batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Canim hic bi fikrim yok kafam cok karisti bazi yerlerde koyu ciktiktan 24saat sonra diyo kmide cizgi ciktigi zaman offf bilmiyorum

Canim bozma moralini bildigim kadariyla yumurtlama donemi 5-6gun kadar sen cift cizgiyi gordukten sonra araliksiz 5 6 gun boyunca calisma yapin yumurtlama gununden sonrada gun asiri calisinnn ben gun asiri calismaya basladk yarinda ovu testi yapicam

Canim bozma moralini bildigim kadariyla yumurtlama donemi 5-6gun kadar sen cift cizgiyi gordukten sonra araliksiz 5 6 gun boyunca calisma yapin yumurtlama gununden sonrada gun asiri calisinnn ben gun asiri calismaya basladk yarinda ovu testi yapicam

Canim benim dunku testtim c cizgisine cok yakin bi cizgiydi bugun t noktasi coook siliklesmis ona uzuluyorum bide sabah iliskide bulunduk oylesini tutarmi bilmiyorum

kızlar hepinize iyi akşamlar ... size cuma günü okunacak olan duayı hatırlatmak istedim. Geçen hafta geç hatırladığım için çoğunuz okuyamadınız. Yarın unutmayalım da hepimiz okuyalım inşallah cuma sela okunduktan sonra ezan okunana kadar 41 tane kevser suresi okuyanın çocuk dileği kabul olurmuş, inşallah biz de okuyalım da dileğimiz kabul olsun şimdilik hepinize iyi akşamlar

Ayyy canim coook sagol hatirlattigin icin iyiki varsin tatlim ya yarin okuyayim hemen insallah unutmam

Sagolasin canim ya bende bugunden Yasin okuyup yarinda dedigini yapayim hayirlisi insallah

Canim bu alttaki evllik tablosunu nasil yapiyosunuz bende yapmak istiyorum da

Canim benim dunku testtim c cizgisine cok yakin bi cizgiydi bugun t noktasi coook siliklesmis ona uzuluyorum bide sabah iliskide bulunduk oylesini tutarmi bilmiyorum

Canimmm bilemeyiz ki belkide tutar ama sen sadece o tutar mi diye dusunme regle kadar bol bol calisma yap bir ay boyunca bir gun araliklarla calisma yapin zaten ister istemez yumurtlama donemlerine denk gelir

Canimmm bilemeyiz ki belkide tutar ama sen sadece o tutar mi diye dusunme regle kadar bol bol calisma yap bir ay boyunca bir gun araliklarla calisma yapin zaten ister istemez yumurtlama donemlerine denk gelir

Tamam canim benim adami ikna etmem gerek cunku o istemedigi zaman asla yanasmazda iliskiye

Canim bu alttaki evllik tablosunu nasil yapiyosunuz bende yapmak istiyorum da

canım ben bunu tesadüfen okumuştum,evlilik panosu diye topik vardı,orda nasıl yapıldığını anlatmıştı. çok basit yapılışı. Kullanıcı kontrol paneline gir,profili düzenleyi tıkla, orda bilgilerin var ya,altta yazıyor, eşine hitap şeklini, özel gününüzün ne olduğunu (nişan düğün askerlik gibi ) düğün tarihinizi soruyor.bunları yazıyorsun, değişiklikleri kaydet diyorsun oluyor , bu kadar basit sen de hadi yap da bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…