batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

anladım canım çok teşekkür ederim.eslemde iyidir umarım

Kızlar selam bnm bata 7 gün var bugün belim ağrıdı kasıklarımda sancı oldu sanki regl olcam gibi kollarım felan çekildi işyerinden bi arkadaşta hamilemisin dedi rengi solmuş dedi ne diosunuz kızlar ?

slm kızlarr ben geldimmm ne var ne yokk buralarda eski dostlar nerelerde gülücük hamileymiş heralde necorlyde sanırım hamile ne kadar güzel yaa çok sevindim bende henüz bişi yok malesef

slm kızlarr ben geldimmm ne var ne yokk buralarda eski dostlar nerelerde gülücük hamileymiş heralde necorlyde sanırım hamile ne kadar güzel yaa çok sevindim bende henüz bişi yok malesef

selam canm,yazdığını görünce hemen yazayım dedim,özlettiniz kendinizi rüyacanla seni hep merak ediyorum... Ben çokk sükür iiyim,allah kısmet ederse bi oğlum olacakmıs... Allah sizlere de nasip etsin insallah,dualarımdasınız...
Evet nerolcy de hamile,dyesilcik,sonra canommmm var hatırlarsan o da hamile,rabbim sizede nasip eder insallah...

ayy ne güzel cnm yaa rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş... rüyayla biz görüşüyoruz cnm faceden hatta geçen istanbula gittiğimde görüştük eşlarimizle beraber arkadaş olduk yanii
bende 1 aya kalmadan doğu görevine gidiyorum şanlıurfaya taşınıcaz rabbim hayırlısını versin dua edin bana gurbete gidicem yaaa

amin canım sizlere de naip olsun inşallah....
aaa ne güzel demek yüzyüze görüştünüz,çok sevindim,görüştüğünde çok selam söyle...
şanlı urfaya çıktı tayininiz demek,1 defa gitmiştim urfaya diyarbakırda çalışırken... güzel bi yer,tabi bu taraflara benzemez ama su gibi akıp geçer inşallah zaman.....

amin cnmmm evet yaa yüzyüze görüştük bi kaç ay sonrrada onlar izmite bana gelicekti ama ben gidiomm

urfayı herkes çok güzel dio ama ne kadar güzel olsa da benim memleketimin yerini tutmaz tabi yinede rabbm verdiyse vardır bunda da bi hayır bi kaç sene yapıp gelicez sağsalim nasipse

Kızlar Merhaba,

Kasık ağrısı bende de var batma gibi daha çok, dün ağzımda garip bir tat vardı ama sonra geçti, 2 gün öncede belim ağrıyordu. Artık her ağrıyı kafaya takmaya başladım salı gününü iple çekiyorum ama zaman geçmek bilmiyor. Allahım Hayırlısıyla en kısa sürede herkeze bebiş verir inşallah

cnm ben iki buçuk senedir artık belirtileri kafama takmamayı öğrendim çünkü onlar psikolojik veya başka sebeplerden üşütmelerden kaynaklanıo ben o kadar çok belirtiler yaşıodum ki beni gören kesin hamile derdi ama ne yazıkki hep sonu hüsran oldu artık kafaya takmamayı kendimi dinleememyi öğrendim çünkü insan heveslenio ama sonra hayal kırıklığı oluyo tabi inş. senin öle olmaz canım inş. güzel haberler verirsin bize benimde iki üç günüm kaldı eskiden olsa yerimde duramazdım ama şimdi hiç umursamıorum

inşallah canım..
dediğin gibi inasnın memleketine benzemez hiç biyer,ama alışırsın... bol bol gezin güneydoğuyu gezilcek çok yer var..
balıklı gölden başlarsınız zaten...
diyarbakırda surları,dicle nehrini, gazi köşkünü,camilerini....siirtte malabadi köprüsünü,batmanda hasankeyf,mardinde taş evleri..... daha sayamadığım bir sürü yer,her yeri gezmeni tavsiye ederim...

evet cnm yaa biz zaten karı koca gezmeyi çok severiz gezeriz bol bol heryeri çevre illeri filan hayırlısı bakalımm:44::44::44:

benimde eşim poliste bizimde bitlis e çıktı canım hiç beklemiorduk bu sene demekki nasip senin şanlıurfa güzel yer

hayrırlı olsun cnm inan bizde hiç beklemioduk ilk defa geldi bu sene seçim eşimde daha 3 yıllık polis bu sene gitmeyiz dioduk hep ama nasip oldu gidicez bakalım haziran 17 de burdaki yerimizden ilişkimiz kesilicekmiş 15 gün içinde orda işe başlaması gerkiomuş daha vakit var ama ben yavaştan toplanmaya başladım sonradan elim ayağım birbirine girmesin diye biz kocaelide kendi memleketimizde yaşıoruz eşyamda çok yarısını kvdemlerin çatı katı boş oraya bırakıcam oraya götürceklerimizi toplıyımda götiriyim dedim sonra urfa y
a götürceklerimi toparlarım yavaş yavaş bakalım işte :18::18::18:

