ben burdayım bugün :) girince buraya da bakıyorum ama kimse olmuyor.biz de ekim anneleri topiğine takılıyoruz ama orası da çok kalabalık,kızların hızına yetişemiyoruz maşallah.
ben burdayım bugün :) girince buraya da bakıyorum ama kimse olmuyor.biz de ekim anneleri topiğine takılıyoruz ama orası da çok kalabalık,kızların hızına yetişemiyoruz maşallah.
inşallah canım ya,hepiniz verin güzel haberleri.ben de cumaya randevu aldım,ilk gidişim olacak doktora,inşallah bebişi görürüm,heyecan ve korku var
inşallah canım,Allah bekletmez daha fazla.vakti zamanı geldiğinde inşallah bizde sizin yanınıza anne adayları olarak katılırız inşallah
ayy bende yatişirim inş. o topiğee eğer hamisem 25 ekim doğum evlilik yıl dönümünden 15 gün sonra anne olucam
kızlarrrr bişi diycem ben ekimin 30unda ameliyat oldum kadındoğum bölümünde yaa herkesin odasından bebek sesleri geliodu çok özendim ağladım bile hastanede çok içten bi şekilde allahım dedim senesine kalmaz inş. benim yattığım odadanda bebek sesi gelir bende bebeğimi kucağıma almak için gelirim inş. dedim eğer şu anda hamileysem ki inş. öyleyimdir gerçekten senesine kalmıycakk
ayy inş. keseciğinide mercimeğininde kalp atışını duyarsınızz cnm dularımız senin ve mercimeğinlee sende bize güzel haberler ver inş...
inşallah ya,hem heyecanlıyım hem de endişeliyim,boş kese olur falan diye çok korkuyorum ama iyi düşünmeye çalışıyorum,inşallah pıt pıtlarını da duyarım
anne anne diye atıcak kalbi cnm güzel düşün güzel olsunnn
evet ateşin yüksek canım ama en doğru sonuç,sabah yataktan kalkmadan ölçülen değer oluyormuş,şimdiki kesin sonucu vermeyebilr.
bi an önce yarın olsun istiyorum uyumak istiyorumm ki sbah olsun bakıyım adet olmamışım hemen bi test alıyım yapıyım bi kocaman kocaman iki çizgi göriyim inşşşş.
ekim anneleri topiği güzel mii? eylül annelerine takılıyorum ben bazen ama tam bir ortam bulamadım kendime göre bir de hep kötü haber kötü haber insanı etkiliyo yaa
sabahki doğru ama şimdi de olsa o kadar yüksek çıkmazdı düşünyorum benn
heyecan tavan yapmış canımm inşallahh güzel haber olur yaa sabah erkenden senin için gelicem topiğee. sen de erken kalk erken yap testii öylee öğlene doğru uyanma e mi :)))
ekim anneleri topiği biraz kalabalık,ben de daha kaynaşamadım pek,akşamları giriyorum genellikle,sayfalar da baya ilerlemiş oluyor,onları okurken sohbet etmeye vakit kalmıyor,okuyup çıkıyorum ben de,ateş için de dediğin gibi de olabilir,inşallah ben ümitliyim eslemden
Slm kizlarrrrrrr eslem test yapacamisin yarin
ekim anneleri topiği güzel mii? eylül annelerine takılıyorum ben bazen ama tam bir ortam bulamadım kendime göre bir de hep kötü haber kötü haber insanı etkiliyo yaa
sabahki doğru ama şimdi de olsa o kadar yüksek çıkmazdı düşünyorum benn
heyecan tavan yapmış canımm inşallahh güzel haber olur yaa sabah erkenden senin için gelicem topiğee. sen de erken kalk erken yap testii öylee öğlene doğru uyanma e mi :)))
kızlaaar bende hala gelen giden yok gece hiç uyuymadım tuvalete gitmekten habire peçeteyle sile sile tahriş ettim aşağıyı bi ara gittim böle toplu iğne başı kadar kan ödüm koptu sonra baktım sile sile derisini kaldırmışımmmondanmış eşime siperiş verdim 12 de getircek testi evde yok malesef getirince yapıcam hemen inş. güzel bi sonuç çıkar hayal kırıklığına uğramam kızlaarrr dua edin noluuurrr
eslemcim günaydın????????????????????????????????????????
????????????????????????:44::44::44::44::44::44::44:
canımmmmmmmm bu cok güzel bi haber...:)
inşallah beklediğimiz gibi pozitif cıkar canm.... yüreğini ferah tut.........
günaydın cnm meraktan çatlıorum şimdi saat 12 olmak bilmezz bi an önce olsunda eşim gelsin test yapıyım bide aradım gelirken test al die bu günde bekle hayatım dio yok dedim bekleyemem uyku uyuyamıorum 2 gündür
bence yap hemen gelmezse yarın da hemen kan testi yaptır.. yoksa hafta sonu giriyo araya bak benden söylemesi....
cok heyecanlı ya cok iyi anlıyorum seni ben de 1 hafta önce yaşamıştım o heyecanı... ama değdi çok şükür....
kızlaaar bende hala gelen giden yok gece hiç uyuymadım tuvalete gitmekten habire peçeteyle sile sile tahriş ettim aşağıyı bi ara gittim böle toplu iğne başı kadar kan ödüm koptu sonra baktım sile sile derisini kaldırmışımmmondanmış eşime siperiş verdim 12 de getircek testi evde yok malesef getirince yapıcam hemen inş. güzel bi sonuç çıkar hayal kırıklığına uğramam kızlaarrr dua edin noluuurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?