batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canım gerçek anlamda denememizde 2. ayda hamile kaldım

İdolümsün peri bizim de gerçek anlamda 2. denememiz
Hem hemen olmaz diye kendimi şartladım adeti bekliyorum hem de meraktayım.
Adetlerin falan düzenli miydi?
Gebelik için ideal biri miydin yani ?

her ay olurdum ama zaman olarak değişiklik gösterirdi hani şöyle günü saati şaşmayanlara hastayımdır :) oun haricinde pkoluydum ama hormonel dengemde sorun yoktu 3cm lik kistle hamile kaldım

her ay olurdum ama zaman olarak değişiklik gösterirdi hani şöyle günü saati şaşmayanlara hastayımdır :) oun haricinde pkoluydum ama hormonel dengemde sorun yoktu 3cm lik kistle hamile kaldım

Allah "Ol" demiş olmuş..
Tebrik ederim tekrar,sağlıkla kucağına al inşallah arkadaşım

cnm 3 ayönce doktora gittim pko yok horrmonlar güzel dedi bana nie acaba düzensizim ama

canım stresten olabilir stres hava koşulları beslenme herşey etkiliyor eşim askerdeyken görümcem bende kaldı yani geçen kış ya üşeniyorduk yemek yapmaya benim ünvde vardı gidip geliyordum 1 ay neredeyse sürekli tost yedik :s o ay ikimizinde adeti gecikti benim 1 hafta onun 15 gün anladıkki beslenme çok etkiliymiş

Allah "Ol" demiş olmuş..
Tebrik ederim tekrar,sağlıkla kucağına al inşallah arkadaşım

kesinlikle canım... Amin çok sağol canım darısı başınıza

kızlar ben uyumaya gideyim artık bugün çok geç kaldım uyumak için yardımcı olableceğim herhangi birşey olursa özel mesaj atabilirsiniz hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler, sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum Allah tan iyi geceler

Ya kizlar bende muayene oldum 6 ay once dr tuplerin felan acikdedi esimde varikosel cikti degerler normal
Ben hala hamis diilim ultrasonla alttan bakilinca pko olup olmadigi anlasilir mi adetten bitip 8. Yada 10. Gunu gibi gittim yumurtlama zamani degildi

cnm rabbim seni daha çok bekletmesin inş. bu ay güzel haberlerini alırızzz

benim reglim se 23-25 ocak.. karnım şiş, belimde kasıklarımda ara ara sancılar var..benim batım geliyor sanırsam...oysa bu ay okadar istemiş ve inanmıştımki....

canım benım de dunden berı reglı olcakmısın gıbı belırtılerım basladı kasıklarımdakı agrılar daha da arttı :/ benım bat 23-24...daha dun cevremdekılere bılıyorum bu ay bebegım benımle olucak dedım ama yıne husran

okurken gozlerım doldu ben de artık umıtsızlıge kapılmaya basladım her gun dua edıyorum Allah'ım bana guc ver dıyorum ısık oldun bana :) Rabbim hepimizin kalbindekini versin inşallahh

Yarın bat günüm :)
Ama bekleyip pazartesi test yapacağım tabii bu arada adet olmazsam

Bat ına bir iki gün kalanlara hayranım :) Ben o dönemi çok seviyorum, ümit, heyecan, uğraştığın işin sonuna gelmiş olmak çok güzel bence... bende yumurtlama haftamdayım çok gergin oluyoruz, mecburi seks mahfetti bizi

Hep öyle derim bir şeyi isterken bile çok dikkatli olmak lazım. hayır ve sağlık varsa olsun...
size de kolay ve sağlıklı bir doğum dilerim

kız bol bol yumurta maması yap onlar kolay gelio yemi ayıklamak yavruya yedirmek zor oluyo gerçekten yazık kuşlara bizimkilerde yem kutusundan çıkamıolaarr
yapıyorum zaten eslemcim de yine de çok az veriyorlar yani doyuramıyorlar yavruları bizde basıyoruz şırıngayla mamayı tabi şimdi büyüdüler biraz zor oluyor ama yine de başarıyoruz

merhaba canım benimle aynı gün olucaksın sende galiba 23'ünde olmam lazım tabi gecikmezse

kızlarr tünaydınnnn hayırlı cumalarr

nasılsınız???
günaydın kız yeşilcik seninle pek konuşamadık bu arada bozuk bilgisayarı değiştirmiş eşim artık burdayım senin bebiş nasıl kıııızzzz

evet cnm anlattığın gibi ama benim ananeminde olmamış sonra bel çektirmiş olmuş ondan bende denemek istedimm
eslem gitti gidiyordan ovulasyon testinialmıştın kaç günde eline geçti bende bu gün istedimde
cnm ben cuma gecesi vermiştim benim elime salı günü geçtii
cnm su içimin dikkat et ve hergün aynı saatte yap bazılarında silik çıkabiliomuş sen de ikinci çizgi çıktığında değerlendirmişssinn
Yas kac canim benim 18 bana daha hormonlarin bile duzene girmemistir diyolar bugun haydar dumen bile dedi hamile kalmak icin 22 yas en uygunuymus cunku o zaman kadinlarin gelismesi tamamlanirmis

kız sen kaç yaşında evlendin 17 mi bende 18 de evlendim şimdide 20 yaşındayımm banada diolardı 20 yi geç kalırsın falan diee 3 ay sonra 21 olucam ama hala tık yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…