Aminnn,sağlıklı bir şekilde doğuracaksın inşallah.
Meryem suresi doğumu da kolaylaştırıyormuş diye okudum az önce başka bir siteden.
Hamilelik boyunca okunursa çocuk hayırlı bir evlat oluyormuş.
Sen de oku için daraldıkça..
Hemen hamile kaldın mı sen Peri ?
Ne kadar beklediniz?
canım gerçek anlamda denememizde 2. ayda hamile kaldım
İdolümsün peri bizim de gerçek anlamda 2. denememiz
Hem hemen olmaz diye kendimi şartladım adeti bekliyorum hem de meraktayım.
Adetlerin falan düzenli miydi?
Gebelik için ideal biri miydin yani ?
cnm 3 ayönce doktora gittim pko yok horrmonlar güzel dedi bana nie acaba düzensizim amaher ay olurdum ama zaman olarak değişiklik gösterirdi hani şöyle günü saati şaşmayanlara hastayımdır :) oun haricinde pkoluydum ama hormonel dengemde sorun yoktu 3cm lik kistle hamile kaldım
her ay olurdum ama zaman olarak değişiklik gösterirdi hani şöyle günü saati şaşmayanlara hastayımdır :) oun haricinde pkoluydum ama hormonel dengemde sorun yoktu 3cm lik kistle hamile kaldım
cnm 3 ayönce doktora gittim pko yok horrmonlar güzel dedi bana nie acaba düzensizim ama
Allah "Ol" demiş olmuş..
Tebrik ederim tekrar,sağlıkla kucağına al inşallah arkadaşım
cnm rabbim seni daha çok bekletmesin inş. bu ay güzel haberlerini alırızzz
benim reglim se 23-25 ocak.. karnım şiş, belimde kasıklarımda ara ara sancılar var..benim batım geliyor sanırsam...oysa bu ay okadar istemiş ve inanmıştımki....
sağol canım Allah razı olsun Allahım sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ben o 6 ayda hamile kalamıyorum diye ne kadar üzülmüştüm çok iyi biliyorum acısını hatta hamileymişim bilmiyorum ağladım bir gün eşime dedimki benim çoçuğum olmuyor olmuyor işte ne yapsamda olmuyor eşimde kızdı ne demek benim çocuğum olmuyor olmuyorsa sorunun senden kaynaklandığını nerden biliyorsunki dedi bende varsa bir problem dedi bırak otla çöple uğraşmayı deneriz olmazsa gideriz doktora öğreniriz neden olmuyorsa demişti ama ben artık olmayacağını düşünmüştüm vazgeçmiştim çocuktan ama bir yandanda Meryem suresini okumaya başlamıştım yarıda bırakmakta istemedim 7. günü ise hamile olduğumu öğrendim şimdi ise kızım karnımı delecekmiş gibi hareket ediyor :) Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat hasreti çektirmesin inşallah
Yarın bat günüm :)
Ama bekleyip pazartesi test yapacağım tabii bu arada adet olmazsam
canım Allah isterse olur ama nolur körü körüne bir hamilelik dilemeyin hamileliği dilerken bile hayırlı kolay hamilelikler dileyin ben ilk 3 ay hep yattım yatalak hasta gibi çünkü kanamam oluyordu düşük tehlikem vardı daha düşük tehlikem geçmeden 3 hafta süren bulantı ve kusmam başladı ciddi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim sürekli kasık ağrıları yaşaadım çaresizlikten ağlıyordum her gün Allah tan şifa diliyordum psikolojim çökmüştü resmen eşim karşımda biçare kalıyordu tam rahatladım derkken 3lü testimde down sendorumu riski yüksek çıktı kan uyuşmazlığımız var drun biri bebeğin karnında ölür dedi vs vs gerçekten çok kötü günler yaşadım Allahım gebeliğinde hayırlısını versin çok zor gerçekten
Kızlarrrr günaydın herkeseeeee
kızlarr tünaydınnnn hayırlı cumalarr
nasılsınız???
ne yapayım canımmm beklemedeyımmmmmmmmsenınde cuman hayırlı olsun
yapıyorum zaten eslemcim de yine de çok az veriyorlar yani doyuramıyorlar yavruları bizde basıyoruz şırıngayla mamayı tabi şimdi büyüdüler biraz zor oluyor ama yine de başarıyoruzkız bol bol yumurta maması yap onlar kolay gelio yemi ayıklamak yavruya yedirmek zor oluyo gerçekten yazık kuşlara bizimkilerde yem kutusundan çıkamıolaarr
merhaba canım benimle aynı gün olucaksın sende galiba 23'ünde olmam lazım tabi gecikmezsemerhaba arkadaslar bız evlenelı 19 ay oldu yaklasık 6 aydır bebek ıstıyoruz ama bır turlu olmuyor, ınsallahh bu ay gelıcek ıcımde ole bı hıs var goguslerım yuzum sıstı karnımın altında hafıf sertlık var ve kasıklarımda ara ara kramp olur gıbı bır durum soz konusu umarım hamısımdır :) Reglıme son 6 umarım kırmızı kart yemem
günaydın kız yeşilcik seninle pek konuşamadık bu arada bozuk bilgisayarı değiştirmiş eşim artık burdayım senin bebiş nasıl kıııızzzzkızlarr tünaydınnnn hayırlı cumalarr
nasılsınız???
evet cnm anlattığın gibi ama benim ananeminde olmamış sonra bel çektirmiş olmuş ondan bende denemek istedimmbu bardak kapama olayı bardağın içine kağıdı yakıp bardağın içine bırakıyorlar bardağıda bele yapıştırıyorlar benim bildiğim bu bunuda soğuk algınlığı için ypıyorlar aynı şeyden mi bahsettim acaba.eslemcim adt olmuşsun senin aldığın ovulasyon testinde ultra erken gebelik testini yapmadın mı yani adt olmadan öğrenebiliyorsun inaşallah bu ay tutar hepimiz için
cnm ben cuma gecesi vermiştim benim elime salı günü geçtiieslem gitti gidiyordan ovulasyon testinialmıştın kaç günde eline geçti bende bu gün istedimde
cnm su içimin dikkat et ve hergün aynı saatte yap bazılarında silik çıkabiliomuş sen de ikinci çizgi çıktığında değerlendirmişssinnSlm kizlar ya ben ovu testti kullaniyorum adet bitiminden beri dun c cizgisi kadar olmasada cizgi cikti zaten hep silik cikiyodu qma dunku baya bi belliydi bende dedim 2 3 gune kadar yumurtlarim bizde esimle sabah oylesine iliskide bulunduk sonra ardan zamn gecti test yaptim bu sefer cizgi coooook siliklesmisti yani ben yumurtlama gunlerinimi kacardim bide yumurtlama akintisi bugun daha yogundu bilgi verin lutfen moralim cok bozuk
Yas kac canim benim 18 bana daha hormonlarin bile duzene girmemistir diyolar bugun haydar dumen bile dedi hamile kalmak icin 22 yas en uygunuymus cunku o zaman kadinlarin gelismesi tamamlanirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?