batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

cnm valla şu ara bana 40 lira bile çok gelio ev aldık krediyle kredisiydi borcuydu baya sıkıştık ben ilk özele gittiğimde 150 lira veriodum bide bu ara ameliyat rahim filmi falan baya para gitti bunlarada ister istemez sıkıştık artık devlete gidiyim diyorum bebişde gelirse boş yere etrafa para saçmayalım kenara koyalım biraz sıpamız için

kızlar benim bat da bugün,bakalım gelecek mi kırmızılar,pek ümitli değilim ama akşama haberdar ederim hepinizi :)

kızlar sonucum çıktıııı 1.20 negatif yazıo yanındaa

sonuclar cıktı negatif malesef

Tam 6 gün kaldı bata çok heyecanlanıyorum ALLAH ım hayırlısıyla bu sefer olur inşallahhh aminnn..

günaydııınnnn kızlaaaarrrr eslemcim üzülmeee bu ay olmaz önümüzdeki ay olur inşallah

zikzakcım sende üzülme sen bir doktora görünsen aslında iyi olmaz mı?

tuliptice inşallah senin de olur bu ay bebişin ve tüm isteyen arkadaşların

dün test yaptım biraz silik olsada çift çizgiydi ama akşam yaptım sabahı bekliyemedim...bundan öncede bu şekil çıkmıştı ama hamile deildim... cuma günü için randevu aldım doktordan biraz daha beklicem

idrarda silik çıkıpta nasıl hamile olunamıyor anlamış değilim testlerde mi bir bozukluk var acaba

günaydın kızlar napıyosunuz ne var ne yok?
silik çizgi görenler umarım devamı da gelir bebişinizi alırsınız

ben de eşimde çok sıkıldık artık çalışma yapmaktan dün de yumurtlama günümdü ama malesef değerlendiremedik moralim bozuldu iyice

offf yeşilcik ben halen regli olmadım yaaa sancım var ama çok değil mesela sabahları oluyor öğlene kadar öğleden sonra hiç bişey yok anlamadım yaaa :31

yaklaşık 6 ay önce bunu yaşadım hemen kan tahlili yaptırdım ama yoktu şuanda testim ondan biraz daha belirgin inş hüsran olmaz

Allah Allah çok garip gerçekten yaaa bende bir hastalanamadım yaa bebek var mı yok mu bilemiyorum test negatif çıktı ne oluyor böyle anlamadım

Kana gitmedin dimi sen rüyacan? psikolojik olarak adetini ertelemiş olabilirisn bir çok arkdaşımız yaşıyor bu durumu. ama tabiki biz bunu bebeğe yoralım inşallah bebiş vardır

Allah Allah çok garip gerçekten yaaa bende bir hastalanamadım yaa bebek var mı yok mu bilemiyorum test negatif çıktı ne oluyor böyle anlamadım[/QUOTE]

ne kadar geçikti ki senin??? benim bugun 5 gün geçikmeli ama yine az bişey silik çıktı... erken olduğundan mı artık bilemicem

Kana gitmedin dimi sen rüyacan? psikolojik olarak adetini ertelemiş olabilirisn bir çok arkdaşımız yaşıyor bu durumu. ama tabiki biz bunu bebeğe yoralım inşallah bebiş vardır

psikolojik olması çok düşük bir ihtimal çünkü hiç düşünmedim bu ay bekliyordum reglimi gecikince düşünmeye başladım testte yaptım negatif çıktı değilim tamam dedim yine olmadım eşim gel kan testi yaptıralım dedi sabah yok beklicem dedim cumaya kadar beklicem olmazsam yaptırırım

Allah Allah çok garip gerçekten yaaa bende bir hastalanamadım yaa bebek var mı yok mu bilemiyorum test negatif çıktı ne oluyor böyle anlamadım

ne kadar geçikti ki senin??? benim bugun 5 gün geçikmeli ama yine az bişey silik çıktı... erken olduğundan mı artık bilemicem[/QUOTE]

3 gün gecikti bugün normalde her ay 2 gün gelir reglim 22 sinde olmam lazımdı hadi gelmedi diyelim 24 dünde olmam lazımdı yine olmadım

kaç gün geçti reglin? merak ettim kendini ne olarak hissediyosun sence adetin gelecek mi gelmeyecek mi?

ne kadar geçikti ki senin??? benim bugun 5 gün geçikmeli ama yine az bişey silik çıktı... erken olduğundan mı artık bilemicem

3 gün gecikti bugün normalde her ay 2 gün gelir reglim 22 sinde olmam lazımdı hadi gelmedi diyelim 24 dünde olmam lazımdı yine olmadım[/QUOTE]

bir iki gün daha beklemek mantıklı geliyo canım

test silik çıkınca hamılelelık oluyomuş
bızzat 2 hafta once arkadaşım yaptı yanımda. baya silik çıktı . sonra kan testı hamılelık kesınleştı
ınş senınde sonuç olumludur

3 gün gecikti bugün normalde her ay 2 gün gelir reglim 22 sinde olmam lazımdı hadi gelmedi diyelim 24 dünde olmam lazımdı yine olmadım

bir iki gün daha beklemek mantıklı geliyo canım[/QUOTE]

ben bişey hissetmiyorum yaa yani normal adet olucakmışım gibi geliyor o kadar sancım yok var ama hafif hafif bi oluyor bi olmuyor bak demin vardı şimdi yok

bir iki gün daha beklemek mantıklı geliyo canım

ben bişey hissetmiyorum yaa yani normal adet olucakmışım gibi geliyor o kadar sancım yok var ama hafif hafif bi oluyor bi olmuyor bak demin vardı şimdi yok[/QUOTE]

canım umarım yanılıyorumdur ama iki ay öncede benim öyle olmuştu 4 -5 gün adet olcakmışm gibi ama hem de olmayacakmışım gibi kısa süreli ağrılarım oluyodu adetim de gecikmişti test yapmıştım negatifi görünce ertesi gün adet olmuştum D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…