Canim hic bi fikrim yok kafam cok karisti bazi yerlerde koyu ciktiktan 24saat sonra diyo kmide cizgi ciktigi zaman offf bilmiyorum
Canim bozma moralini bildigim kadariyla yumurtlama donemi 5-6gun kadar sen cift cizgiyi gordukten sonra araliksiz 5 6 gun boyunca calisma yapin yumurtlama gununden sonrada gun asiri calisinnn ben gun asiri calismaya basladk yarinda ovu testi yapicam
ben hala adet olmadım:44::44::44::44:
kızlar hepinize iyi akşamlar ... size cuma günü okunacak olan duayı hatırlatmak istedim. Geçen hafta geç hatırladığım için çoğunuz okuyamadınız. Yarın unutmayalım da hepimiz okuyalım inşallahcuma sela okunduktan sonra ezan okunana kadar 41 tane kevser suresi okuyanın çocuk dileği kabul olurmuş, inşallah biz de okuyalım da dileğimiz kabul olsun şimdilik hepinize iyi akşamlar
kızlar hepinize iyi akşamlar ... size cuma günü okunacak olan duayı hatırlatmak istedim. Geçen hafta geç hatırladığım için çoğunuz okuyamadınız. Yarın unutmayalım da hepimiz okuyalım inşallahcuma sela okunduktan sonra ezan okunana kadar 41 tane kevser suresi okuyanın çocuk dileği kabul olurmuş, inşallah biz de okuyalım da dileğimiz kabul olsun şimdilik hepinize iyi akşamlar
yaptım canım ama negatifHadi hayirlsi test yaptinmi cnim
Canim benim dunku testtim c cizgisine cok yakin bi cizgiydi bugun t noktasi coook siliklesmis ona uzuluyorum bide sabah iliskide bulunduk oylesini tutarmi bilmiyorum
Kizlar hepiniz HAMİŞ olasiniz emi ben de tabii
Canimmm bilemeyiz ki belkide tutar ama sen sadece o tutar mi diye dusunme regle kadar bol bol calisma yap bir ay boyunca bir gun araliklarla calisma yapin zaten ister istemez yumurtlama donemlerine denk gelir
yaptım canım ama negatif
kasıklarım okadar şiş ki gaz var kasıklarımda bide...birde hiç kesilmeden hafiften karnım ağrıyor dünden ber göğüslerde acıyor
en son 1 aralıkta oldumKac gun gecikti canim
en son 1 aralıkta oldum
Tamam canim benim adami ikna etmem gerek cunku o istemedigi zaman asla yanasmazda iliskiye
Canim bu alttaki evllik tablosunu nasil yapiyosunuz bende yapmak istiyorum da
Himm anladm canim eger esinde cocuk istiyosa yapcak artik :)
evet canım düzensizNeeeee kis bi dr git sende mi ben gibi duzensiz adet goruyosun yoksa duzeninmi boyle
Ayyy canim coook sagol hatirlattigin icin iyiki varsin tatlim ya yarin okuyayim hemen insallah unutmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?