batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

gülücükümmmm gözün aydın canımm. allah sağ salim kucağına almayı nsaip etsin canım.. bhcg güzel çıkmış canımm bizimkiler daha düşük çıkmıştı seninki bir kaç gün daha erken döllenmiş :)) Devlet hastanesine mi gittin canım? Salı günü de güzel bir sonuç alırsın inşallah canımm tekrar gözün aydınn darısı diğer bekleyen arkdaşlarımızın başına inşallah.. Dikkat et kendine e mi??

ay cnm ya cok mutluyum...ben de simdi inceledim de diger hamileligimden daha yüksek cıkmıs,insallah daha da yükselır de saglıkla gelir bebisim....benim hesabıma göre son 3aydır 26günde regl oluyodum... O zaman 3gün gecikmiş oluyo,ama dr.lar 28gün diye hesaplıyo,o zaman da 1gün gecmis sadece:)yani bu deger iyi galiba? Ay cnm Rabbim bu mutlulugumuzu hic bozmasın ve burdaki arkadaslarımıza hatta tanımadıgımız bebek isteyen,hasret ceken herkese nasip etsin insallah....

canım hayırlı olsun bebeğinnnnn çok mutlu oldum sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhhh :) adetinden kaç gün sonra öğrendin?

Rüyacanm ve eslemim... Ve diger arkadaslar güzel dilekleriniz için Allah razı olsun.... Rabbim sizlere de tattırsın bu duyguyu,hatta tattırmasın doyursun:) dualarım sizlerle... Siz de bize dua edin ne olur... Bhcg yükselsin,prolaktinin de zararı olmasın....

canımmmm çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. annesiyle babasıyla sağlıklı güzel bir ömür nasip olsun onaa.. bu gün çok güzel haberler alıyroum çok mutluyummmm
bizlere de bol bol dua et emi çok ihtiyacımız var buna...

tabikide gülücükcüm etmezmiyim ederim tabikide inşallah doyarız gülücükcüm bizde bu duyguyla inşallah

cnm gönlünü ferah tut rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. dualarımız seninle senide mercimeğimizide çooook sevioruzz kendinize iyi bakın olurmuuu

Hayirli olsun bebegin canim saglicakla al yavrunu kucagina insallah

SLM KIZLAR NASILSINIZ İNŞALLAH İYYİSİNİZDİR
AYBERK ECE
LOORİ
GÜLÜCÜK
Öncelikle sizi tebrik ederdim RABBİM dualrınız kabul etmiş ne güzel
darısı biz isteyenlerin başına inşallah

Kızlar ben çarşaamba günü hasta oldum kırmız kart yedim yine ama bu güne kadar bi avuç kan bile gelmedi geçen ayda bu şekilde olmuştu doktor gitmiştim bi sorun olmadığını söylemişti o yüzden buay gitmicem
rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

kızlar ben spora başaldım günlerim çok güzel geçiyor bebek konusundada takılıp almıyorum kafam dagılıyor
çok iyi geldi bana sizede tavsiye ederim

DİKKATLİ OKUYUN LÜTFEN
KIZLAR BU AKŞAM KARDEŞİMLE KONUŞTUM
bana söyledikleerine inanamadım sizlerede anlatmak istedim
her ay adet olduğumuzda kullandıgımız PED varya ŞEREFSİZLER ÖYLE İŞEY YAPMIŞLAR Kİ
pedin içine ALLAH yazı koymuşlar dikkali bir şekilde bakarsanız fark edersiniz ben ilk duyduğumda inanamadım bakım doğru gerçektende yazıyor şok oldum
yaa ismini vermek sitede yasak mı bilmiyorum
ama çok ünlü bi marka hemem hemen herkezin kullandığı bi marka ne yazık ki size şu şekilde anlatmayı çalışıyım ( O.R.D.)umarımanlamışsınızdır LÜTFEN SİZDE DİKKATLİ Bİ ŞEKİLDE BAKIN
Siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim bu ÖNEMLİ Bİ KONU OLDUĞU için

ben de duymuştum internetten daha önce ama kendim kullanmadığım için bakamadım bilmiyorum.zaten sevmiyorum ben onu çok cıyıştıyor.bi de bazı markalar israil malı diyorlar ya hepsini kullanmıyorum ben biraz seçiciyim .kullandığım biri vardı ko**x diye anlamışsınızdır,o da israile yardım eden birininmiş onu da kullanmıyorum artık.

Merhaba kizlar gulucuk . Yesilcik . Coook sevindim hamileliginize . Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin insallah... Eslem ruyacn pureipek ben inaniyorum bu ay sizdende duyucaz insallah bu haberi... Rabbim sağlıklı salih çocuklar hepimize nasip etsin inşallah.. ben zor geçiriyorum gebeligimi ama Cok şükür yine.. rabbim size rahatlıkla gecirtir inşallah gebeliginizi.. banada dua edin kızlar. Sagsaglim alayım kucağıma inşallah yavrumu... Hergordugumde dua ediyorum.sizede.... Kafaya takmamak lazim gerçekten. Hatrliyormusun pureipek hamile olduğum ay henüz haberim yokken gogsumden sıvı geldgini söylüyordum. Yanı prolaktin o bu su dert e tmeyin. Enguzel ornek gulucuk buna... Rabbim ol derse önünde kimse duramaz.. rabbim hepimizi hayirlisiyla çocuk sahibi etsin inşallah. Öpüyorum sizi Cok..

bu kadarına da pes diyorum artık daha neler yaaa valla ben o markayı kullanmıyorum ama görümceme gittiğimde mutlaka bakıcam merak ettim aslında bir fotosunu çekip dava açacaksın piyasada ne kadar malı var hepsini toplatacaksın ve en az 2 sene satış yapmama cezası vereceksin (2 senede acayip para kaybeder) o da yetmedi tamamen men edeceksin piyasadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…