı marketlerde benim ilk defa gilio başıma kist falan olabilrmi acaba sen doktora gittinmi cnm hiç

Hemen kötüsünü düşünme canım. Kistle alakalı değildir bence. Adet işleri çoğunlukla stresle ve onun sebep olduğu hormonlarla alakalı. Benim bütün adetlerim geç sökülür. Bende pko vardı, geçen ay herşey tertemiz çıktı. Ama sökülememe vardı. Ben hayıt tohumunu, adaçayını ve civanperçemini aktardan aldım. Marketlerde poşet çay olanlar vardır sanırım, onları tavsiye etmem. Aktardan al. Suyu kaynatıp büyükçe bir kupaya dök. İçine birer tutam at hepsinden. Yarım çay kaşığı da hayıt ekle. Hamile olmadığından emin olduğun sürece bu çayı kullanabilirsin.

HERKESE MERHABA kızlar bana yardım ederseniz sevinir ben kürlerle ilğilin sayfaları bulamıyorum

yolsaydın kız doktoru niye muayene etmedi ki etmek zorunda oldu doğum kontrol ilacı vermiş sen bebek istiyorsun sana d. kontrol hapı veriyor ayyy sinir oldum doktora heee kafası mı iyiymiş acaba

çok saol cnm benimde ilk defa başıma böyle bişi gelince korktum üstünemi görüyorum diye test yaptım negatif çıktı oda
denerim cnm inş. fayda eder

yolsaydın kız doktoru niye muayene etmedi ki etmek zorunda oldu doğum kontrol ilacı vermiş sen bebek istiyorsun sana d. kontrol hapı veriyor ayyy sinir oldum doktora heee kafası mı iyiymiş acaba

kız sorma ya kocamı bile sinir etti çıkardı odadan zaten tipi kayık bi adamdı eşime dedim nie çıkdın die çıkmasydım ben kavga ederdim o admla diyo...
nie geldin bana dio senin kendi doktorun yok mu dio dedim ben tedavimi oluyorum başka doktora sadece ilaç almak için geldim size diom ameliyat olduğumu acaba ondanmı kaynaklanıo böyle olması falan diom yok ameliyatını kime olduysan ona git o zaman sana tüp bebek yapsınlar yaa diyorum ki ben size çocuk için gelmedim ki ben sökülemediğim için size geldim diom yazdı ilacı gönderdi eczacıya gittim anlattım derdimi eczacıya dio bu ilçla senin sorunun ne alakası var sana nie söktürücü vermemiş dio...
kafayı sıyırmış heraldem doktor salak adam bi daha asla gitmem onaa

kızlar ben kaçar kvdeye gidiyorum
yarında yokum kendinize iyi bakın allaha emanet olun
rüyacım ve diğer adet olmamış arkadaşlarım inş. hamilesinizdir şu listeye bi tane yazalım hamile die de uğurumuz olsun yawww

anaaaa kız benim ki olsa döverdi heralde onu bana niye geldi dedi hee nur yüzünü görmeye geldim deseydin

anaaaa kız benim ki olsa döverdi heralde onu bana niye geldi dedi hee nur yüzünü görmeye geldim deseydin

kız benimkide sinirlidir hiç gelemez böyle salak davrananlara kaç kere girdiğimiz dükkanda ters davranan insanla kavga edip çıktık bizz
valla hiç aklıma gelmedi gelseydi derdimmm kızz

eslem4112 ve ruyacn topik değiştirmişsiniz. hayırlı olsun. sizlerle muhabbet etmeyi özledim ama muhabbet edesim yok. yani size özel değil genel olarak. öyle kısa kısa bakıp çıkıyorum. Allah gönlünüze göre versin.

kız benimkide sinirlidir hiç gelemez böyle salak davrananlara kaç kere girdiğimiz dükkanda ters davranan insanla kavga edip çıktık bizz
valla hiç aklıma gelmedi gelseydi derdimmm kızz

ayy esleeemmm sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün kız kız ben halen hastalanmadım yaa

pastacım bizde seninle muhabbet etmeyi özledik ama bi topikte denk geldim istemiyormuşsun galiba artık bebek hayırlısı pastacım Allah gönlüne göre versin inşallah

Aynen öyle ruyacn ım o yüzdende pek girmiyorum. imreniyorum sizlere. maşallah Allah bozmasın. bende istiyorum istiyorum istemesine ama eşimden değil. yani yanlış anlaşılmasın başka biri tabiiki yok ama eşimle anlaşamadığımızdan düşünmüyorum. neyse hayırlısı artık. öpüyorum ikinizide.

HERKESE MERHABA kızlar bana yardım ederseniz sevinir ben kürlerle ilğilin sayfaları bulamıyorum

ana sayfaya gir canım altlarda altarnatif tıp yazan bir yer var. sanırım oradan bulabilirsin.

canım doktor var doktorcuk var işte. delimidir nedir adam ben de sinir oldum gittiğin o doktora. Allah'ın dengesizi işte.şikayet etmek lazım böyle tipleri

bende öptüm pastacım arada gir ama hee özletme kız kendini hadi kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…