batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Meryem suresi 41 gün ve günde 1 defa okunmalı canım adet olduğunda yerine okut hiç ara verilmemesi gerekiyor

Bende geçen gün televizyonda gördüm.
Bir türlü kısmet olmadı okumak ama başlamak istiyorum.

Kiz aglayacam simdi neguzel yazmissin keske bende karnina dokunabilseydim

canım Allah isterse olur ama nolur körü körüne bir hamilelik dilemeyin hamileliği dilerken bile hayırlı kolay hamilelikler dileyin ben ilk 3 ay hep yattım yatalak hasta gibi çünkü kanamam oluyordu düşük tehlikem vardı daha düşük tehlikem geçmeden 3 hafta süren bulantı ve kusmam başladı ciddi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim sürekli kasık ağrıları yaşaadım çaresizlikten ağlıyordum her gün Allah tan şifa diliyordum psikolojim çökmüştü resmen eşim karşımda biçare kalıyordu tam rahatladım derkken 3lü testimde down sendorumu riski yüksek çıktı kan uyuşmazlığımız var drun biri bebeğin karnında ölür dedi vs vs gerçekten çok kötü günler yaşadım Allahım gebeliğinde hayırlısını versin çok zor gerçekten

Ay canim allah yar ve yardimcin olsun bebegin saglikli sahatli ve hayirli olur insallah zor gunler gecirmissin canim

Ay canim allah yar ve yardimcin olsun bebegin saglikli sahatli ve hayirli olur insallah zor gunler gecirmissin canim

amiin canım sağol gerçekten insan ne isterse Allah onu veriyor o yüzden insan istediği şeye dikkat etmeli

Canım gerçekten zor günler geçirmişsin, inşallah şimdi bi rahatsızlığın yoktur. Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

Geçmiş olsun arkadaşım.
Şimdi herşey yolundadır inşallah
Yeter ki olsun diyoruz o anlık gafletle hayırlı mı değil mi düşünmüyoruz,haklısın.

canım sorunun cevabını PeriLous yazmış ama ben de yazayım, 41 kere ve günde 1 defa okunuyor ve ara vermemek gerekiyormuş canım,artık adet olursak birilerine okutmamız lazım

Ben sana yazdiktan sonra gordum yaylim sagol

olur tabi canım hatta en güzeli eşine okutmak mümkünse yoksa başka birinede okutabilirsin

E super o zaman

Canım gerçekten zor günler geçirmişsin, inşallah şimdi bi rahatsızlığın yoktur. Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

Geçmiş olsun arkadaşım.
Şimdi herşey yolundadır inşallah
Yeter ki olsun diyoruz o anlık gafletle hayırlı mı değil mi düşünmüyoruz,haklısın.

sağolun kızlar iyiyiz çok şükür down sendromu içinde amniyosentez dediler yaptırmadım kuzuma kıyamam ben diye şimdide yavaş yavaş ağırlaşmaya başladık ayakkabımı giyemiyorum tırnaklarımı kesemiyorum :) ama bunlar güzel olan kısımları çünkü doğuma yaklaşıyoruz inşallah hayırlı bir şekilde vaktinde yavrumu sağlıklı bir şekilde doğururum o zaman işte çektiğim bütün sıkıntılar bitecek benim için

Kızlar çıkmadan önce tekrar hatırlatayım dedim,okumamış olanlar olabilir mesajımı. Yarın cuma selası okunduktan sonra ezan okunana kadar 41 kevser suresi okumayı unutmayalım inşallah. Neyse kızlar ben çıkıyorum artık,hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar

aaay ne çok rahatladım kızlar ya dertleşmek çok iyi geldi Allah hepinizden razı olsun dinlediniz güzel dileklerde bulundunuz valla hafifledim :)

bende okudum onu ama yüzde bir tesadüftür die düşünüodum
sert olunca sertleştikçe çatlıo ve adet oluyoz sanıyodum zaten değilimdir hamile
hamilelik belirtisindemi genelde ani hareketle batma oluyomuş
bilmiorum canıım zaten ümidim yok

Aminnn,sağlıklı bir şekilde doğuracaksın inşallah.
Meryem suresi doğumu da kolaylaştırıyormuş diye okudum az önce başka bir siteden.
Hamilelik boyunca okunursa çocuk hayırlı bir evlat oluyormuş.
Sen de oku için daraldıkça..

Hemen hamile kaldın mı sen Peri ?
Ne kadar beklediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…