batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

oyyhh massalllaahhhhh Allah saglikli sihhatli kucagina almayoda nasip etsin arkadasinin benimde en yakin arkadasim bebek bekliyo darisi bize insallahh :)

kızlarrr döktürmüşsünüz gene. oku oku bitmedi yaa

demekki sürekli tost yenecek

off canım nedir bu seninle benim çektiğimiz. benim de katı kırmızı pembe arası akıntım başladı doktorun verdiği ilaçlarla. ya miyom atılıyor yada başka bir şey oluyor Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ne diyim

ya güzelim anestezi al diyorum sana. bak abla sözü dinle sen. ben anesteziyle yaptırdım rahim filmini. iyi ki de anesteziyle olmuş. ben kasar, sıkardım kendimi canım daha çok yanardı kesin. anestezili yaptır

canım her evlilikte oluyor öyle tartışmalar. evliliğin tadı, tuzu bu derler sıkma sen güzel canını.

nasip canım. nasip. nasipten öteye gidemiyoruz malesef. Rabbim daha "ol" dememiş demekki. inşallah en yakın zamanda "ol" der.

canım bunalım belirtisi zaten dediklerin. ama sakın girme bunalıma. çok sıkılırsan sevdiğin şeyleri yap. mutlu et kendini. bebek de inşallah gelecek yakında

canım ben kasık çektirdiğimde benim de belimi sarmıştı içine incir, tarçın gibi şeyler koymuştu.3 gün yatacaksın demişti.inşallah bebek sebebin bu olur canım

bazı kendini bilmezler var malesef. çocuğu olmayanlara çocuk vermezlermiş ben de duymuştum ama hiç başıma gelmedi. gelseydi kesin o kadını yırtardım ben

Merhaba hanimlar,

batim 18 (19) Ocak. Benim idrar testini ne zaman yapmam mantikli olur?

Turizim isi magzaci yani yazin is oluyo kisin yok ama benim adam cok yorulmus gibi yatiyo boyna

Benim k.validemin yaninda soruyolar oda daha kucukler olur zamanla diyo seviyorum kiz k.validemi

kız yoruluodur belkii sende uyutma adamı git uyandırr bişiler yap sıkılıopdur belki oyun falan alın oyun oynatın puzzel yapın birliktee aktivite olmayınca oda sıkılıodur belkii

cnm benimde kv.deme sormuşlar biri anlattı hemen demişş benim gelinimin daha yaşı kaçki çocuğu olmuyomu die soruyonuzz olursa olur olmazsa olmaz gider tüp bebek yaptırır en fazla parası gider canına bişi olmasın demiş çok hoşuma gitti benimdee

offf esim gec gelecekmis bugun ki calisma kaldi artik umudum yok zaten olmamasi icinde bi sebep cikiyo illa ki amaaaannn takmicammmmmmmmmmmmm

Yok canim benim esim anlamaz oyun falan azicik ilgi gostereyim hemen bahane buluyo diyorum azicik koca ol bana o da koca olarak cinselligi saniyo ama ben biraz ilgi guzel soz bekliyorum ama yok yok yok

gunaydin kizlar bi ruya gordum keske uyanmasaydimmm ruyamda kucuk bi tuhafiyeye girip bebe iplerine bakiyorum sonra diyorum ki cinsiyeti belli degil ki daha en iyisi beyaz aliyim diyorum bebe kiyafetlerine bakiyorum hamileymisim ahh ahhh ben anca ruyamda gorucem boyle galiba

sana da günaydın canım. kız niye öyle diyorsun.belki anne olman için bir işarettir bu iyi düşün iyi olsun

Kizlaaaaarrrr napiyorsunuz bakim anatolyacim bilemiyorum ki az kaldi dusunup duruyorum yaptirsammi vazgecsem mi diye kafam karisti

ben adet oldum dün
hiç şaşırmadım zaten testte negatif çıkmıştı
bana mı kalmış hamile kalmak
ben beklemek için yaratılmışım zaten

canım kaç aylık evlisin benim topikten biliyorum seni aynı evde oturanlar topiğnden
hiç korunmadınmı
bende de yok bişey 5 ay olcak

Benim bildigim yani okudugum kadariyla hsg teshis araci tedavi degil he ama kucuk yapisikliklar varsa onlar verilen ilac sayesinde aciliyormus hsg sonrasi hamile kalan cok kisi varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…