ben de duymuştum internetten daha önce ama kendim kullanmadığım için bakamadım bilmiyorum.zaten sevmiyorum ben onu çok cıyıştıyor.bi de bazı markalar israil malı diyorlar ya hepsini kullanmıyorum ben biraz seçiciyim .kullandığım biri vardı ko**x diye anlamışsınızdır,o da israile yardım eden birininmiş onu da kullanmıyorum artık.
Merhaba kizlar gulucuk . Yesilcik . Coook sevindim hamileliginize . Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin insallah... Eslem ruyacn pureipek ben inaniyorum bu ay sizdende duyucaz insallah bu haberi... Rabbim sağlıklı salih çocuklar hepimize nasip etsin inşallah.. ben zor geçiriyorum gebeligimi ama Cok şükür yine.. rabbim size rahatlıkla gecirtir inşallah gebeliginizi.. banada dua edin kızlar. Sagsaglim alayım kucağıma inşallah yavrumu... Hergordugumde dua ediyorum.sizede.... Kafaya takmamak lazim gerçekten. Hatrliyormusun pureipek hamile olduğum ay henüz haberim yokken gogsumden sıvı geldgini söylüyordum. Yanı prolaktin o bu su dert e tmeyin. Enguzel ornek gulucuk buna... Rabbim ol derse önünde kimse duramaz.. rabbim hepimizi hayirlisiyla çocuk sahibi etsin inşallah. Öpüyorum sizi Cok..
Kızlar günaydınn
Ne güzel bir hamişimiz daha olmuş loori cim tebrik ederim canımm Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşalah..
Gülücüküm kendine stres yapma iyi düşün her şeyi iyi olsun ve tabiki kendine iyi bir doktor bul canım
DİKKATLİ OKUYUN LÜTFEN
KIZLAR BU AKŞAM KARDEŞİMLE KONUŞTUM
bana söyledikleerine inanamadım sizlerede anlatmak istedim
her ay adet olduğumuzda kullandıgımız PED varya ŞEREFSİZLER ÖYLE İŞEY YAPMIŞLAR Kİ
pedin içine ALLAH yazı koymuşlar dikkali bir şekilde bakarsanız fark edersiniz ben ilk duyduğumda inanamadım bakım doğru gerçektende yazıyor şok oldum
yaa ismini vermek sitede yasak mı bilmiyorum
ama çok ünlü bi marka hemem hemen herkezin kullandığı bi marka ne yazık ki size şu şekilde anlatmayı çalışıyım ( O.R.D.)umarımanlamışsınızdır LÜTFEN SİZDE DİKKATLİ Bİ ŞEKİLDE BAKIN
Siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim bu ÖNEMLİ Bİ KONU OLDUĞU için
evet canm valla sanrm Cok sonra rutin test yaptrdik ama dr sonuçlara baktı bisey demedi heyecandan prolaktin falan Hic aklıma gelmedi. Vardı büyük ıhtimal testlerde .bakarim bulursam. Valla canim Cok şükür bir sorunumuz yok suanda.. ama Cok istifra ediyorum ve ac karnina oluyor bu daha cok . Cok zorlaniyorum. Hala geçmişte degil.. ama katlancez artık.seveseve.. bel ağrım aşırı var.. Hiç dert etme druna sor prolaktini... Birde canm en iyi doktorlar devlette var suanda... Bicok yerde bu böyle... Biz aslında Cok pimpirikliyiz . Özel özel dolaşıyoruz.. benm yengem 5doğum yapti devlette dra 2ayda bir gider doğumunuda ebeler yaptırdı. Maşallah çocuklarının hepsi Cok sağlıklı.... Aslında takmamak lazm . Ama iste elinde imkan varsa kullanıyorsun...rabbim saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. Herkese yaşatsin bi duyguyu ..aminn..
