ivettt inanç ve çalışmalar devam inşallah ben hepimizin o duyguyu tadacağına eminim ,arkdaşlarım arasında genelde aynı durumdayız ama yakın zamanda can dostum sonunda start verdi aramızda ve hamile kalmakla olmadı hemide üçüzü olucakk inşallahhh :)ümidimiz tam inşallah:)
ne iş yapıo kız kocann seninn
canım stresten olabilir stres hava koşulları beslenme herşey etkiliyor eşim askerdeyken görümcem bende kaldı yani geçen kış ya üşeniyorduk yemek yapmaya benim ünvde vardı gidip geliyordum 1 ay neredeyse sürekli tost yedik :s o ay ikimizinde adeti gecikti benim 1 hafta onun 15 gün anladıkki beslenme çok etkiliymiş
bende iyiyim canım adetim bitmek bilmedi bu ay acayip bi dönem geçiriyorum çok şükür bugun temizlenicem
malum yakında yumurtlarım
yine umut yeni umut bakalım bu ay sayısalı tutturabilcem mi
bilemiyorum kısmet
yok canım hsg diye geçiyor vajinal yoldan bir ilaç veriyorlar yukardan röntgenini çekiyorlar rahimin böylece yumurtalıklar kanallar falan görünüyor kapalı mı açıkmı falan diye ama ilacı verirken biraz sancı oluyormuş adet sancısı gibiymiş ama korkuyorum yaa
hoşgeldin cnm ben iki gündür diplerdeyim moralim çok kötü bide akşam eşimle biraz tartıştık hepten bozuldu moralim daha kahvaltı sofrası duruyo ortada ben ağzıma bişi sürmedimmcanım çok sıkkın nefes almakta bile zorlanıorum sankii
kıslarrr sınırımden aglıycam regl oldumm hamıs belırtılerım vardı cok hemde tabı adet belırtılerımde oldu ama yanı gununden 1 gun once oldum ve belkı haytımda 1-2 kez omustur bu offfffffffff offfffffffff
Mrb kizlar of ya moralim cok bozuk ne zamadir olu kadin gibiyim ne tam bi temizlik yapabiliyorum ne de erken kalkabiliyorum kocam da horul horul uyuyup duruyo adini horlak koydum kacamin gerceten ruhsal bi bunalimin icine giriyorum zaten bebekte yok offf offf
kızlar bu bel çeken kadın biraz saçmalamışş adetin 3. günü çekicem dio sonra ben o akşam ilişkiye gircekmişim o öyle yapmış olmuşş görümcesinede yapılmış onunda olmuş annemde demiş öyle şey mi olurr falan 2 gün öncede annem bi rüya görmüştü kızlar sanki kadına malum olmuşş o kadının oturduğu mahallede bi çukur açılmış içi pislik doluymuş yani lağım çukuru ben onun içine girip elimde kocaman bi balıkla çıkmışım annemde at o balığı o yenmez orası pis demiş bende atmışım sonra annemle ikimiz o çukura bakmışız içi hep balık doluu belki yapsam hamile kalırım ama asla yapmamm başka birini buldukk şimdii bu adetin bitince bana gelicekmiş çekicekmiş belime çarşaf sarcakmış ben kalkmıycakmışım yatıcakmışım bakalım hayırlısı olsunn inş. bundan fayda görürüzz
yok cnm yaa var böyle tiplerr benim abim öğretmen arkadaşlarıylaa pikniğe gitceklermiş ailecek bende gittim eşim işteydi orda bi öğretmenin bebeği vardıı herkes kucağına aldı sevioo bende sordular yokmu çocuk falan die bende olmuyo dedimm herkesin kucağında dolaşan çocuğu ben aldım kucağımaa kadın hemen aldı elimden karnı acıktı doyurıyım diee bende baştan bişi demedim sonra yedi yemeğini falan aradan zaman geçti yine aldım kucağıma aldığım gibi kadın geldi aldı kucağımdan uyıtıyım diee o kadar zoruma gitti kii anlatamamm
Benim k.validemin yaninda soruyolar oda daha kucukler olur zamanla diyo seviyorum kiz k.validemibanada 1.5 yıllık falan evliydim ilk o zaman sordu kv. çok zoruma gitmişti ne diyceğimi şaşırmıştımm
Merhaba hanimlar,
batim 18 (19) Ocak. Benim idrar testini ne zaman yapmam mantikli olur?
20sinde yapabilirsin canim
Turizim isi magzaci yani yazin is oluyo kisin yok ama benim adam cok yorulmus gibi yatiyo boyna
Benim k.validemin yaninda soruyolar oda daha kucukler olur zamanla diyo seviyorum kiz k.validemi
Yok canim benim esim anlamaz oyun falan azicik ilgi gostereyim hemen bahane buluyo diyorum azicik koca ol bana o da koca olarak cinselligi saniyo ama ben biraz ilgi guzel soz bekliyorum ama yok yok yokkız yoruluodur belkii sende uyutma adamı git uyandırr bişiler yap sıkılıopdur belki oyun falan alın oyun oynatın puzzel yapın birliktee aktivite olmayınca oda sıkılıodur belkiicnm benimde kv.deme sormuşlar biri anlattı hemen demişş benim gelinimin daha yaşı kaçki çocuğu olmuyomu die soruyonuzz olursa olur olmazsa olmaz gider tüp bebek yaptırır en fazla parası gider canına bişi olmasın demiş çok hoşuma gitti benimdee
gunaydin kizlar bi ruya gordum keske uyanmasaydimmm ruyamda kucuk bi tuhafiyeye girip bebe iplerine bakiyorum sonra diyorum ki cinsiyeti belli degil ki daha en iyisi beyaz aliyim diyorum bebe kiyafetlerine bakiyorum hamileymisim ahh ahhh ben anca ruyamda gorucem boyle galiba
canım kaç aylık evlisin benim topikten biliyorum seni aynı evde oturanlar topiğndengunaydin kizlar bi ruya gordum keske uyanmasaydimmm ruyamda kucuk bi tuhafiyeye girip bebe iplerine bakiyorum sonra diyorum ki cinsiyeti belli degil ki daha en iyisi beyaz aliyim diyorum bebe kiyafetlerine bakiyorum hamileymisim ahh ahhh ben anca ruyamda gorucem boyle galiba
Kizlaaaaarrrr napiyorsunuz bakim anatolyacim bilemiyorum ki az kaldi dusunup duruyorum yaptirsammi vazgecsem mi diye kafam karisti
Kapaliysa ameliyatla acmiyorlar mi hsg sirasinda mi aciyorlar
Kapaliysa ameliyatla acmiyorlar mi hsg sirasinda mi aciyorlar
Benim bildigim yani okudugum kadariyla hsg teshis araci tedavi degil he ama kucuk yapisikliklar varsa onlar verilen ilac sayesinde aciliyormus hsg sonrasi hamile kalan cok kisi varmis
Benim bildigim yani okudugum kadariyla hsg teshis araci tedavi degil he ama kucuk yapisikliklar varsa onlar verilen ilac sayesinde aciliyormus hsg sonrasi hamile kalan cok kisi varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?