• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

merhaba arkadaslar bız evlenelı 19 ay oldu yaklasık 6 aydır bebek ıstıyoruz ama bır turlu olmuyor, ınsallahh bu ay gelıcek ıcımde ole bı hıs var goguslerım yuzum sıstı karnımın altında hafıf sertlık var ve kasıklarımda ara ara kramp olur gıbı bır durum soz konusu umarım hamısımdır :) Reglıme son 6 umarım kırmızı kart yemem :(

benim reglim se 23-25 ocak.. karnım şiş, belimde kasıklarımda ara ara sancılar var..benim batım geliyor sanırsam...oysa bu ay okadar istemiş ve inanmıştımki....

canım ben bunu tesadüfen okumuştum,evlilik panosu diye topik vardı,orda nasıl yapıldığını anlatmıştı. çok basit yapılışı. Kullanıcı kontrol paneline gir,profili düzenleyi tıkla, orda bilgilerin var ya,altta yazıyor, eşine hitap şeklini, özel gününüzün ne olduğunu (nişan düğün askerlik gibi ) düğün tarihinizi soruyor.bunları yazıyorsun, değişiklikleri kaydet diyorsun oluyor , bu kadar basit :9: sen de hadi yap da bakalım :32:

Olmadi galiba cwnim ya

Olmadi galiba cwnim ya

neden olmadı ki canım, acaba yazılışlara mı dikkat etmedin, mesela birisi de yapamadığını söylüyordu ama sonra kendisi farketmiş yanlışını, oda şu hani tarihi yazıyorsun ya,aralarına nokta değil de tire koyuyorsun canım anladın mı? örnek 13.01.2013 değil de 13-01-2013 olacak. bi daha dene bakalım canım hatan bu mu bilmiyorum da olana kadar dene :8:

kızlar bu tablo nasıl yapılıyor banada tarif edermisiniz ilk adım nedir nereye gircez
nickyy bana cevap yazmadın kızz öle seni bekliom nezamandır düzensizlik konusunda

Evet cnim yaptim fograflarida degistirdim avatardaki benim
Canim kullanici kontrol panelne gir ordan profil bilgilerini duzenleye gir esinle ilgili evllik tarinle ilgili sorulari cevapla evllik tarihi arasina tire koy yoksa olmuyo bu kadar iste

kızlar bu tablo nasıl yapılıyor banada tarif edermisiniz ilk adım nedir nereye gircez
nickyy bana cevap yazmadın kızz öle seni bekliom nezamandır düzensizlik konusunda

Canim ben de cok duzensizim bu ay 3 gun surdu be de sogan suyu icmeye basladim 7. Gun bugun sen hic denedin mi icmeyi

denedim fayda vermedi pes ettim hiç bişe yapmıom şaunda akışına bıraktım yeni evliyim zaten 6 ay bile geçmedi

Yas kac canim benim 18 bana daha hormonlarin bile duzene girmemistir diyolar bugun haydar dumen bile dedi hamile kalmak icin 22 yas en uygunuymus cunku o zaman kadinlarin gelismesi tamamlanirmis

Yas kac canim benim 18 bana daha hormonlarin bile duzene girmemistir diyolar bugun haydar dumen bile dedi hamile kalmak icin 22 yas en uygunuymus cunku o zaman kadinlarin gelismesi tamamlanirmis
bayağa küçükmüşsün cnm ben 23 e girdim nekadarlık evlisin
ya benim kasıklarım fena şiş bide gaz var acaba ahmilemiyim yaaa

bayağa küçükmüşsün cnm ben 23 e girdim nekadarlık evlisin
ya benim kasıklarım fena şiş bide gaz var acaba ahmilemiyim yaaa

Evet kucugum ya bazen gercektem icimin hala evliligi kabullanmedigini dusunuyorum.insallah hamilesindir canim rahim agzi kontrolunu duydun mu hic

iyi geceler kızlar bende 2 ay boyunca böyle bir topicte takıldım ve 2. ayda hamile olduğumu öğrendim(çok şükür:nazar:) çok konuştuk hamilelik belirtileri falan eğer soracağınız birşey olursa her zaman yanıtlarım

Evet kucugum ya bazen gercektem icimin hala evliligi kabullanmedigini dusunuyorum.insallah hamilesindir canim rahim agzi kontrolunu duydun mu hic
bende psikolojik olarak kabullenemiyorum belkide ondan kalamıyoz rahim ağzı kontrolünü burdan öğrendim cnm yapıyorum sert bişey deyiyor malesef ama gerçeklik payı varmı yaa
iyi geceler kızlar bende 2 ay boyunca böyle bir topicte takıldım ve 2. ayda hamile olduğumu öğrendim(çok şükür:nazar:) çok konuştuk hamilelik belirtileri falan eğer soracağınız birşey olursa her zaman yanıtlarım
canım hayırlı olsun rabbim bizdee versin
ben en son aralığın birinde oldum hala olamadım şuan kasıklarım şiş ve ağrıyor hiç durmadan ama çok hafif yani rahatsız etmio pek aşırı gaz var dünden beri sürekli wc ye çıkıyorum göğüsler şiş adet belirtiside olabilir ama kasıklarım hiç böle şişmemeişti ve değişik bi ağrı bu test yaptım ama negatif çıktı sence?

