Bende birisi hamileyse ve ya cocugu olduysa onun anlatilmasina dayanamiyorum anlatmasalar olmuyor sanki ben olmuyorken baskasinin olmus uzuluyorum sinirleniyorum
Sende bastirmamissindir da o oyle alinganlik yapti demek ki
kıskanıolar işte içim kalır die düşünüolar belki bilmiorum artık kimsenin çocuğunu sevemez oldum inan ki ben o kadar çok severim ki aslında bebekleri gittiğim yerde bebek varsa gelene kadar kucağımda olurrdu ama şimdi kucağıma almaya bile korkuyorumm
kıskanıolar işte içim kalır die düşünüolar belki bilmiorum artık kimsenin çocuğunu sevemez oldum inan ki ben o kadar çok severim ki aslında bebekleri gittiğim yerde bebek varsa gelene kadar kucağımda olurrdu ama şimdi kucağıma almaya bile korkuyorumm
Bende birisi hamileyse ve ya cocugu olduysa onun anlatilmasina dayanamiyorum anlatmasalar olmuyor sanki ben olmuyorken baskasinin olmus uzuluyorum sinirleniyorum
Huzur sokağını izliyorum ilk defa ne güzel diziymiş böyle, yeşilçam filmi tadında...
Şükran ne akıllı güzel kızmış böyle
ahh cnm nie öyle diosun deme öylee eminim gurbetlik çok zordur çokda küçük evlenmişinn alışırsın insan ilk zamanlar öyle oluyyo zamanla geçerrSakin gitmeyin bi yere cok zor cok ozluyorum onlari keske evlenmeseydim yaaa
cnm öyle valla daha yaşınız kaç gençliğinizi yaşayın demiolarda hemen kısır diyiveriolarrrBende cok seviyorum bebekleri falan ama hemen senin yokmu diye soruyolar yav daha yasim kac basim kac yasin kucuk yapma demiyolarda olsun hemen hamile kal diyolar
imrenmeyle kıskanma arasındaki farkı bilmiyo çünkü böyle görgüsüzler. bebeği olmayan biri başkasının bebeğine yada hamileliğine ancak imrenir...
bizim gibi hergün bebek için bebek hayaliyle dualar eden insanlara ne yapsalar günaha giriyolar işte
Bende haremi izliyorum azicim gulmk iyi oluyo esimide olduresim geliyo bi adam surekli uyur mu yaaaa
Bende haremi izliyorum azicim gulmk iyi oluyo esimide olduresim geliyo bi adam surekli uyur mu yaaaa
ahh cnm nie öyle diosun deme öylee eminim gurbetlik çok zordur çokda küçük evlenmişinn alışırsın insan ilk zamanlar öyle oluyyo zamanla geçerr
aynen cnm yaa ben asla öyle olmıycamm geçen müge anlıya çıktı kadının çocuğu olmuyo die kocası üstüne kuma getirmiş ondan çocuğu olmuş adamın kadınında psikolojisi bozulmuş kafayı yemiş eltisinin çocuğunu öldürmüş onu duyduğumdan beri eltimin çocuklarını bile sevmeye korkuyorumm aklından geçermi diyee
ahh cnm nie öyle diosun deme öylee eminim gurbetlik çok zordur çokda küçük evlenmişinn alışırsın insan ilk zamanlar öyle oluyyo zamanla geçerr
cnm öyle valla daha yaşınız kaç gençliğinizi yaşayın demiolarda hemen kısır diyiveriolarrr
aynen cnm yaa ben asla öyle olmıycamm geçen müge anlıya çıktı kadının çocuğu olmuyo die kocası üstüne kuma getirmiş ondan çocuğu olmuş adamın kadınında psikolojisi bozulmuş kafayı yemiş eltisinin çocuğunu öldürmüş onu duyduğumdan beri eltimin çocuklarını bile sevmeye korkuyorumm aklından geçermi diyee
Cok dogru soyluyosun canim cok kucuk evledim kalabik bi aileden cikip yalniz bi eve girdim .k.validem cok anlayisli daha hic sormadi hamile misin flan diye o bakimdan iyiyim allahtan
kizlar muhallebi yaptim insallah guzel olur yoksa kayinvalideme karsi rezil olcam
allah allah nie rezil olasın yaa kötü olsa bile kvden güzel olmuş demesi lazımm
kızlar merhaba nasılsınız?Bat ıma 4 gün kaldı bu ay hamileliği pek kafama takmamaya çalıştım heray bir belirti olurdu hamileliğime dair demmkki takmayınca hiç te belirti olmuyor kendimizi şartlandırıyormuşuz sanırsam:)Ama inşallah ümidimiz devam bize bu mutluluğu tadıcaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?