Kizlar galiba bende hamileyim iki test yaptim ikisixe pozitif yarin kana gidecem insallah kesin olur
nikiyyim gözün aydın canım,inşallah kanda da çıkar sonucun.Kucağına da alırsın inşallah.çok sevindim senin adına
Saol canim. Tatlim ya bu hmilelik takvimi niye 3 hafta ileri gosteriyo
canım son adet tarihinin ilk günü neydi? bi de eğer 4+ lardaysan 5.hafta olarak gösteriyor takvim.
şimdi düzeittim canım ve anladımkı adet tarıhını yazdıgımız zaman 2 hafta onden gidiyo yanlışmı anladım yoksa bu arada canım bebek nasıl iyimi
öyledir canım ben de tam bilmiyorum zaten :)bebek de iyydi en son,iyidir inşallah.haftaya cuma ikili testimiz var bakalım bi sorun çıkmaz inşallah:)
insallah temiz cıkar canım benim için dua et canım yarın kan testım güzel olur insallah bide adet agrım var beni çok korkutuyo bu agrı
Kizlar galiba bende hamileyim iki test yaptim ikisixe pozitif yarin kana gidecem insallah kesin olur
günaydın nikiyy canım gözün aydınnn inşallah kanda da güzel bir değer çıkar
Cook saol canim benim insallah devamida guzel olur sen nasilsin bu arada
iyiyim canım ben bulantılar filan kalmayınca rahatladım. Kaçta gideceksin kan vermeye? bir de adetin kaç gün geçti ? ayy kayboldun ortalıklardan sonra bir geldin pir geldin. inşallah herkes iyi haberlerle gelir
nikiyycim gözün aydın çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder rabbim :)
iyiyim canım ben bulantılar filan kalmayınca rahatladım. Kaçta gideceksin kan vermeye? bir de adetin kaç gün geçti ? ayy kayboldun ortalıklardan sonra bir geldin pir geldin. inşallah herkes iyi haberlerle gelir
canım daha bulantı yok kanı verdim sonuc da 2:30 da üstten de muayene etti bisey gözukmedi yumu.ya göre iki haftalik ondan mı görünmediki
nikiyycim gözün aydın çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder rabbim :)
cok saol canım insallah kan testti de pozitif çıkar çok korkuyorum yaa
canım daha bulantı yok kanı verdim sonuc da 2:30 da üstten de muayene etti bisey gözukmedi yumu.ya göre iki haftalik ondan mı görünmediki
cok saol canım insallah kan testti de pozitif çıkar çok korkuyorum yaa
canım kan sonucuna göre doktorun tekrar çağıracaktır seni şu gün gel diye. bhcg değerin 2000-3000 lerde hatta daha fazla olmadan karından görünmüyor. şu an senin 3 haneli rakamlardadır değerin
kızlar kan testtimde pozitif cıktı 154..... küsiratıda var dr cok kücük dedi zaten 2 haftalıktı neyse dr cok iyi bi insandı çok güzel motive etti beni size haber vermek istedim canlarım benim hepinizi öpüyorum
çok saol canım ya çok rahatlatıyorsunuz beni bu arada pazartesisevmezde hamileymiş duydun mu?
kızlar kan testtimde pozitif cıktı 154..... küsiratıda var dr cok kücük dedi zaten 2 haftalıktı neyse dr cok iyi bi insandı çok güzel motive etti beni size haber vermek istedim canlarım benim hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?