evet canm valla sanrm Cok sonra rutin test yaptrdik ama dr sonuçlara baktı bisey demedi heyecandan prolaktin falan Hic aklıma gelmedi. Vardı büyük ıhtimal testlerde .bakarim bulursam. Valla canim Cok şükür bir sorunumuz yok suanda.. ama Cok istifra ediyorum ve ac karnina oluyor bu daha cok . Cok zorlaniyorum. Hala geçmişte degil.. ama katlancez artık.seveseve.. bel ağrım aşırı var.. Hiç dert etme druna sor prolaktini... Birde canm en iyi doktorlar devlette var suanda... Bicok yerde bu böyle... Biz aslında Cok pimpirikliyiz . Özel özel dolaşıyoruz.. benm yengem 5doğum yapti devlette dra 2ayda bir gider doğumunuda ebeler yaptırdı. Maşallah çocuklarının hepsi Cok sağlıklı.... Aslında takmamak lazm . Ama iste elinde imkan varsa kullanıyorsun...rabbim saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. Herkese yaşatsin bi duyguyu ..aminn..
Beklenmeyen gün bu gün kasiklarim ağriyo pufffff
inşallah olmazsın cnm inşallah......
bak bu bi hamiş duası......
aaaaaaaa valla bende onu kullanıyodum eeee şimdi ne kullanıyosun tavsiyen nedir
kız sadece onunla kalsa iyi bide bunların içinde bi madde varmış knla birleşince kadınlarda kısırlık yapıomuş kısırlığın bu kadar yükselmesinin sebebide bu diye okumuştum biyerde allah belalırını versin inş...
haklı olabilirsin canım ya benimde aklıma geldi bende bi ara adet oldugum zaman vakum gibi çektiğini hatırlıyorum ama ihtimal vermedim ama dün allah yazısını gördükten sonra herşey geliyor aklıma kızlar siz ne kullanıyorssunuz tavsize edebileceğiniz bir ped var mı
haklı olabilirsin canım ya benimde aklıma geldi bende bi ara adet oldugum zaman vakum gibi çektiğini hatırlıyorum ama ihtimal vermedim ama dün allah yazısını gördükten sonra herşey geliyor aklıma kızlar siz ne kullanıyorssunuz tavsize edebileceğiniz bir ped var mı
gülücük canm soyledigin şeyde olabilir.. bende sinavim vardı bugün idare eder. Yarnda gircem inşallah iii geçer.. bebis olduktan sonra Cok zor ders bırakmamam lazm..
cnm ben mecbur orkid kullanıorum çünkü diğer markalar alerji yapıo kullanamıorum molped iyi diolar ama bana alerji yaptı zaten kotex israil malı başka da ne var ki
molped kullan bence canım oda çok ıyı. bizde cemaatteyken ablalarımız soylemıslerdı allah yazısı olduqunu . allah belalarını versın bu malı üretenin inş.
canım marka ün yatığı için malesef yapmamız qereken tek bir şey var oda hiç kullanmamak bu şekılde satışları düşerek ancak o şekılde tepkimizi gösterebilirz. çevremizdeki herkezi bununla alakalı bılgilendirerek yapacağız artık . elhamdülillah müslüman olan kardeşlerimizle rabbimze dinimize yapılan bu saygısızlığa tepkimizi gösterebiliriz...TEŞEKKÜR EDERİM canım aldım zaten bugun
bende diğer ped dden başkasını kullanamıyordum ama ALLAH yazısını görünce
hiç düşünmeden değiştirdim kızlar sizede tavsiye ediyorum biz MÜSLÜMAN İNSANLARIZ ELHAMDÜRİLLAH
Hhemen o markayı değiştirin
ve bişeyler yapmalıyız bu konuyla alakalı tepkisisiz kalamayız herkes çevresine anlatsın ben bugün bi çok arkadaşımı aradım ve uyardım bu konuyla alakalı
günaydın cnm... ben devlete gidiyorum cnm. burda en iyi dr. devlette. özel hastanede bi tane iyi vardı o da izmire gitti.
ben de o yüzden devlete gidiyorum dr.um çok iyi ve bilgili... zaten yapamayacağı bi durum oldu mu hiç oyalamıyo hemen celal bayara sevk ediyo... güveniyorum yani...
özel hastane ye artık hiç gitmek istemiyorum. ilkimde özele gitmiştim hep sanki oyalaıyolarmış gibi geldi hep... bir de bebeğimi orda kaybettim ya bi önyargı oluştu bende...ilkinde çok üstüne düştük ve abarttık malesfe kaybettik... bu sefer o kadar abartmıcam. ne gerekiyosa onu yapcam sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?