- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
Kızlarrrr, sonucumu aldım ve hamileyimmmmmm! Rabbim sizlere de yasatsın bu güzel duyguyu.... Ve insallah bizde sağ salim kucağımıza alırız yavrumuzu... Daha minicikmis kuzucum.... Beta hcg değerim 448 cıktı nasıl acaba? Salı tekrarlıcaz bakalım
gülücükümmmm gözün aydın canımm. allah sağ salim kucağına almayı nsaip etsin canım.. bhcg güzel çıkmış canımm bizimkiler daha düşük çıkmıştı seninki bir kaç gün daha erken döllenmiş :)) Devlet hastanesine mi gittin canım? Salı günü de güzel bir sonuç alırsın inşallah canımm tekrar gözün aydınn darısı diğer bekleyen arkdaşlarımızın başına inşallah.. Dikkat et kendine e mi??
Kızlarrrr, sonucumu aldım ve hamileyimmmmmm! Rabbim sizlere de yasatsın bu güzel duyguyu.... Ve insallah bizde sağ salim kucağımıza alırız yavrumuzu... Daha minicikmis kuzucum.... Beta hcg değerim 448 cıktı nasıl acaba? Salı tekrarlıcaz bakalım
amin cnm hepimiz insallah... Cnm valla 26günde adet oluyorum diye sayarsak 3gün sonra öırendim.ama 28 sayarsak 1gün sonra...canım hayırlı olsun bebeğinnnnn çok mutlu oldum sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhhh :) adetinden kaç gün sonra öğrendin?
ay cnm ya cok mutluyum...ben de simdi inceledim de diger hamileligimden daha yüksek cıkmıs,insallah daha da yükselır de saglıkla gelir bebisim....benim hesabıma göre son 3aydır 26günde regl oluyodum... O zaman 3gün gecikmiş oluyo,ama dr.lar 28gün diye hesaplıyo,o zaman da 1gün gecmis sadece:)yani bu deger iyi galiba? Ay cnm Rabbim bu mutlulugumuzu hic bozmasın ve burdaki arkadaslarımıza hatta tanımadıgımız bebek isteyen,hasret ceken herkese nasip etsin insallah....
Rüyacanm ve eslemim... Ve diger arkadaslar güzel dilekleriniz için Allah razı olsun.... Rabbim sizlere de tattırsın bu duyguyu,hatta tattırmasın doyursun:) dualarım sizlerle... Siz de bize dua edin ne olur... Bhcg yükselsin,prolaktinin de zararı olmasın....
Rüyacanm ve eslemim... Ve diger arkadaslar güzel dilekleriniz için Allah razı olsun.... Rabbim sizlere de tattırsın bu duyguyu,hatta tattırmasın doyursun:) dualarım sizlerle... Siz de bize dua edin ne olur... Bhcg yükselsin,prolaktinin de zararı olmasın....
Kizlar bugun ogrendim hamileyimmm
bendensin loori:) ben de bugün öğrendim hamileliğimi... Rabbim kucaklarımızı doldursun insallah.... Senin kac cıktı beta hcg?
Kizlar bugun ogrendim hamileyimmm
DKK ciddimisin ya . Hangi marka özel msj atsana...şok oldum suanda..
DİKKATLİ OKUYUN LÜTFEN
KIZLAR BU AKŞAM KARDEŞİMLE KONUŞTUM
bana söyledikleerine inanamadım sizlerede anlatmak istedim
her ay adet olduğumuzda kullandıgımız PED varya ŞEREFSİZLER ÖYLE İŞEY YAPMIŞLAR Kİ
pedin içine ALLAH yazı koymuşlar dikkali bir şekilde bakarsanız fark edersiniz ben ilk duyduğumda inanamadım bakım doğru gerçektende yazıyor şok oldum
yaa ismini vermek sitede yasak mı bilmiyorum
ama çok ünlü bi marka hemem hemen herkezin kullandığı bi marka ne yazık ki size şu şekilde anlatmayı çalışıyım ( O.R.D.)umarımanlamışsınızdır LÜTFEN SİZDE DİKKATLİ Bİ ŞEKİLDE BAKIN
Siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim bu ÖNEMLİ Bİ KONU OLDUĞU için
DİKKATLİ OKUYUN LÜTFEN
KIZLAR BU AKŞAM KARDEŞİMLE KONUŞTUM
bana söyledikleerine inanamadım sizlerede anlatmak istedim
her ay adet olduğumuzda kullandıgımız PED varya ŞEREFSİZLER ÖYLE İŞEY YAPMIŞLAR Kİ
pedin içine ALLAH yazı koymuşlar dikkali bir şekilde bakarsanız fark edersiniz ben ilk duyduğumda inanamadım bakım doğru gerçektende yazıyor şok oldum
yaa ismini vermek sitede yasak mı bilmiyorum
ama çok ünlü bi marka hemem hemen herkezin kullandığı bi marka ne yazık ki size şu şekilde anlatmayı çalışıyım ( O.R.D.)umarımanlamışsınızdır LÜTFEN SİZDE DİKKATLİ Bİ ŞEKİLDE BAKIN
Siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim bu ÖNEMLİ Bİ KONU OLDUĞU için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?