ayyy cnm ya gerçekten çok tuhaf bişimiş inş. kocaman kocaman iki çizgi görürüm çünkü yumurtlama zamanım baya erkendi varsa eğere çıkar die düşünüorummmbence yap hemen gelmezse yarın da hemen kan testi yaptır.. yoksa hafta sonu giriyo araya bak benden söylemesi....
cok heyecanlı ya cok iyi anlıyorum seni ben de 1 hafta önce yaşamıştım o heyecanı... ama değdi çok şükür....
inşallah görürsün o çift çizgiyi eslem'im benim. gerisi önemli değil naparsan yap:) ister ağla, ister gül ama o çift çizgin çıksın bebişin sana tutunsun emi tatlım. hayırlısı olsun hakkında. sırf ben sana erkenden geleyim diye mi bebek yaptın kızzzzzzz :)) bu arada arkadaşımın aileside gölcükteymiş karamürselde değilmiş nasıl salladın diyor :))
günaydınn eslemcim dün akşam ağrılarım arttı deyince bir an korkmuştum ama neysekkiii hala gelen giden olmamış bu çok güzel bir haber hadi bakalım saat 12 yi herkes iple çekiyorrr o zamana kadar tuvalate sıkışmayı unutmaa
ayyy cnm ya gerçekten çok tuhaf bişimiş inş. kocaman kocaman iki çizgi görürüm çünkü yumurtlama zamanım baya erkendi varsa eğere çıkar die düşünüorummm
cnmmmmmmmmm inş. valla bende gülermiyim ağlarmıyım ikisini birdenmi yaparım yoksa şoka mı girerim bilmiorumm heralde tonsiyonum düşer heyecandn eşim nasıl tepki verir onuda çok merak ediorumm
evett cnm sen şimdi gel sonra çok ara vermeden bi daha gel diye acele ettimm çok çalıştımm
kızz gölcük bana çok yakınn 15 dkka otobüslee
kızlaaar bende hala gelen giden yok gece hiç uyuymadım tuvalete gitmekten habire peçeteyle sile sile tahriş ettim aşağıyı bi ara gittim böle toplu iğne başı kadar kan ödüm koptu sonra baktım sile sile derisini kaldırmışımmmondanmış eşime siperiş verdim 12 de getircek testi evde yok malesef getirince yapıcam hemen inş. güzel bi sonuç çıkar hayal kırıklığına uğramam kızlaarrr dua edin noluuurrr
cnm nasılsın? ben yarını bekliyorum.. ha bir de saat 12 yi eslem için heyecanlanıyorum.... cnm ya sen kpss calısabiliyomusun? ben heyecandan hiç çalışamıyorum.. bu sıpalar şimdiden ders calıstırmıyolar bize ya..........canım senin şu mesajını okurken "kocaman kocaman iki çizgi görürüm" sözünü "gördüm" diye okudumm bi an heyecanlandım yaa bugün inşallah senle birlikte 3. hamiş haberi olacak diğer topiklerden 1 arkdaş hamile müjdeyi bugün verdi biri de test yapcak bi de senn :))) şenlensin her yerr
canım senin güzel haberini bekliyoruz burda dört gözle inşallah hayırlı haberlerini verirsin saat 12 bize :))))
rabbim inşallah bu ay mutlu eder yüzünü güldürür senin de :)))
bu arada piyonist canım gülücükle beni karıştırmış olabilirmisin? ben ikiz bebeklerime düşük yaptım...
cnm nasılsın? ben yarını bekliyorum.. ha bir de saat 12 yi eslem için heyecanlanıyorum.... cnm ya sen kpss calısabiliyomusun? ben heyecandan hiç çalışamıyorum.. bu sıpalar şimdiden ders calıstırmıyolar bize ya..........
eee tatlım bende de bebeiş olsa heyecandan bende çalışamazdım ki şimdide hala başlamış değilişm çalışmaya ama :))))
canım günaydınlar...
nasılsın bakalm?senin de bat yaklaşıyo... zaman cabuk geçsin inşallah ve sen de bize hayırlı haberlerle gel
evet canım az kaldı ama heyecanım da tavan yaptı niyeyse bu ay ümitlendim ben eğer olmazsa üzülücem sanırım,
kısmet tabiki de rabbim inşallah yüzümü güldürür benim de bu ay :))))
cnm nasılsın? ben yarını bekliyorum.. ha bir de saat 12 yi eslem için heyecanlanıyorum.... cnm ya sen kpss calısabiliyomusun? ben heyecandan hiç çalışamıyorum.. bu sıpalar şimdiden ders calıstırmıyolar bize ya..........