Ahamda sen kasindin valla 1. Kacinci deneme tutturdun 2. Ilac vs kullandin mi 3.adetlerinin duzeni nasildi 4. Ovuladyon testti kullanfin mi hic

bende psikolojik olarak kabullenemiyorum belkide ondan kalamıyoz rahim ağzı kontrolünü burdan öğrendim cnm yapıyorum sert bişey deyiyor malesef ama gerçeklik payı varmı yaa

canım hayırlı olsun rabbim bizdee versin
ben en son aralığın birinde oldum hala olamadım şuan kasıklarım şiş ve ağrıyor hiç durmadan ama çok hafif yani rahatsız etmio pek aşırı gaz var dünden beri sürekli wc ye çıkıyorum göğüsler şiş adet belirtiside olabilir ama kasıklarım hiç böle şişmemeişti ve değişik bi ağrı bu test yaptım ama negatif çıktı sence?

Canim bak benim rahim agizim yumusak olunca adet oluyorum 3 gun onceden kontrol ederek anliyorum bana gore sert olunca hamile olunuyo bilgin olsun olur m

Canim bak benim rahim agizim yumusak olunca adet oluyorum 3 gun onceden kontrol ederek anliyorum bana gore sert olunca hamile olunuyo bilgin olsun olur m

ciddimisin kızz sert yaa son zamanlarda kontorl ediyorum hiç yumuşak değil hatta bu dediklerim adet belirtisise az önce yine montorl ettim baya yukarda sert bi cisim değiyor elime

Ahamda sen kasindin valla 1. Kacinci deneme tutturdun 2. Ilac vs kullandin mi 3.adetlerinin duzeni nasildi 4. Ovuladyon testti kullanfin mi hic

canım ben 6 aydan sonra tutturdum ama son aya kadar ilişki ayda bir kere oluyordu eşim askerdeydi çünkü ve ben yumurtlama zamanı falan hiç bilmiyiordum sonra yumurtlamayı öğrendim ovulasyon testi aldım ilkinde tutmadı ama 2.sinde tuttu ov. testini ilk kullandığım ay yumurtlamayı yakaladım ama tutmadı böyle olunca 2. ayında ben 1 hafta kendime incir+havuç kürü eşimede keçiboynuzu kürü uyguladım ama keçiboynuzu gerçekten çok etkili kullanınca farkediyorsunuz zaten(meni miktarı baya artıyor) tuttuğu ay sadece 3 kere iliişki oldu yumurtlamadan 3 gün önce yumurtladığımı ovulasyon testinde gördüğüm gün ve onun ertesi günü adetlerime gelince 32-35 gün arasında olurdum eşimin askerde olduğu bir ay 15 gün soğan kürü uyguladım adetlerim 28-30 arası olmaya başlamıştı adetlerim çok düzensiz sayılmazdı ama bende pko vardı halada rahimde 3cm lik bir kist var

canım ben 6 aydan sonra tutturdum ama son aya kadar ilişki ayda bir kere oluyordu eşim askerdeydi çünkü ve ben yumurtlama zamanı falan hiç bilmiyiordum sonra yumurtlamayı öğrendim ovulasyon testi aldım ilkinde tutmadı ama 2.sinde tuttu ov. testini ilk kullandığım ay yumurtlamayı yakaladım ama tutmadı böyle olunca 2. ayında ben 1 hafta kendime incir+havuç kürü eşimede keçiboynuzu kürü uyguladım ama keçiboynuzu gerçekten çok etkili kullanınca farkediyorsunuz zaten(meni miktarı baya artıyor) tuttuğu ay sadece 3 kere iliişki oldu yumurtlamadan 3 gün önce yumurtladığımı ovulasyon testinde gördüğüm gün ve onun ertesi günü adetlerime gelince 32-35 gün arasında olurdum eşimin askerde olduğu bir ay 15 gün soğan kürü uyguladım adetlerim 28-30 arası olmaya başlamıştı adetlerim çok düzensiz sayılmazdı ama bende pko vardı halada rahimde 3cm lik bir kist var
pko var he negüzel hemen kalmışın cnm bende pkoyum 4buçuk aylık evliyim

Back