batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canım ya teşekkür ederim amin inşallah bende olmayan herkes için her zaman dua ederim... ALLAHım inşallah kavuşturur sıpanı :) ben kasımın 7 sinde çatlatma iğnesi vurulmuştum ama kasım 21 de adet olmuştum ama 3 gün fln sürdü çok fazla başladı sonra durdu bu ay hala olmadım inş bebişim benimledir ve inş senin testinde pozitif çıkar yüreğini serin tut lütfen...

evet canım nasipten öte gidilmiyor. sonuç normal çünkü 0-5 arası negatif sayılıyor aradaki değerler kişiden kişye değişir

cnm geçmiş olsun bat beklenen adet günü oluyoo inş. güzel sonuçların gelir cnm şu kimyasal gebelik nasıl oluyo cnm bi anlatırmısın

evet canım nasipten öte gidilmiyor. sonuç normal çünkü 0-5 arası negatif sayılıyor aradaki değerler kişiden kişye değişir
saol cnm zaten yanında koca koca NEGATİF yazıo

cnm aslında bu ay hiç kafaya takmamıştım gayet relaxdım eşim bile dio normalde adetten önce felan çok sinirli olurdun gergin olurdun sonuç ne çıkıcak die ama bu ay hiç öle olmadın die...

hayırlısı bakalım kızlar bu ay bildiğim bütün yöntemleri deniycem adetim bittikten sonra kızgın tuğlaya sirke döküp buharına oturcam ovulasyon testini yapıcam meryem surasini okumaya başladık ben adetliyken eşim okuyo diğer dualarıda okuyorum her gün sabah ezanında kalkıp okuyorum bide ben geçen ay hocaya gitmiştim kendime sübyan okutmak için adet ol bitince bakarım varsa eğer sübyanın okurum demişti adetim bitsin onu da deniycem bakalım hayırlısı kızlar

kızlar selam benimde 5 gün kaldı batıma:)))) bu sefer telaş yapmamaya çalışıyorum gerçekten hayırlısıysa bu yeni yıla hamiş girelim:)))

malesef kızlar beklenen günden sonraki gün göründü kırmızılar...sinirlerim bozuldu ama hayırlısı olsun

hayırlısı olsun be canım. hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim bizlere

canım bak klomen kullandım ben de ve yumurta takibi yapılmadı bana. hormonlarım alt üst oldu o klomen ve doktor yüzünden. mutlaka yumurta takibi yaptır doktoruna.

kız rüya 3 kilo verdim kız bu gün tam 6. gün 89 çıktım bu gün ayy çok sevindirik oldummm

eslemciğim süpersinn. ha gayret daha çok vereceğine canı gönülden inanıyorum ben

silik milik de çıksa kesin hamilelik vardır diyorlar. ayyy inşallah hamişsindir. topikte 1 hamile olsun görelim bari . hadi hayırlısı

O ne büyüktür ki sebepler verir. bak komşularınıza sebep de ne güzel siz olmuşsunuz.

kızlar sonucum çıktıııı 1.20 negatif yazıo yanındaa

sonuclar cıktı negatif malesef

bir kara haber daha. al benden de o kadar bu gün sabah test yaptım gene negatif gene negatif

kızlar sonucum çıktıııı 1.20 negatif yazıo yanındaa

ağla güzelim ağla ki açılasın. benden de umut yok. demekki nasip bugüne değilmiş. vardır Rabbimin bir bildiği. hayırlı zamanda hayırlısıyla güzel haberler alacağız canım. sakın umutsuzlanma. bizim sınavımız da buymuş demekki.yapacak bişey yok

kızlar malesef kan testi sonucum negatiff 0,1 idrar testimde neden ikinci çizgi silik çizgi çıktı yaademekki bu ayda kısmet değilmiş

kızlar malesef kan testi sonucum negatiff 0,1 idrar testimde neden ikinci çizgi silik çizgi çıktı yaademekki bu ayda kısmet değilmiş

Allah Allah çok ilginç gerçekten. idrarda çift çıkınca genelde kanda daha belirgin oluyor hamilelik. ilk defa duydum bunu. 2 testten birini tekrarla bence.yarına idrar testi yap tekrar. bir gariplik var çünkü :26:

tam 6 gün kaldı bata çok heyecanlanıyorum allah ım hayırlısıyla bu sefer olur inşallahhh aminnn..

hoşgeldin canım benimde bir hafta kaldı

kızlar selam benimde 5 gün kaldı batıma:)))) bu sefer telaş yapmamaya çalışıyorum gerçekten hayırlısıysa bu yeni yıla hamiş girelim:)))

kızlar inş. Hamilesinizdir rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

cnm benim saol inş. Daha da vericem zayıf bi anne olarak hamile kalcam inş.
Cnm sende üzülme nolur hakkımızda hayırlısıymış sonucu görünce gözlerim doldu ama kendime geldim hakkımda hayırlısı neyse o çıksın demiştim demekki hayrılı deilmiş kendine gel dedm boş yere kanımdan oldumm yani

allah allah silikte olsa ikinci çizgi çıkınca hamilesin derler benim bile 1,20 çıktı senin nasıl 0,1 çıktıki cnm o idrar testi duruyosa foto çekip koysana bakalım acaba sen mi yanlış gördün tatlımm

eslem

sorma ya ben kanımdan olmayayım diye vermedim kimselere şaka şaka idrarda görmedikçe kan testi yaptırmamaya kararlıyım ben. boş yere daha çok üzülüyor insan. nasip demek hayırlısı demek en güzeli.yazdığın o dua çok güzel gerçekten."Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle."daha ne diyelim ki

bencede bende koktum bişey varsa çıksında doktora gidiyim die beklemek istemedim hala kanamam çok az acaba bi aspirin içsem mi bazen ilk günümde sökülemediğim zaman içiyodum iyi geliodu

bencede bende koktum bişey varsa çıksında doktora gidiyim die beklemek istemedim hala kanamam çok az acaba bi aspirin içsem mi bazen ilk günümde sökülemediğim zaman içiyodum iyi geliodu

bilememedim ki şimdi iç desem bir türlü içme desem bir türlü :26: doktoruna sor bence.

içtim bile sen hala adet olmadın dimi bi doktora gitsene olurmu hep böle

arada bir sekteye uğruyor benim adet.yumurtlamıyorum sanırım. en son hormon testimde yüksek çıkmıştı ya. sadece ovulasyon testi heveslendirmişti beni. diğer adete kadar bekleyeceğim. eğer gene adet olmazsam giderim tekrar doktora. bu aralar doktor yüzü görmek istemiyorum artık .

hayırlısı olsun cnm pozitifi gördün ya belkim seninde boşalır şimdi sende bi aspirin iç belkim sökülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…