canım günaydınlar...
nasılsın bakalm?senin de bat yaklaşıyo... zaman cabuk geçsin inşallah ve sen de bize hayırlı haberlerle gel
cnm öyle üzülmek falan yok... sen rahat olucaksın ki bebişler de annelerinin göbüşlerini doldurcak....
sakın ha kızarım bak
iyiyim canım ya heyecanla eslemi bekliyorum :)) Kpss hamileliğimi öğrendiğimde bi koptum baya bi toparlayamadım sana da söylemiştim hatta bebek heyecanından çalışamıyorum diye sonra bulantı vs derken bi kaç hafta gitti öyle. Ama toparladım artık çalışıyrum 4 dersi bitirdim denemelere de başladım öyle yani.
sende çok ara vermeden çalışmaya başla canım yarın da geçsin gör bebeğini sonra için rahatlar zaten o içinde büyürrr durur
ayy cnm benim inş. 12 de onuda diycem sizee inş.. rabbim bana göstersin o iki çizgiyi bugün çok merak ediorum o 2 çşizgi nasıl oluyo diyeecanım senin şu mesajını okurken "kocaman kocaman iki çizgi görürüm" sözünü "gördüm" diye okudumm bi an heyecanlandım yaa bugün inşallah senle birlikte 3. hamiş haberi olacak diğer topiklerden 1 arkdaş hamile müjdeyi bugün verdi biri de test yapcak bi de senn :))) şenlensin her yerr
canım senin güzel haberini bekliyoruz burda dört gözle inşallah hayırlı haberlerini verirsin saat 12 bize :))))
rabbim inşallah bu ay mutlu eder yüzünü güldürür senin de :)))
bu arada piyonist canım gülücükle beni karıştırmış olabilirmisin? ben ikiz bebeklerime düşük yaptım...
cnm öyle üzülmek falan yok... sen rahat olucaksın ki bebişler de annelerinin göbüşlerini doldurcak....
sakın ha kızarım bak
ayy cnm benim inş. 12 de onuda diycem sizee inş.. rabbim bana göstersin o iki çizgiyi bugün çok merak ediorum o 2 çşizgi nasıl oluyo diyee
cnmm inş. inş.. saatde 12 olmak bilmez şimdi yaaaaa
az kaldı canım olucak inşallah saat 12 ve senden güzelllllllll bi bebeiş haberi alıcaz kısmetsee :))))
haklısın cnm benim de toparlanmam lazım artık... bebişim için çalışmalıyım...
cnm senin göbüş belli olmaya başlamıştır... hamile kıyafeti giyiyomusun? cnm ya ben de sanki 3 aylıkgibi bi göbek var suan. sabah aksam aynı hiç inmiyo... gaz olsa inerdi herhalde. anlamadım gitti:44::44:
evet cnm anca zaten, 4. ayda giymeye başlanıyo genelde.bi arkadaş demiş,erkenden giymeye çalışmayın hamile kıyafetlerini çünkü ilerde bol bol giyeceğiniz içn sıkılacaksınız zaten.. bence de doğru..Canım ben zaten göbekliyim :)) ama kilodan dolayı bi ara kıyafetlerim filan bayaa baya sıkıyodu 2 gün önce o kadar çok şişti ki göbeğimm dedim kilo aldım heralde ama dünden beri göbeğim küçüldü . Hamile kıyafeti için daha erken şimdilik normal kıyafetlerimle devam ediyorum ama pantolon pek giyemiyorum kemer bölümü baskı yapıyo. etek giymeye çalışyorum öyle yanii. yaza doğru nisan mayıs gibi elbise almayı düşünüyorum rahat raht ve serin serin olsun diye
kızlaaaarrr nasılsınıııızzz bakalııım nasıl hamişler siz nasılsınız yeşilcik gülücük neva loori ...
evet cnm anca zaten, 4. ayda giymeye başlanıyo genelde.bi arkadaş demiş,erkenden giymeye çalışmayın hamile kıyafetlerini çünkü ilerde bol bol giyeceğiniz içn sıkılacaksınız zaten.. bence de doğru..
bu göbek olayı gidip geliyo galiba,gaz ve kabızlıkla ilgili diye düşünüyorum....
biz iyiyiz cnm çok şükür,eslemi bekliyoruz... bi hamiş haberi daha gelsin bakalım... sen nasılsın bat ne zman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?