batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

gülücük üm bu çokk güzel bir haber canım yaaa dün akşam müjdeyi vermişsin ama ben bugün okuyabildim... Ay nasıl sevindim anlatamam yaaa Cuma günü git canım beklemee yaptır kan testinii :))

Eslemcimm canım benim bak kafaya takmayanların birer birer bebişleri geliyorr rahat ol canım benim seninki de gelecek sen rahat ol e mi?

Benimde esim gormustu gecen ay erkek bebek ben dogurmusum ama olmadi gecen ayda kismet bu aya
cnm benim inşallah sizinde rüyanız hayra çıkar....ne güzel sağlığınız da yerinde çok şükür.......

canımm Allah tamamına erdirsin, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
Bizlere de dua et emi darısı başımıza olsun
aminnnnnn cnm inşallah...
siz de bana dua edin de gerçekten olsun bebğim... test yanıltmıyodur inşallah beni........yarını iple çekiyorum...
canım çok teşekkür ederim.... cuma inşallah daha güzel haberlerle gelirim...

çok doğru diyosun yeşilcikim,kafaya takmayınca oluyo....
ben bu ay hep dersleri düşündüm,bebeğe odaklanmadım......... sanırım oldu....

kızlar 3 aydır çalışma içindeyim ama hamilelik yok bu ay daha düzenli çalışma yaptık batıma 3 gün var hiç kasık ağrısı yok göğüs hassasiyeti yok ama ağlama nöbetleri var adet olacağım galiba hamile arkadaşlar hep fiziksel değişikliği söylemiş ruhsal olarak nasıl olmuşlardı anlatırlarsa sevinirim.test falan yapmak bile içimden gelmiyo nasıl olsa yoktur diye((

günaydın kızlar,benim gögüslerim dolgundu ama agrı yok denecek kadar azdı dün çogalmaya başladı,özellikle sol gögsüm çok agrıyor ve sızlıyor,sagda pek yok ama,bide dün agzımın tadı değişti çok tuhaf bi tat var ağzımda,gece doğru düzgün uyuyamadım hep susadım,normalde adet öncesi gögüslerim bu şekilde ağrımazdı,bat 6 inş hamileyimdirde 14 şubatta hediyelerin en güzelini veririm eşime:)

ümitsizlige kapılma cnm,hiç belli olmaz herkezde aynı belirtiler olcak diye bişey yok kişiden kişiye değişiyor belirtiler,inş gelmez kırmızıların...

İnşallah hamilesindir canımm :)

oksamen cim belirtiler herkese göre değişir ama daha 3 ay olmuş çalışmalara başlayalı üzülmen için erken yani. Keşke hepimiz ilk denememizde hamile kalsak ama olmuyor öyle ilk denemesinde hamile kalan çok az kişi var. Buradaki çoğu kişi aylardır hatta yıllardır isteyenler deneyenler var. Sen düzenli çalışmaya devam et ve stres yapma stres çookk etkiliyor tecrübeyle sabit. ruhsal olarak belirtileri sormuşsun elimden geldiği kadar yardımcı olayım. Kafaya takmadığın ay ve kesin adet olacam diye bekliyorsun. Vücudun garip fiziksel tepkiler verse de sen onları hep adete yoruyorsun. duygusallık hamilelikte oluyor ama ilk ay pek anlamadığın için bunu sebebini kestirmek zor oluyor. Ben hem adetimi bekliyordum hem de içmden bir ses sürekli test yap diyordu daha batıma 1 hafta varken test yapmaya başlamıştım ama hep negatif çıkıyordu ancak bat geçtikten 2 gün sonra silik çizgi görmüştüm.

evet çok şükür gülücükcüm yerinde sağlıksız olup birde onu düzelmesi daha yıpratıcı olurdu kesin sağlıklı olduğumuza şükrediyoruz bundan sonrası beklemek

evet çok şükür gülücükcüm yerinde sağlıksız olup birde onu düzelmesi daha yıpratıcı olurdu kesin sağlıklı olduğumuza şükrediyoruz bundan sonrası beklemek

aynen öyle canım....
ben inanıyorum bu topikteki herkes er yada geç bebiş sahibi olcak.. ve bir gün batına 1 hafta kalanlar değilde, doğumuna bir hafta kalanlar topiğinde buluşcaz

aynen öyle canım....
ben inanıyorum bu topikteki herkes er yada geç bebiş sahibi olcak.. ve bir gün batına 1 hafta kalanlar değilde, doğumuna bir hafta kalanlar topiğinde buluşcaz

ayyy ne güzel olur kız gülücük inşallah görürüz o günleri hep birlikte

kızlar herkese merhaba

bizde 6 aydır çalışmalara devam ediyoruz.. Şu zamana kadar Allah nasip etmedi ama ..
bu ay adetimin üzerinden 2 gün geçti , ama regl olacakmışım gibi sancılarım var , test yapmaya korkuyorum ,biraz daha bekliyim diyorum ama içimden bi ses git yap diyo , kafam çok karışıkk... böyle beyaz sıvı akıntılarım var , göğüslerimde dolgunlaştı ama bunlar aynı zamanda regl belirtisi de... biri bişey desin lütfen :44:

bende bu ay kafaya takmadım cnm bi hafta var adetime hiç öle belirti falan dinlemiorum rabbim hayırlısını versin o vericeği zamanı bilir bizim yapcak bişeyimiz yokk
aynen öyle canım....

kızz ne güzel demişsin ölee ağzından bal damlıo rabbim duanı kabul etsin inş...

canım akıntı tarifin hamileliğe işaret ediyor gibi deee cesaretedip bir test yaptır istersenn

canım akıntı tarifin hamileliğe işaret ediyor gibi deee cesaretedip bir test yaptır istersenn

yeşilcik seni de tebrik ederim...çok güzel bir duygudur eminim ...
bu akşam cesaretimi toplayıp test yaptırıcam artık ... değilsem de bu heyecanı yaşamıyım boşuna .. ovulasyon dönemi sırasında az bişey pembe akıntım olmuştu . sebebini çok fazla anlayamadım , bir de çok fazla belim ağrıyo.

test yap canım ıstersen kan testı yap kesın sonuc İNŞALLAH vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…