bitlisde güzelmiş diye duymuştum bizim bi komşumuz var bitlisli hep dua ediodu oraya düşiyim die orası çok güzel rahat edersin die tabi he:18:rkese memleketi güzel gelirde neresi olursa olsun kendi memleketimizin yerini tutmaz 4 5 yıl idare edicez artık rabbim kolaylığını versin sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin tüm polislerin

eslemcimm nasılsınn seni buralarda görmek ne güzell.. Taşınacakmışsın canım hem de memleketinize baya uzak Allah yardımcın olsun canım. Gurbette olarak seni çok iyi anlıyorum ilk zaman zor oluyorr ama alışırsın. Bizler varız yanında

sağol canım sizede hayırlı olsun benim eşimde 5 yıllık polis arkadaşlarından 2 yıllık olanlara bile çıkan var hayırlısı olsun hakkımızda. evet 17 kesilecekmiş ilişik herhalde temmuz başı başlayacaklar evet sanki vakit var gibi ama yavaş yavaş azalıyor bende başladım toplamaya bize kendi memleketimdeyim ankarada kayınvalideme bırakacam eşyaların fazlasını ben daha inanamıyorum gideceğime herhalde eşyalar evden çıkınca inanacağım

evet güzel yermiş kardeşimde astsubay orda görev yapmıştı oda güzel korkma diyorda ben çocuk tedavisi gördügüm için hastane zorlugu çekeceğim diye korkuyorum.. haklısın herkese memleketi güzel benim arkadaşımda urfadaydı onlar çok beğeniyordu ama kiralar çok pahalı diyordu sizin il mi ilçemi açıklandımı canım
amin cümlesine sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin rabbim korusun hepsini

evet canım kiralar konusunda bizimde sıkıntımız var daha merkes mi ilçemi belli değil haber beklioruz bizim izmitte evimiz var daha 1 sene oldu alalı kredisi var ayda 1.200 biz burayı kiraya 450 ye verdik orda 700 800 den aşağı ev yok diolar çok şaşırdımm bizde düşük fiyata ev tutar biraz para biriktiririz dioduk ama nerde anca yetiricez heralde

bende tedavi görüyodum kasım da laparoskopi oldum ondan beridir bekleme süresindeyim ha bu gün gidiyim ha yarın gidiyim en sonunda dedim tedavi yarım kalmasın şark belli olsun öle giderim artık orda yeni bi tedaviye başlıycam nasipse 2.5 yıldır bebiş beklioruz bizde ama ne gelen var ne gidenn rabbim hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese belkim urfanın havası suyu iyi gelirde kalrım hemencecik hamilee

ayy yeşilciğimmm iyiyim saol sen nasılsınnn bebiş kocaman olmuşturr göbişler çıkmıştırr sendee

evet cnm nasipse 1 ay sonra yolcuyuz urfaya doğru benim için evlilik o zaman başlıycak heralde 2.5 senedir anneme yakındım çok alışmıştım ama rabim kolaylığını verir inş... siz bana gurbetlik çektirmessiniz inş. hele de rabbim bi evlat nasip ederse bebişle vakit hemenceck geçer bi bakmışım 5 sene olmuş yine gelmişim memleketimee

hayırlı olsun eviniz güle güle oturun şarktan sonra zaten urfanın terör fazlası 190 tl civarı sanırsam ilçelerini bilmiyorum.. evet 700 800 civarıymış bende ilk duyduğumda şok olduk o yüzden eşim urfayı yazacaktı kesin gelir dedi ama sonra bi araştırma yaptık kira çok fazla olunca yazmaktan vazgeçti bizde ev almayı düşünüyoruz dönüşe oyüzden para biriktirmemiz lazım bakalım hayırlısı olsun herkes için...
bende 2 yıldır bebek istiyorum ama olmuyor 7 martta bi düşük yaptım bakalım korunma vermedi ama 2 aydır tık yok benimde arkadaşlarım diyor git kesin hamile kalacaksın çünkü yeni yer kafan sürekli oraya adaptasyonla uğraşacak sende o sıra sessiz sakin bi şekilde hamiş kalacaksın diyorlar urfa büyük en azından iyi hastane bulabilirsin bakalım ben bulabilecekmiyim
rabbim inşallah sana bana herkese bebek nasip etsin inşallaahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…