ben bişey hissetmiyorum yaayani normal adet olucakmışım gibi geliyor o kadar sancım yok var ama hafif hafif bi oluyor bi olmuyor bak demin vardı şimdi yok
kızlar benim bat da bugün,bakalım gelecek mi kırmızılar,pek ümitli değilim ama akşama haberdar ederim hepinizi :)
günaydııınnnn kızlaaaarrrr eslemcim üzülmeee bu ay olmaz önümüzdeki ay olur inşallah
zikzakcım sende üzülme sen bir doktora görünsen aslında iyi olmaz mı?
tuliptice inşallah senin de olur bu ay bebişin ve tüm isteyen arkadaşların
dün test yaptım biraz silik olsada çift çizgiydi ama akşam yaptım sabahı bekliyemedim...bundan öncede bu şekil çıkmıştı ama hamile deildim... cuma günü için randevu aldım doktordan biraz daha beklicem
Merhaba, aynı şeyi yaşadığımızı görünce cevap vermek istedim. Bana bu durumlarda yanlızca civanperçemi ve hayıt çayı yrdımcı olabiliyor. En geç 3 gün içinde adet sökülüyor canım. Tavsiye ederim. Bol bol iç.
cnm soal onu aktardan mı alıcaz yoksa poşet çay olarak varmı marketlerde benim ilk defa gilio başıma kist falan olabilrmi acaba sen doktora gittinmi cnm hiç
Hemen kötüsünü düşünme canım. Kistle alakalı değildir bence. Adet işleri çoğunlukla stresle ve onun sebep olduğu hormonlarla alakalı. Benim bütün adetlerim geç sökülür. Bende pko vardı, geçen ay herşey tertemiz çıktı. Ama sökülememe vardı. Ben hayıt tohumunu, adaçayını ve civanperçemini aktardan aldım. Marketlerde poşet çay olanlar vardır sanırım, onları tavsiye etmem. Aktardan al. Suyu kaynatıp büyükçe bir kupaya dök. İçine birer tutam at hepsinden. Yarım çay kaşığı da hayıt ekle. Hamile olmadığından emin olduğun sürece bu çayı kullanabilirsin.
yolsaydın kız doktoru niye muayene etmedi ki etmek zorunda oldu doğum kontrol ilacı vermiş sen bebek istiyorsun sana d. kontrol hapı veriyor ayyy sinir oldum doktora heeekafası mı iyiymiş acaba
kız sorma ya kocamı bile sinir etti çıkardı odadan zaten tipi kayık bi adamdı eşime dedim nie çıkdın die çıkmasydım ben kavga ederdim o admla diyo...
nie geldin bana dio senin kendi doktorun yok mu dio dedim ben tedavimi oluyorum başka doktora sadece ilaç almak için geldim size diom ameliyat olduğumu acaba ondanmı kaynaklanıo böyle olması falan diom yok ameliyatını kime olduysan ona git o zaman sana tüp bebek yapsınlar yaa diyorum ki ben size çocuk için gelmedim ki ben sökülemediğim için size geldim diom yazdı ilacı gönderdi eczacıya gittim anlattım derdimi eczacıya dio bu ilçla senin sorunun ne alakası var sana nie söktürücü vermemiş dio...
kafayı sıyırmış heraldem doktor salak adam bi daha asla gitmem onaa
anaaaa kız benim ki olsa döverdi heralde onu bana niye geldi dedi hee nur yüzünü görmeye geldim deseydin
kız benimkide sinirlidir hiç gelemez böyle salak davrananlara kaç kere girdiğimiz dükkanda ters davranan insanla kavga edip çıktık bizz
valla hiç aklıma gelmedi gelseydi derdimmm kızz
eslem4112 ve ruyacn topik değiştirmişsiniz. hayırlı olsun. sizlerle muhabbet etmeyi özledim ama muhabbet edesim yok. yani size özel değil genel olarak. öyle kısa kısa bakıp çıkıyorum. Allah gönlünüze göre versin.
HERKESE MERHABA kızlar bana yardım ederseniz sevinir ben kürlerle ilğilin sayfaları bulamıyorum
kız sorma ya kocamı bile sinir etti çıkardı odadan zaten tipi kayık bi adamdı eşime dedim nie çıkdın die çıkmasydım ben kavga ederdim o admla diyo...
nie geldin bana dio senin kendi doktorun yok mu dio dedim ben tedavimi oluyorum başka doktora sadece ilaç almak için geldim size diom ameliyat olduğumu acaba ondanmı kaynaklanıo böyle olması falan diom yok ameliyatını kime olduysan ona git o zaman sana tüp bebek yapsınlar yaa diyorum ki ben size çocuk için gelmedim ki ben sökülemediğim için size geldim diom yazdı ilacı gönderdi eczacıya gittim anlattım derdimi eczacıya dio bu ilçla senin sorunun ne alakası var sana nie söktürücü vermemiş dio...
kafayı sıyırmış heraldem doktor salak adam bi daha asla gitmem onaa
Aynen öyle ruyacn ım o yüzdende pek girmiyorum. imreniyorum sizlere. maşallah Allah bozmasın. bende istiyorum istiyorum istemesine ama eşimden değil. yani yanlış anlaşılmasın başka biri tabiiki yok ama eşimle anlaşamadığımızdan düşünmüyorum. neyse hayırlısı artık. öpüyorum ikinizide.
kızlar sonucum çıktıııı 1.20 negatif yazıo yanındaa
sonuclar cıktı negatif malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?