yapıyorum zaten eslemcim de yine de çok az veriyorlar yani doyuramıyorlar yavruları bizde basıyoruz şırıngayla mamayı tabi şimdi büyüdüler biraz zor oluyor ama yine de başarıyoruz
merhaba canım benimle aynı gün olucaksın sende galiba 23'ünde olmam lazım tabi gecikmezse
günaydın kız yeşilcik seninle pek konuşamadık bu arada bozuk bilgisayarı değiştirmiş eşim artık burdayım senin bebiş nasıl kıııızzzz
bat mı bekliyosun ???
rüyacanım benim bebek de iyi doktordan geldim keseyi gördü 7 mm lik susamın var dedi :))
Dün baya bi kuş muhabbeti yapmışsınız kaçırmışım. Benim de kuşlarım var 2 tane muhabbet kuşu biri dişi biri erkek. Dişi olana yavruluğundan beri ben baktım büyüttüm şimdi de eş aldım daha 10 gün oldu daha yeni yeni kaynaşmaya başladılar. ' gündür öpüşüyolarYakında da çiftleşirler
gunaydinlaaaarrrrrnikiyy sen 17 yasinda mi evlendin eneeee minik gelinn sanki ben cok buyugum de
evet canım aslında gelmesın ıstıyorum tabeee hayırlısı ıse 1 gunum var
rüyacanım benim bebek de iyi doktordan geldim keseyi gördü 7 mm lik susamın var dedi :))
Dün baya bi kuş muhabbeti yapmışsınız kaçırmışım. Benim de kuşlarım var 2 tane muhabbet kuşu biri dişi biri erkek. Dişi olana yavruluğundan beri ben baktım büyüttüm şimdi de eş aldım daha 10 gün oldu daha yeni yeni kaynaşmaya başladılar. ' gündür öpüşüyolarYakında da çiftleşirler
anam senin kuşların yavrusu bile bizim anneyle baba kuştan bile büyükk
İnşallah gelmez canımm gelmesin o kırmızılar bi 9-10 ay sonra gelsinler..
kız kocaman oldular görsen bir miniciklerdi aynı bebek gibiler yaaa yemek verdikten sonra fazla geleni çıkarıyorlar gagalarını falan siliyorum gözümün içine bakıyorlar nasıl vericem ben bunları bilmiyorum yaa
ohhh maşallah 7 mm kocaman olmuş kız yeşilcik içinden cinsiyeti ile ilgili bir his var mı?
ayy ben senin o susamına parmak banr yerim yaaane kadar sevindimm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bizede duaa et çok nolurr
hepimizin kuşları aşk yaşıo yaa bizimkilerde habire altalta üstüste terbiyemi bozdular anacımmm
kız kocaman oldular görsen bir miniciklerdi aynı bebek gibiler yaaa yemek verdikten sonra fazla geleni çıkarıyorlar gagalarını falan siliyorum gözümün içine bakıyorlar nasıl vericem ben bunları bilmiyorum yaa
ohhh maşallah 7 mm kocaman olmuş kız yeşilcik içinden cinsiyeti ile ilgili bir his var mı?
ayy eslem ben çok stresliyim ya hem regli olucam onun gerginliği var hem de rahim filminin gerginliği var eşim de anladı heralde suyuma gidiyor benim dün çok sinirliydim nedense ortada hiç bişey yokken
Hep dua ediyorum canım en kısa zamanda sizin bebeklerinizi de göndersin Rabbim.
Ayy bebekken pek bi tatlı oluyo bu yavrular yaa bence verme büyüt onları büyüyünce de hiç kaçmazlar senden hatta erkek olan varsa konuşur bile. Çocuğun gibi oluyolar yaa benim şimdi yeni aldığım kuş eskisinden daha bi tatlı ama eskisini ben büyüttüğüm için kıyamıyorum ona o benim bitanecik yavrum.
Cinsiyetle ilgili içimden kız geçiyo canım ama rüyalarımda erkek görüyorum gördüğüm erkek bebek de benim bi arkdaşımın oğlu var hep onu görüyorum. Bakalım ne olacak
ayy eslem ben çok stresliyim ya hem regli olucam onun gerginliği var hem de rahim filminin gerginliği var eşim de anladı heralde suyuma gidiyor benim dün çok sinirliydim nedense ortada hiç bişey yokken
İşyerindeyim ya, görüşmem vardı gene kaçırdım sela ile ezan arasındaki zamanı
yarın regl olmazsam test yapıcamm canım bende de gergınlık var
cnm benim stres yapma yaa biliorum bende çok stres yapmıştım doktor film çekilceksin dedi akşam saatiydi doktorun yanından çıktım sokoğa çıktık eve gitmek için ben kalakaldım yolun ortasında hıçkıra hıçkıra ağlıorum eşim sakinleştirmeye çalışıo herkes bize bakıo ama çok korkmuştumm eve gidene kadar otobüste bile ağlamıştımm cnm yalan söylemiycem sana canın yanmıycak deil ama sık dişini cnm bide kendini sıkma yanlış sonuç verirr sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?