Kızlar karar verdim ben de okuyacam Meryem suresini. Her hamile kalan Meryem suresine başladıktan sonra olduğunu söylüyor,var bunda bi hikmet.Daha önceden de duymuştum ama bi karar verip başlamamıştım. Adetime 5 gün var ama olsun,ben yarın başlamayı düşünüyorum inşallahsiz de deneyin bakalım,hepimiz başlayalım
Kızlar karar verdim ben de okuyacam Meryem suresini. Her hamile kalan Meryem suresine başladıktan sonra olduğunu söylüyor,var bunda bi hikmet.Daha önceden de duymuştum ama bi karar verip başlamamıştım. Adetime 5 gün var ama olsun,ben yarın başlamayı düşünüyorum inşallahsiz de deneyin bakalım,hepimiz başlayalım
Hadi inşallah ,Allah yüzümüzü güldürsün.
Peki ne zaman tst yapacaksın ?
Meryem suresi 41 gün ve günde 1 defa okunmalı canım adet olduğunda yerine okut hiç ara verilmemesi gerekiyor
Eger adet olmazsam 6 gun beklemek istiyorum
Kiz aglayacam simdi neguzel yazmissin keske bende karnina dokunabilseydim
Meryem suresini nasil okumamiz gerekiyor canim gunde ayda kac defa gibi
Tatlim esime okutsam olur mu adetliykenn
İşkence gibi beklemek..aslında bende haftaya cumaya kadar beklemek istiyorum.
Ama dayanamayacağım gibime geliyor.
Haftasonu öyle böyle geçer ama pazartesi kendimle başbaşa kalınca hala adet olmamışsam test yaparım gibime geliyor.
canım Allah isterse olur ama nolur körü körüne bir hamilelik dilemeyin hamileliği dilerken bile hayırlı kolay hamilelikler dileyin ben ilk 3 ay hep yattım yatalak hasta gibi çünkü kanamam oluyordu düşük tehlikem vardı daha düşük tehlikem geçmeden 3 hafta süren bulantı ve kusmam başladı ciddi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim sürekli kasık ağrıları yaşaadım çaresizlikten ağlıyordum her gün Allah tan şifa diliyordum psikolojim çökmüştü resmen eşim karşımda biçare kalıyordu tam rahatladım derkken 3lü testimde down sendorumu riski yüksek çıktı kan uyuşmazlığımız var drun biri bebeğin karnında ölür dedi vs vs gerçekten çok kötü günler yaşadım Allahım gebeliğinde hayırlısını versin çok zor gerçekten
Ay canim allah yar ve yardimcin olsun bebegin saglikli sahatli ve hayirli olur insallah zor gunler gecirmissin canim
canım Allah isterse olur ama nolur körü körüne bir hamilelik dilemeyin hamileliği dilerken bile hayırlı kolay hamilelikler dileyin ben ilk 3 ay hep yattım yatalak hasta gibi çünkü kanamam oluyordu düşük tehlikem vardı daha düşük tehlikem geçmeden 3 hafta süren bulantı ve kusmam başladı ciddi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim sürekli kasık ağrıları yaşaadım çaresizlikten ağlıyordum her gün Allah tan şifa diliyordum psikolojim çökmüştü resmen eşim karşımda biçare kalıyordu tam rahatladım derkken 3lü testimde down sendorumu riski yüksek çıktı kan uyuşmazlığımız var drun biri bebeğin karnında ölür dedi vs vs gerçekten çok kötü günler yaşadım Allahım gebeliğinde hayırlısını versin çok zor gerçekten
canım sorunun cevabını PeriLous yazmış ama ben de yazayım, 41 kere ve günde 1 defa okunuyor ve ara vermemek gerekiyormuş canım,artık adet olursak birilerine okutmamız lazım
olur tabi canım hatta en güzeli eşine okutmak mümkünse yoksa başka birinede okutabilirsin
Canım gerçekten zor günler geçirmişsin, inşallah şimdi bi rahatsızlığın yoktur. Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
Geçmiş olsun arkadaşım.
Şimdi herşey yolundadır inşallah
Yeter ki olsun diyoruz o anlık gafletle hayırlı mı değil mi düşünmüyoruz,haklısın.
bende okudum onu ama yüzde bir tesadüftür die düşünüodumBi topikte vardi iki arkadas yapmis birinin sertmis birininde yumusak onlarda iste yumusak olunca hamile olunuyo saniyorlamis ama tam tersi cikmis ve canim mantiken de dusun bak yumusak oldugunda mesela yumurtlama zamanida yumusacik oluyo niye cunku sperm iceri rahat girsin diye adet zamani niye yumusqr kan kolay ciksin diye hamilelikte de yumusak olursa bebek duser sert ve sıkı olursa bebek dusmez ama bunyeden bunyeyede degisebilir ben seni yaniltmak istemem canim
hamilelik belirtisindemi genelde ani hareketle batma oluyomuşcanım gennelde ani hareketlerde oluyormuş batma bende sürekli vardı ki zaten ben hamileliğimin başından beri sürekli fiziksel acı yaşıyorum kasıklarımda karnımın altında 4,5,6 aylarda rahattım 7 ayıma girdim yine başladı ben ilk 3 ayda inanılmaz kasık ağrıları yaşadım gece uyuyamıyordum adet ağrılarından beter ağrılarda cabasıydı bende yoğun oldu ağrı yani
sağolun kızlar iyiyiz çok şükür down sendromu içinde amniyosentez dediler yaptırmadım kuzuma kıyamam ben diye şimdide yavaş yavaş ağırlaşmaya başladık ayakkabımı giyemiyorum tırnaklarımı kesemiyorum :) ama bunlar güzel olan kısımları çünkü doğuma yaklaşıyoruz inşallah hayırlı bir şekilde vaktinde yavrumu sağlıklı bir şekilde doğururum o zaman işte çektiğim bütün sıkıntılar bitecek benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?