cnm inan canı gönülden söylüyorum rabbim inş. sana da bi evlat nasip etsinn seni çok iyi anlıyorum bende 2 senedir bekliorum sıpamı 2 ay oldu laporoskopi oldum ilk ay olmadı inş. bu ay olur die ümit ediyodum ki adet oldum ama değişik bi adet oldum daha önce hiç böle olmamıltım bu günde test verdim bakim sonuç ne çıkıcak inş. sende bende ve senlerdir bekleyen herkes evladına kavuşur...
kendimden önce hep sizin için dua ediyorum müslümanın müslümana yaptığı dua geri çevrilmezmiş inş. kabul olur dualarımız
sonuclar cıktı negatif malesef
cnm ya üzülmemek elde deil ki çok tuhaftı hiç böyle adet olmamıştım daha önce üstüne felan görüyorum sanmıştım napalım hayırlısı böyleymiş rabbim ne zaman isterse o zaman ama nie sıfır deil 1.20 çıktı normal mi öyle çıkması
kızlar sonucum çıktıııı 1.20 negatif yazıo yanındaa
mrblar bu bat olayı nedir çok merak ettim. ben de hamilelik istyorum bakalım regl dönemine girdim ocak 5 gbi sonuçlanır galiba. 4 aylık evliyim ve bi kimyasal gebeliğim oldu bebek istemedik aslnda kazayla oldu ve düştü, aslnda düşmesini istemiştim ilk öğrendiğimde ama acemilik yapmışım düşünce üzüldüm, şimdi de istiyoruz resmen acelemiz yok ama hayrlısı :))
saol cnm zaten yanında koca koca NEGATİF yazıoevet canım nasipten öte gidilmiyor. sonuç normal çünkü 0-5 arası negatif sayılıyor aradaki değerler kişiden kişye değişir
off ya ama ne olur üzülme herkesten duyduğum kafana takmadığın ve üzülmediğin zaman bebiş oluyormuş... tabi bu çok zor ama herşeyi denediğinide biliyorum aynı durumdayım çünkü... denemeye devam
Tam 6 gün kaldı bata çok heyecanlanıyorum ALLAH ım hayırlısıyla bu sefer olur inşallahhh aminnn..
hoşgeldin canımbenimde bir hafta kaldı
malesef kızlar beklenen günden sonraki gün göründü kırmızılar...sinirlerim bozuldu ama hayırlısı olsun
merhaba bayanlar adet gunumde sabahın korunde doktra gttim.adet düzensizliği yasıyrum(adet duzensizliğim için bi önceki dktr duphaston vermişti) .polikistik over teşhisi konulmuyor bana bu doktr da aynı seyi söledi yumurtalıklarım smdi iyiyimiş.catlamamıs biri.klomen verdi adetimn 5.gunu baslıycam.yoruldum sanki artık.
kız rüya 3 kilo verdim kız bu gün tam 6. gün 89 çıktım bu gün ayy çok sevindirik oldummm
kızlarrrrr test yaptımmm ikinci çizgi çok silik çıktı birazdan kan testi yaptırcam elim ayagım titriyo resmen..:)eslemcim unutmadım seni inş hamileyimde benimde duam kabul olur.İnşallah nurtopu gibi bebeğin olur sen ve diğer anne olmak isteyen arkadaşların.Yinede kendimi tam hamileyim diyemiyorum.Şimdi kan testi için çıkmam lazım dua edin bana:)
aynen cnm tabi öyle ama rabbim bazı şeyleride vesile koyuyo önümüze mesela dün evde cnm sıkıldı eşime dedim kalk hem gezelim hemde bime gidelim bişeyler lazım eve benim oturduğum bina yeni 3 hane oturuyoruz ama birinci kattaki komşumuz 4 aydır falan oturmuyo kvdesinin yanında kalıo biz eşimle kalktık gidiyoruz dedim gel o yoldan gitmeyelim bu taraftan gidelim değişiklik olsun derken benim dediğim yerden gittik evimizin yanından bi baktık ki komşumuzun camı açık sinekliği yerde camın mermerinde de çamur izleri yani evine hırsız girmiş hemen haber felan verdik geldiler ve hırsız aceleden evde telini düşürmüş belkim biz dün bime gitmesydik veya o yoldan gitmeseydik görmiycektik çünkü arka taraf e herkes geçmio o taraftan ve hırsız bu akşam yine telini almaya gelicekti eve ama komşumuz polisi aradı hemen teli aldı polis belki şimdi bulunucak kim olduğu yani diycem herşey bi vesile rabbim vesileler koyuyo önümüze
sonuclar cıktı negatif malesef
off ya ama ne olur üzülme herkesten duyduğum kafana takmadığın ve üzülmediğin zaman bebiş oluyormuş... tabi bu çok zor ama herşeyi denediğinide biliyorum aynı durumdayım çünkü... denemeye devam
kızlar malesef kan testi sonucum negatiff0,1 idrar testimde neden ikinci çizgi silik çizgi çıktı yaa demekki bu ayda kısmet değilmiş
tam 6 gün kaldı bata çok heyecanlanıyorum allah ım hayırlısıyla bu sefer olur inşallahhh aminnn..
hoşgeldin canımbenimde bir hafta kaldı
kızlar selam benimde 5 gün kaldı batıma:)))) bu sefer telaş yapmamaya çalışıyorum gerçekten hayırlısıysa bu yeni yıla hamiş girelim:)))
hayırlısı olsun be canım. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim bizlere
canım bak klomen kullandım ben de ve yumurta takibi yapılmadı bana. Hormonlarım alt üst oldu o klomen ve doktor yüzünden. Mutlaka yumurta takibi yaptır doktoruna.
Eslemciğim süpersinn. Ha gayret daha çok vereceğine canı gönülden inanıyorum ben
Silik milik de çıksa kesin hamilelik vardır diyorlar. Ayyy inşallah hamişsindir. Topikte 1 hamile olsun görelim bari . Hadi hayırlısı
o ne büyüktür ki sebepler verir. Bak komşularınıza sebep de ne güzel siz olmuşsunuz.
Bir kara haber daha. Al benden de o kadar bu gün sabah test yaptım gene negatif gene negatif
kızlar malesef kan testi sonucum negatiff0,1 idrar testimde neden ikinci çizgi silik çizgi çıktı yaa demekki bu ayda kısmet değilmiş
eslem
sorma ya ben kanımdan olmayayım diye vermedim kimselereşaka şaka idrarda görmedikçe kan testi yaptırmamaya kararlıyım ben. Boş yere daha çok üzülüyor insan. Nasip demek hayırlısı demek en güzeli.yazdığın o dua çok güzel gerçekten."allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle."daha ne diyelim ki
bencede bende koktum bişey varsa çıksında doktora gidiyim die beklemek istemedim hala kanamam çok az acaba bi aspirin içsem mi bazen ilk günümde sökülemediğim zaman içiyodum iyi geliodu
bilememedim ki şimdi iç desem bir türlü içme desem bir türlü :26: Doktoruna sor bence.
içtim bile sen hala adet olmadın dimi bi doktora gitsene olurmu hep böle
arada bir sekteye uğruyor benim adet.yumurtlamıyorum sanırım. En son hormon testimde yüksek çıkmıştı ya. Sadece ovulasyon testi heveslendirmişti beni. Diğer adete kadar bekleyeceğim. Eğer gene adet olmazsam giderim tekrar doktora. Bu aralar doktor yüzü görmek istemiyorum artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?